Make Lash Mnenje | Cena | Vtis

Make Lash Mnenje | Cena | Vtis
5 (100%) 1 vote

Vsaka ženska si želi dolge in goste trepalnice. Na žalost pa se vse dame ne morejo pohvaliti s takimi trepalnicami, nekatere trepalnice so celo po uporabi maskare skoraj nevidne. Na srečo pa jih je mogoče brez težav povečati in okrepiti! Potrebujete le prav izdelek! Kaj torej izbrati? Kako se prepričati, da bo izdelek, ki ga boste uporabljali, učinkovit in najpomembnejše, varen za vaše trepalnice in oči? Enostavno; zaupajte temu priporočilu.

Sodobne ženske močno priporočajo Make Lash izdelek za trepalnice, ki odlično podaljša, okrepi in zgosti trepalnice! Če boste izdelek redno uporabljali, bodo vaše trepalnice postale lepe, goste in dolge! Ni vam jih več potrebno uničevati! Če si želite takšnih trepalnic, se odločite za uporabo tega Make Lash za pospešitev rasti trepalnic. Z rezultati boste zelo zadovoljni.

Kupi Make Lash z 50% popustom*na uradni spletni strani

Kaj je Make Lash?

Ta serum je revolucionaren balzam, ki učinkovito podaljšuje, krepi in zgosti trepalnice. Serum aktivno stimulira rast trepalnic in preprečuje njihovo izpadanje, zato lahko vsaka ženska uživa v gostih in dolgih trepalnicah. Uporaba je zelo enostavna in ne povzroča draženja.

Čeprav rast trepalnic traja približno 30 dni, serum pospešuje rast trepalnic, zaradi česar so te po 14 dneh že dolge in goste! Serum prav tako varuje trepalnice in njegova skrbno izbrana sestava ne povzroča draženja in alergije. Formula za trepalnice temelji na naprednem peptidu – biotinol Tripeptid-1, ki podaljša fazo rasti trepalnic. Serum vsebuje tudi izolirano obliko provitamina B5, ki stimulira gostoto dlak na celični ravni.

Način delovanja Make Lash

Pred nanosom seruma temeljito odstranite make-up. Šele takrat z majhno krtačko nanesite serum na rob veke. Serum uporabljajte enkrat na dan, pred spanjem, saj je takrat proces regeneracije najbolj intenziven. Najboljši rezultati so doseženi ob tri mesečni dnevni uporabi, kasneje pa se izdelek nanaša dvakrat na teden.

Če pride serum v oči, jih sperite z veliko vode. Make Lash seruma ne smete uporabljati, če je prisotna preobčutljivost ali alergija na katero koli sestavino. Če pride do alergijske reakcije, je potrebno zdravljenje prekiniti.

Sestava Make Lash

Biotinol Tripeptide-1 – To je biološko aktiven peptid, ki podpira naravno rast trepalnic. Prodre v lasni mešiček, krepi njegovo strukturo in obnavlja elastičnost. Prav tako spodbuja lasne mešičke, ki so odgovorni za proizvodnjo lasnih mešičkov. Ciljno delovanje peptida vpliva na podaljšanje faze rasti trepalnic, prav tako pa povečuje volumen, dolžino in obarvanost.
Kupi Make Lash z 50% popustom*na uradni spletni strani
Provitamin B5 – po penetraciji v kožo se pretvori v vitamin B5, to je pantotenska kislina. Bistven je za pravilno rast trepalnic. Zaradi svoje oblike mikrodelcev prodre v korenine dlak in s tem prispeva k delitvi lasnih celic, kar neposredno vpliva na njegovo gostoto. Kot rezultat, obnavlja trepalnice do vitalnosti in jih ščiti pred škodljivimi učinki zunanjih dejavnikov, hkrati pa ohranja dobro raven hidracije.

Kaj je pomembno pri uporabi Make Lash seruma?

  • Sistematičnost – serum je potrebno uporabljati vsak večer, tri mesece
  • Priporočila – Izdelek je varen za kožo in oči, vendar lahko uporaba prevelike količine seruma povzroči neželene učinke, kot pekoč občutek ali rdečina.
  • Učinki – izdelek lahko na vsakega posameznika deluje drugače. V enem primeru so lahko učinki vidni po nekaj dneh. V nasprotnem primeru pa šele po nekaj tednih. Toda vedno se spomnite, da morate vztrajati za lepe trepalnice.

Kje kupiti Make Lash v Sloveniji

Če želite naročiti ta izdelek za povečanje rasti trepalnic kliknite »Kupi zdaj« in pošiljko boste prejeli po 2-3 dneh. Z naročilom tega seruma ne tvegate ničesar, saj boste v primeru, da izdelek ne bo ustrezal vašim pričakovanjem, prejeli povrnjeno kupnino!

Izkoristite priložnost za visok popust pri prvem nakupu! Pri naročilu tega izdelka na naši uradni spletni strani boste prejeli visok popust od proizvajalca.

Cena Make Lash

Make Lash za pospešitev rasti trepalnic lahko kupite na uradni spletni strani proizvajalca. Naročite danes in prejeli boste brezplačno dostavo do vrat. Cena izdelka je 39 €.

Mnenje Make Lash vtis

Magda Jasińska, 28 let:

“Naročila sem serum in po nekaj dneh sem opazila, da moje trepalnice rastejo hitreje kot so do sedaj. Po štirih dneh so bile daljše in bilo jih je več. Nisem pričakovala takšnih fantastičnih učinkov. Ni mi potrebno več nanašati dveh plasti maskare. Po enem mesecu zdravljenja imam temnejše trepalnice in skoraj za polovico daljše. Vesela sem!”

Joanna, 31 let,

Nebeške trepalnice! Vedno sem sanjala, da bi imela dolge trepalnice, vendar po naravi nimam sreče in imam šibke in tanke trepalnice. Nisem verjela, da bi mi lahko karkoli pomagalo, nato pa mi je prijateljica predlagala ta serum. Moje trepalnice so sedaj zelo dolge in končno sem ponosna na njih.

Zaključek

Z nakupom tega izdelka boste zagotovo pripomogli k podaljšanju in zgostitvi trepalnic. Nič več ne boste potrebovale maskare! Vaš pogled bo sčasoma dobil večjo globino. Všeč si boste v ogledalu! Vaše trepalnice bodo točno takšne kot si jih želite! Še bolj zanimivo je, da je postopek uporabe zelo preprost in hiter! Po 14 dneh uporabe boste opazile prve učinke, ki vas bodo zagotovo navdušile. Po 30 dneh boste lastnica lepih trepalnic, ustrezne dolžine in debeline!

Trepalnice so pomemben dejavnik lepote vsake ženske. Vendar pa imajo predvsem zaščitno funkcijo očesa. Njihova glavna naloga je zaščititi oko pred neugodnimi zunanjimi dejavniki, kot so prah in umazanija.
Kupi Make Lash z 50% popustom*na uradni spletni strani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *