iBright vélemények | Ára | vélemény

iBright vélemények | Ára | vélemény
5 (100%) 1 vote

A gyümölcslé, a kávé és a tea fogyasztása fogszuvasodáshoz és fogelszíneződéshez vezethet. Számos gyógymód létezik ugyan a fogak színének megváltoztatására, hiszen elképzelhető, hogy a fogak színe nemcsak az öregedés jeleninek első figyelmeztetéseként könyvelhetőek el, sokkal inkább egyéb rendellenes problémák kapcsán. Önnek viszont többé már nem kell aggódnia a fogelszíneződés miatt. Ezen új termék segítségével Ön határozottan rövid idő alatt élvezheti fogainak terhészetes fehérségét. Használata könnyű, és biztonságos. Több mint 14 féle színárnyalatának köszönhetően a termék segít fogai színének megőrzésében és visszaállításában. A fogfehérítés ideje 5-7 napot vesz igénybe. Nyűgözze le barátait mosolyával bárhol, bármikor! Ha két ember összetalálkozik, az első, ami szembetűnő lehet számukra, egymás mosolya. Az alábbiakban leközlünk majd néhány olyan ajánlást, amelyek azon emberektől származnak, akik már megelégedettséggel használták a terméket.
Vasarlas iBright 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

Mi az a iBright?

A iBright csomag a piacon található készítmények közül az egyik leghatásosabb. A múltban igencsak nehéz feladatokat kellett kiállnia azoknak, akik fogfehérítésre törekedtek. A termék egy olyan egyedüálló készítmény, amely örökre megszűnteti a fogelszíneződésből származó fölösleges idegeskedéseket. Legyen bármikor, bárhol előhúzhatóan tökéletes mosolya! A termékkel együtt érkezik egy használati utasítás, egy 5 ml-es spray, öt db fogfehérítő fogkefe, egy fogív tálca, amely tökéletesen illeszkedik majd fogaira, 15 ml-nyi fogfehérítő gél, és egy 5 W-os led lámpa. A termék kétféle módon használható. Az öt napos kezelési státusz megvásárlását követően az első napon 30, míg az ötödik napon 20 percig tartó használatot kérünk Öntől. A hét napos kezelés megvásárlása esetén az első napon 30, a negyedik és a hetedik napon pedig 10 perces használatot kérünk Öntől. A termék használata rendkívül egyszerű, nem igényel nagy szakértelmet. Először is a fogkefét fontos az ujjaival pozícionálni a fehérítés megkezdése előtt. A fogkefe kék részét fújja be a sprével, és dörzsölje be fogaiba kb. 1 percig. A tisztítási folyamatot követően köpje ki!!! Ezután a fogív tálcát kapcsolja össze a led lámpával, majd helyezze rá a gélt az alsó és felső részekre, s végül így helyezze a tálcát a kívánt területre. A diódalámpát kapcsolja be, és hagyja úgy egy meghatározott ideig. Tíz perc után a lámpa automatikusan kikapcsol. Természetesen lehetősége van újra és újra bekapcsolni, ha a fehérítési idő több lesz a vártnál. A termék kiszállítási ideje egy napot vesz igénybe.

Hogyan hat a iBright

A termékben található oxigénatomok megelőzik a fogak elszíneződését és megszűntetik az összes problémát. Ha Ön is fehérebb fogakra vágyik, próbálja ki termékünket! Az eredmény már az első harminc perc után érzékelhető lesz! A többi napon 10 és 20 perces használat ajánlott.
Vasarlas iBright 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

A iBright összetétele

A termék hidroxiapatit-kristályokat, valamint nátriumperborátot tartalmaz. Ezek az összetevők elősegítik a fogak természetes színének visszaállítását és a szebb mosoly megteremtését. A fogérzékenység a PH-formula segítségével csökkenthető, elősegítve a gyorsabb és hatékonyabb eredményeket. A termék használata nem okoz mellékhatásokat. Használata minden felnőtt személy számára ajánlott és igénybe vehető. Használata egyszerű és biztonságos. A iBright fogfehérítő használata terhességi állaptban lévő hölgyek számára nem ajánlott!

Hol kapható iBright

A iBright csomag kizárólag a gyártó weboldaláról vásárolható meg. Ezáltal a vásárlás egyszreűvé és biztonságossá válik. Fontosnak tartjuk vásárlóink maximális biztonságát és adatainak titkosan történő kezelését. Használatával elkerülhető a stressz, a szégyenlősség és bármi egyéb lelki probléma is. A megrendelést követően a termék házhoz szállítással kerül majd el Önhöz.

A iBright ára

A iBright csomag kétféle árkategóriában kapható. Az ajánlott opció 12620 Ft, és egy személy számára nyújt maximális kezelési időt. A két személy számára fenntartható kezelési opció 21081 Ft kerül.

Vélemény iBright vélemények

Vásárló neve: Takács Mária

A iBright fogfehérítő segített fogaim fehérségének visszaállításában. Az igazság az, hogy sokkal hatékonyabb eredményt kaptam a vártnál. Sok esetben a fogmosást követően fogaim túl érzékennyé váltak. A problémák az IBright használatát köveőten teljesen megszűntek.

Vásárló neve: Tóth Károly

Csak annyit mondhatok: a termék fenomenális! Néhány évnyi dohányzás után fogaim elszíneződtek. A készítmény segítségével fogaim újra tökéletes színben pompáznak.

Összegzés

A termék használata rendkívül egyszerű és biztonságos. Fontos elmondanunk, hogy az orvosok soha sem a legmegfelelőbb módot választják a természetes fogfehérítésre. A túlzott kávé-, tea fogyasztása vagy dohányzás következtében fogai sötétebbé, színtelenebbé válnak. Így a legjobb, amit tehet, hogy kipróbálja termékünket, és ad egy esélyt a természetes fehérítésnek! A termék összetevői garantálják a hatékony eredmény elérését. Az eredmények már az első napon láthatóakká válnak. Ha Ön is hatékony és gyors segítségre vágyik fogaival kapcsolatban, reméljük, jelen cikkünk hozzájárul a jó és/vagy legalábbis a megfelelő választáshoz. A készítmény ára rendkívül pénztárcabarát. IBright: öröm, csodálatos mosoly és boldogság újra és újra!
Vasarlas iBright 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *