Maxi Size pareri | Pret

Maxi Size pareri | Pret
5 (100%) 1 vote

Pentru unii bărbați, lungimea penisului lor poate inhiba capacitatea lor de a face sex. Bărbații cu penisuri mai mici pot avea dificultăți în a face sex în anumite poziții sau în cazuri extreme, cum ar fi micropenisul, unde penisul poate fi mai lung de doi centimetri în timp ce este erect, în acest fel văzând sexul ca pe ceva extrem de dificil sau poate chiar imposibil.

Emoțional, unii bărbați se pot închide în sine, izolându-se de oricine ar putea să-i ridiculizeze pentru că au un mic penis. Neputința de a ieși în afara acestei temeri și de a crea relații adecvate ar avea în mod evident un impact negativ asupra vieții oricui. Acest lucru este agravat de faptul că mulți bărbați nu știu cum să vorbească despre această problemă și sunt prea rușinați să meargă la doctori pentru a vorbi despre asta. Această anxietate severă și jenă pot duce la luarea unor decizii iraționale de a nu vorbi cu medicul despre alte probleme de sănătate în care poate fi necesară o examinare, ceea ce înseamnă că sănătatea generală a bărbatului ar putea fi pusă în pericol.

Din nou, în cazul bărbaților care suferă de micropenis, s-ar putea să existe dificultăți în încercarea de a urina în timp ce stau în picioare. Incapacitatea de a îndeplini această sarcină, care pentru majoritatea bărbaților este naturală și luată în considerație, poate avea efecte psihologice imense asupra unui om.

În mai multe studii s-a demonstrat faptul că bărbații acordă adesea o mare importanță pentru a-și putea satisface partenerele în timpul actului sexual. Lungimea penisului lor are o legătură directă cu această satisfacție în mintea lor; prin urmare, dacă un om crede că penisul său este prea mic pentru a-și satisface partenera, pot apărea și alte probleme la nivel psihologic.

Frica de a nu-și putea satisface partenera și de încrederea scăzută în sine ar putea duce la disfuncție erectilă cauzată de anxietatea de performanță. Este, de asemenea, obișnuit ca bărbații în această situație să devină deprimați din cauza impactului pe care îl are asupra vieții lor. Depresia, fără îndoială, va afecta fiecare parte a vieții unui om, nu doar viața sa sexuală.
Cumpara Maxi Size cu 50% reducere
*pe site-ul oficial

Ce este Maxi Size?

Este o cremă de mărire a penisului care nu provoacă efecte secundare, reacții alergice și nu duce la dependență. Poate crește dimensiunea penisului cu până la 5 cm. Cel mai bun lucru despre această cremă este că rezultatele nu sunt temporare, fiindcă noua dimensiune a penisului va dura pentru totdeauna.

Această cremă te va ajuta să atingi dimensiunea dorită a penisului, ceea ce nu va face decât să-ți îmbunătățească viața sexuală: relațiile cu femeile vor fi o plăcere extraordinară și vei fi în stare să oferi orgasme puternice și de lungă durată.

Maxisize te face să te simți mereu gata pentru sex!

Modalitate de Acționare al Maxisize

Lucrează la creșterea nivelului de testosteron, prin stimularea naturală a producerii acestuia.

Testosteronul este principalul hormon sexual masculin și un steroid anabolic. La bărbați, testosteronul joacă un rol esențial în dezvoltarea țesuturilor reproducătoare masculine, cum ar fi prostata, penisul și testiculul, precum și promovarea aspectului sexual secundar și a caracteristicilor corpului, cum ar fi creșterea masei osoase și a mușchilor, precum și creșterea bărbilor, mustaței și a părului pe corp. Testosteronul este, în egală măsură, esențial pentru sănătatea și bunăstarea generală și pentru prevenirea osteoporozei. În cazul nivelurilor insuficiente de testosteron la bărbați, se produc anomalii, inclusiv fragilitate, dimensiuni mai mici ale penisului (fenomenul de micropenis), infertilitate, aspect feminin și pierdere osoasă.

Testosteronul este de asemenea utilizat ca medicament pentru tratamentul hipogonadismului masculin și a anumitor tipuri de cancer de sân. Nivelurile de testosteron scad treptat pe măsură ce bărbații îmbătrânesc, astfel încât testosteronul sintetic și stimulentele de testosteron, cum ar fi acest produs, sunt prescrise uneori pentru bărbați mai în vârstă pentru a contracara acest deficit, precum și bărbații mai tineri care suferă de efectul deficienței de testosteron.

La bărbați, nivelurile mai ridicate de testosteron sunt întotdeauna asociate cu perioade lungi de activitate sexuală. Testosteronul devine crescut la bărbați, chiar și după ce a purtat o scurtă conversație cu o fată. Creșterea nivelului de testosteron este asociată cu: cu cât un bărbat încearcă mai mult să impresioneze o fată, cu atât mai mult testosteron are în sângele său.

Nivelele de testosteron pentru bărbați, care sunt descrise, un hormon cunoscut că afectează comportamentul bărbaților, se schimbă în funcție de situația în care sunt expuse la mirosul unui corp ovulativ sau nonovulator al femeii. Bărbații care au devenit expuși la mirosul femeilor ovulative au înregistrat un nivel stabil al testosteronului, care a fost întotdeauna mai mare decât nivelul testosteronului la bărbații expuși femeilor nonovulatoare.

Cremele și medicamentele care stimulează nivelurile de testosteron sunt folosite pentru combaterea tuturor efectelor adverse menționate mai sus și pentru a promova, de asemenea, o mai mare potență în activitățile sexuale la bărbații sănătoși și la bărbații cu deficit de testosteron.

Acesta este exact modul în care funcționează acest produs, stimulează producția de testosteron pentru a te ajuta să obții toate aceste efecte pozitive și să te îndepărtezi de toate negativitățile.

Compoziția Maxisize

Compoziția chimică a lui Maxisize îl face unic.

Sunt incluse în această cremă enzime speciale care au efecte benefice asupra țesuturilor penisului și corpurilor cavernoase genitale, care au ca rezultat întinderea și creșterea nivelului hormonilor, mărind astfel mărimea organelor genitale în lungime, dar și în grosime.
Cumpara Maxi Size cu 50% reducere
*pe site-ul oficial

De unde poți cumpăra Maxisize în România

Poți cumpăra acest produs online de pe site-ul oficial aici.

Preț Maxisize

Costă 298 RON, dar acum este disponibil la o ofertă limitată la prețul de doar 149 RON.

Pareri despre Maxi Size. Recenziile clienţilor

Aaron, 24, spune:

“Penisul meu avea 12 cm în timpul erecției, am folosit o mulțime de metode pentru a rezolva acest lucru, cum ar fi pompe și multe alte mijloace pentru care am cheltuit întregul salariu. Dar nu am văzut niciun rezultat. La 2 săptămâni după ce am folosit această cremă, penisul meu a crescut cu 2 cm, mă confruntam chiar cu o sensibilitate crescută, ceea ce înseamnă că mă pot bucura de sex chiar mai mult și erecția mea este acum mult mai puternică.”

Danny, 21, spune:

“Prietena mea mi-a spus odată: “Nu vom avea niciodată parte de un sex plăcut”. Am auzit că mulți oameni au încercat metode chirurgicale foarte dure doar pentru a obține o creștere a lungimii de aproximativ 1,5 cm. Cu ajutorul lui Maxisize, dimensiunea penisului meu a fost mărită cu aproximativ 4 cm! Și i-am arătat prietenei mele că nu are dreptate. Acum ne bucurăm de sex așa cum nu am mai făcut până acum și amândoi simțim schimbarea pozitivă!”

Cumpara Maxi Size cu 50% reducere
*pe site-ul oficial

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *