Maxisize Осврти | Цена

Maxisize Осврти | Цена
5 (100%) 1 vote

За некои мажи, должината на пенисот може да влијае на способноста да се има секс. На мажите со помал пенис може да им биде потешко да имаат секс во некои позиции, или во екстремни случаи како микропенис, каде што пенисот може да биде помал од 5цм кога е во ерекција, може да им биде екстремно тешко па дури и невозможно.

Некои мажи може да се затворат емоционално за да се дистанцираат од сите кои можат да им се потсмеваат дека имаат мал пенис. Неможноста да се излезе надвор од овој страв и да се формираат правилни врски очигледно е дека може да има негативен егект врз животот на личноста. Ова е влошено од фактот дека многу мажи не знаат како да зборуваат за овој проблем или се срамат премногу за да одат на доктор. Овие сериозни анксиозност и срам можат да доведат до ирационални одлуки да не се зборува со доктор и за други здравствени проблеми доколку е потребен преглед, што значи дека целокупното здравје се доведува до ризик.

Повторно, во случаи кај мажи кои страдаат од микропенис, може да има потешкотии и при уринирање кога се стои. Неможноста да се изврши задача која за повеќето мажи е природна и се зема за готово може да има многу сериозни психолошки последици.

Покажано е во неколку научни студии дека повеќето мажи ставаат поголема значајност на тоа да се задоволи нивниот партнер при секс. Должината на нивниот пенис е во директна врска со задовоството според нив, па според тоа, ако некој маж верува дека неговиот пенис е премногу мал за да го задоволи неговиот партнер, други психолошки проблеми може да се појават.

Стравот да не се задоволи партнерот и ниската самодоверба може да доведат до анксиозност при перформансот и еректилна дисфункција. Често е кај мажи во оваа ситуација да станат депресивни поради ефектот што ова го има врз нивниот живот. Депресијата, без сомнеж, може да влијае врз секој аспект од животот на еден маж, не само сексуалниот живот.

Што е Maxisize?

Тоа е крем за зголемување на пенисот што не предизвикува несакани ефекти, алергични реакции, и не доведува до зависност. Може да ја зголеми должината на пенисот до 5цм. Најдобрата работа кај овој крем е тоа што резултатите не се привремени, туку вашата нова должина ќе трае засекогаш.

Овој крем ќе ви помогне да ја добиете посакуваната големина на пенисот, што позитивно ќе влијае врз вашиот сексуален живот: односите со жените ќе бидат многу големо задоволство и ќе имате можност да си дадете себеси и ним силни и трајни оргазми.

Maxisize ве прави секогаш подготвени за секс!

Методи на дејствување на Maxi Size

Дејствува на подигање на вашите нивоа на тестостерон, при што природно се стимулира неговото производство.

Тестостеронот е главниот секс хормон кај мажите и е анаболичен стероид. Кај мажите, тестостеронт има главна улога во развитокот на машките репродуктивни ткива како што се простатата, пенисот и тестисите, како и промовирање на секундарните сексуални карактеристики на телото како што се зголемена маса на коски и мускули, растењето на брада, мустаќи и влакна на телото. Тестостеронот исто така е есенцијален за здравјето и генералната благосостојба, и за превенција на остеопороза. Во случаи на недоволни нивоа на тестостерон кај мажи, може да се појават абнормалности како слабост, помал пенис (феномен на микропенис), неплодност, женственост и намалување на коскена маса.

Тестостеронот исто така се користи како лек за третман на машки хипогонадизам и одредени типови на рак на гради. Нивоата на тестостерон постепено се намалуваат со стареењето на мажите, па се препишуваат синтетичи тестостерон и стимуланти за производство на тестостерон на постари мажи за да се спротистави на дефицитот, како и кај млади мажи кои страдаат од ефектите од  дефицит на тестостерон.

Кај мажите, поголеми нивоа на тестостерон секогаш се поврзани со подолги периоди на сексуална активност. Тестостеронот се зголемува кај мажите кратко по разговор со жена. Зголемувањето на нивоата на тестостерон се поврзува со: Што повеќе маж пробува да импресионира жена, толку повеќе тестостерон се ослободува во крвотокот.

Нивоата на тестостерон кај мажите, како што е опишано, хормон кој влијае на однесувањето на мажите, се менува во зависност од тоа дали се изложени на мирисот на тело од жена која овулира или не. Мажите кои се изложени на мирисот на жена која овулира покажале стабилни нивоа на тестостерон кои се секогаш повисоки од нивоата на тестостерон кај мажите кои се изложени на мирис од жена која не овулира.

Кремови и лекови кои стимулираат производство на тестостерон се користат за да се борат со негативните ефекти спомнати погоре, и исто така да се промовира потенцијата во сексуалните активности кај здравите мажи и исто така мажи со дефицит на тестостерон.

Токму така делува овој производ, стимулира производтво на тестостерон и ви помага да ги добиете сите овие позитивни ефекти и да останете подалеку од негативните.

Состав на Maxisize

Хемискиот состав на Maxisize е тоа што го прави уникатен.

Во овој крем има специјални ензими кои имаат корисни ефекти врз ткивото на пенисот и гениталните органи, што резултира со растегнување и зголемување на нивоата на хормоните, со што се зголемува големината на гениталиите. Како и во должина, така и во дебелина.

Каде да се купи Maxisize во Македонија

Може да нарачате онлајн на официјалната страница

Цена на Maxi Size

Maxisize чини 3980 MKD, но сега е достапен по промотивна цена од 1990 MKD.

Осврти на Maxisize

Ерон, 24, вели:

„Мојот пенис беше само 12 цм долг при ерекција. Пробав повеќе методи за да го поправам ова, како пумпи и многу други методи до точка каде што ја трошев целата плата на препарати. Не видов никакви резултати. По 2 недели на користење на овој крем, мојот пенис се зголеми за 2 цм, а исто така чувствувам и зголемена сензитивност што значи дека уживам повеќе во сексот, па дури и ерекцијата ми е посилна.“

Дени, 21, вели:

„Мојата девојка еднаш ми рече: „Ние никогаш нема да имаме пријатен секс.“ Имав слушнато дека многу луѓе имаат пробано тешки хируршки методи само за да добијат 1.5 цм. Со помошта на Maxisize, мојот пенис се зголеми за околу 4 цм! И докажав на мојата девојка дека не е во право. Сега уживаме во сексот како никогаш пред тоа, двајцата можеме да ја почувствуваме позитивната промена!“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *