Make Lash мнения | Цена | Отзиви

Make Lash мнения | Цена | Отзиви
5 (100%) 1 vote

Всяка жена би желала да се слави с дълги и гъсти мигли, които покриват очите ѝ. За съжаление, не всички дами могат да се похвалят с такива мигли, а някои мигли дори и боядисани с мастило пак са почти невидими.

За щастие, те могат да бъдат уголемени и подсилени без проблеми! Просто използвайте правилното подхранващо средство! Но какво да изберете, когато го търсите? Как да се уверите, че продукта, който ще използвате ще бъде ефективен и, най-важното, безопасен за миглите и областта на очите ви? Лесно е: трябва да се доверите на препоръките.

Всяка модерна жена силно препоръчва балсама за мигли Make Lash, който перфектно помага за издължаването, подсилването и сгъстяването на миглите! Можете да сте сигурни, че ако използвате това подхранващо средство редовно, вашите мигли ще станат красиви, гъсти и дълги! Няма дори да е нужно да ги изправяте! Ако искате да имате такива мигли, тогава трябва да изберете това подхранващо средство. Ще бъдете много доволни от получените резултати!
Kупи Make Lash с 50% отстъпка*на официалния сайт

Какво представлява Make Lash

Този серум е революционен балсам, който ефективно издължава, подсилва и сгъстява миглите. Серума активно стимулира растежа на космите и предотвратява падането им, така че всяка жена да може да се наслаждава на гъсти и дълги мигли. Прилагането на миглите е много лесно и не предизвиква дразнене.

Въпреки, че растежа на миглите отнема около 30 дни, този серум ускорява растежа на миглите, като ги прави по-силни и гъсти само след 14 дни! Серумът също предпазва миглите и внимателно избраният състав не предизвиква никакво дразнене или алергии. Формулата за мигли е базирана на сложен пептид – Биотинол Трипептид-1, който удължава фазата на растеж на миглите. Серума също съдържа и изолирана формула на провитамин B5, който стимулира гъстотата на космите на клетъчно ниво.

Начин на действие на Make Lash

Преди да приложите серума, старателно премахнете всякакъв грим. Едва след това, с малка четка серума се прилага върху миглите, на самия ръб на клепача. Серума се прилага веднъж на ден, преди лягане, защото тогава регенеративния процес е най-интензивен. Най-добрите резултати се постигат, когато това лекарство се прилага ежедневно в продължение на три месеца, а след това, профилактично, козметиката се прилага два пъти на седмица.

Ако серумът влезе в очите ви, измийте ги обилно с вода. Серумът не трябва да се използва ако имате свръхчувствителност или алергия към някоя от съставките. Ако се получи алергична реакция, третирането трябва да бъде спряно.,

Състав на Make Lash и съставки

Биотехнол Трипептид-1 – това е биологично активен пептид, който подкрепя естествения растеж на миглите. Той прониква във фоликула на косъма, подсилва структурата му и възстановява еластичността. Той също стимулира фоликулите на космите, които са отговорни за производството на фоликули на космите. Целевото действие на пептида оказва влияние на удължаването на фазата на растеж на миглите, а също ги кара и да добиват обем и да стават перфектно дълги и тъмни.

Провитамин B5 — след проникване в кожата се превръща във витамин  B5, т.е. пантотенова киселина. Тя прониква в корена на косъма и така допринася за деленето на клетките на косата и това директно оказва влияние на гъстотата ѝ. В резултат от това, той възстановява жизнеността на миглите и ги предпазва от вредните ефекти на външни фактори, докато поддържа добри нива на хидратация.

Какво е важно при използването на Серума Make Lash?

  •  Системност – серумът трябва да се прилага всяка вечер, за три месеца
  •  Препоръки –  Продуктът е безопасен за кожата и очите, но на твърде много от серума много да доведе до нежелани ефекти като горене или зачервяване.
  •  Ефекти — препаратът може да работи различно за всеки. В някои случаи ефектите ще бъдат видими след няколко дни. В други, едва след няколко седмици. Обаче, помнете, че никога не трябва да се отказвате от борбата за красиви мигли.
Kупи Make Lash с 50% отстъпка*на официалния сайт

Как да закупя Make Lash в България?

За да купите Make Lash  за подобряване на растежа, кликнете на „Купи сега“ и пратката ще бъде изпратена, а вие ще я получите след 2-3 дни. При поръчване на този серум, вие не рискувате нищо, защото ако балсамът не покрие очакванията ви, можете да върнете продукта и да си получите парите обратно!

Възползвайте се от високата отстъпка за нови клиенти! Когато поръчате този продукт от официалния ни уебсайт, ще получите голяма отстъпка от производителя.

Цена на Make Lash

Make Lash за растежа на миглите може да бъде закупен през интернет от официалната страница на производителя. Купете днес и получете безплатна доставка до вратата ви. А, за да бъде всичко още по-хубаво, всички нови клиенти ще получат  отстъпка от оригиналната цена от 110 лева, така че можете да купите вашия Make Lash  серум за мигли с над 67 лева по-евтино!

Мнения за Make Lash Отзиви

Магда Ясинска, 28 години

Поръчай Make Lash  серума и след няколко дни, забелязах, че миглите растат по-бързо отколкото са до сега. След четири дни бяха по-дълги и бяха повече. Не очаквах такива фантастични ефекти. Серумът е напълно безопасен и не предизвиква дразнене. Не се налага да си слагам двоен слой маскара. След месец използване, вече имам по-тъмни мигли и почти наполовина по-дълги. Очарована съм!

Йоанна, 31 години

Божествени мигли! Винаги съм мечтала да имам дълги мигли, но не съм надарена от природата и моите са слаби и тънки.; Не мислех, че нещо може да помогне, но приятелка ми препоръча Make Lash  серум. С това средство вече имам мигли, които стигат направо до небето и най-накрая съм горда с  тях.

Заключение

Когато поръчвате Make Lash за растежа на миглите, вие гарантирано ще получите помощ за издължаване и сгъстяване на миглите ви. Няма да се нуждаете от гримове вече! Погледът ви ще добие дълбочина. Ще се харесвате в огледалото! Миглите ви ще бъдат точно това, което искате! Това, което е по-интересно е, че процеса на прилагане на балсама на миглите е изключително прост и бърз! Само след 14 дни използване ще видите първите ефекти, които със сигурност ще ви харесат. След 30 дни ще бъдете собственик на красиви мигли с подходяща дължина и плътност!

Миглите са важен за красотата елемент за  всяка жена, обаче тяхната основна функция е защита на окото. Основната им задача е да пазят очите от нежелани външни фактори като прах, пясък и замърсяване.

Kупи Make Lash с 50% отстъпка*на официалния сайт

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *