Maxi Size mišljenja | Cijena

Maxi Size mišljenja | Cijena
5 (100%) 1 vote

Za neke muškarce, dužina njihovog penisa predstavlja nemogućnost sposobnosti da imaju seksualni odnos. Muškarcima s manjim penisima može biti teže da imaju seks u određenim pozama ili u ekstremnim slučajevima, poput mikropenisa, kada penis može biti samo 5 centimetara tijekom erekcije, može biti ekstremno teško ili čak I nemoguće da imaju seksualne odnose.

Emocionalno se neki muškarci mogu zatvoriti kako bi se distancirali od bilo koga koji h može ismijavati zbog veličine penisa. Ostajanje u kući zbog ovog straha, te neuspjeh formiranja prave veze će očito imati negativan utjecaj na bilo koga. Ovo dodatno pogoršava činjenica da mnogi muškarci ne znaju na koji način razgovarati o problem, te su čak i suviše posramljeni da bi otišli kod liječnika. Ova ozbiljna anksioznost i posramljenosti mogu dovesti do donošenja neracionalnih odluka o neodlasku kod liječnika zbog drugih zdravstvenih problema za koje bi bio neophodan pregled, što dovodi u rizičnu poziciju cjelokupno zdravlje muškarca.

Opet, u slučaju muškaraca koji pate od stanja koje se zove mikropenis, postoji poteškoća prilikom uriniranja u stojećem položaju. Nemogućnost izvršavanja ovog zadatka, koji je za većinu muškaraca prirodan i uzima se zdravo za gotovo, može imati ogromne psihološke učinke na muškarca.

Nekoliko studija je pokazalo je za muškarce vrlo bitno da zadovolje partnerice tijekom seksualnog odnosa. Dužina njihovog penisa ima direktnu povezanost s nivoom zadovoljstva, te zbog toga, ako muškarac vjeruje da ima premalen penis da bi zadovoljio partnericu, mogu nastati i drugi psihološki problemi.

Strah od nemogućnosti zadovoljavanja partnerice i nisko samopouzdanje može dovesti do erektilne disfunkcije prouzrokovane anksioznošću zbog performansa u krevetu. Također je učestalo da muškarci u takvim situacijama postaju depresivni zbog učinka koji takvo stanje ima na njihov život. Depresija, bez sumnje, će utjecati na svaki segment života muškarca, a ne samo na njegov seksualni život.
Kupiti Maxi Size s 50% popusta*na službenoj web stranici

Što je to Maxi Size?

To je krema za povećanje penisa koja ne prouzrokuje nus-pojave, alergijske reakcije, te ne dovodi do ovisnosti. Može povećati veličinu Vašeg penisa do 5 cm. Najbolja stvar je da rezultati koje daje ova krema nisu trenutni, već će Vaša nova veličina penisa trajati zauvijek.

Ova krema će Vam pomoći da dosegnete željenu veličinu penisa, što će pozitivno utjecati na Vaš seksualni život: odnosi sa ženama će biti sjajno iskustvo i moći ćete i njima i sebi omogućiti dugotrajne orgazme.

Maxi Size Vas čini uvijek spremnim za seks!

Metoda funkcioniranja Maxi Size-a

Radi povećavanjem nivoa testosterona, te prirodnom stimulacijom njegove proizvodnje.

Testosteron je glavni muški spolni hormone, te anabolički steroid. Kod muškaraca, testosteron igra ključnu ulogu u razvoju muških reproduktivnih tkiva poput prostate, penisa, i testisa, kao i mišića, rasta brade, brkova, te tjelesnih dlaka. Testosteron je esencijalan za zdravlje i sveopće blagostanje, te za prevenciju osteoporoze. U slučaju manjka testosterona kod muškaraca, mogu se pojaviti abnormalnosti poput slabosti, manje veličine penisa (fenomen mikropenisa), neplodnosti, feminiziranog izgleda, te gubitka na gustoći kostiju.

Testosteron se također koristi kao lijek u tretmanu muškog hipogonadizma i određene vrste raka dojke. Razine testosterona se postepeno smanjuju staranjem muškarca, pa se nekada sintetički testosteron i testosteronski stimulansi poput ovog proizvoda propisuju starijim muškarcima kako bi se neutralizirao ovaj nedostatak, kao i mlađim muškarcima koji pate od simptoma nedostatka testosterona.

Kod muškaraca, veće razine testosterona su uvijek povezane s dužinom seksualnog odnosa. Testosteron postaje povećan kod muškaraca koji imaju kratak razgovor sa ženom. Povećanje razine testosterona je povezano s: pokušajem muškarca da impresionira ženu dovodi do povećanja testosterona u njegovom krvotoku.

Nivo testosterona kod muškarca, koji se opisuje kao hormone za koji je poznato da utiče na spolno ponašanje muškarca, se mijenja ovisno o tome da li su izloženi mirisu tijela žene u ovulaciji ili ne. Muškarci koji su izloženi mirisu žene u ovulaciji su zabilježili stabilan nivo testosterona koji je uvijek veći nego kod muškaraca koji su izloženi mirisu tijela žene koja nije u ovulaciji.
Kupiti Maxi Size s 50% popusta*na službenoj web stranici

Kreme i lijekovi koji stimuliraju razine testosterona se koriste u borbi protiv svih negativnih utjecaja prethodno navedenih, te također za promociju više potencije tijekom seksualnih odnosa i kod zdravih muškaraca, kao i kod muškaraca s nedostatkom testosterona.

To je upravo način na koji ovaj proizvod funkcionira, on stimulira Vašu proizvodnju testosterona i pomaže Vam da iskusite sve ove pozitivne učinke i da se klonite onih negativnih.

Sastav Maxi Size-a:

Kemijski sastav Maxi Size-a je to što ga čini jedinstvenim.

Specijalni enzimi koji imaju blagotvorne učinke na tkivo penisa i kavernozna genitalna tkiva su dio ove kreme, što rezultira širenjem navedenih tkiva i povećanjem Vaše hormonalne razine, time povećavajući veličinu genitalija, u dužini, kao i u debljini.

Gdje kupiti Maxi Size u Hrvatskoj

Možete ga kupiti na službenoj web stranici.

Maxi Size cijena:

On košta 598 KN, ali je sada dostupan na ograničenom popustu po cijeni od samo 299 KN.

Maxi Size mišljenja

Ante, 24, kaže:

“Moj penis je bio dug samo 12 cm tijekom erekcije, koristio sam mnoge metode kako bi ovo popravio, poput pumpi za penis, te mnoga druga sredstva, što je dovodilo do toga da trošim cjelokupnu plaću na to. Nikakvih rezultata nije bilo. 2 tjedna uporabe ove kreme i moj penis je narastao 2 cm, a čak I osjećam povećanu osjetljivost što znači da mogu još više uživati u seksu, a moje erekcije su sada još jače.”

Danijel, 21, kaže:

“Moja djevojka mi je jednom rekla: “Nikada nećemo moći imati dobar seks.” Čuo sam da mnogi ljudi pokušavaju teške kirurške operacije samo da bi dobili na dužini oko 1.5 cm. Uz pomoć Maxsize-a, veličina mog penisa se povećale za 4 cm! Te sam dokazao svojoj djevojci da nije bila upravu. Uživamo u seksu kao nikada prije, te oboje možemo osjetiti pozitivnu promjenu!”

Kupiti Maxi Size s 50% popusta*na službenoj web stranici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *