Hondrocream Testimoni | Harga | Ulasan

Hondrocream Testimoni | Harga | Ulasan
5 (100%) 1 vote

Sering kali, remaja yang meningkat dewasa serta mamalia mengalami sakit pertumbuhan di sendi. Kadang-kadang, kesakitan ini datang dan hilang dengan sendiri, dan pada waktu lain, perhatian perubatan yang serius diperlukan. Malangnya, apabila seseorang merasai kesakitan ini, mereka lebih suka mengabaikannya walaupun ia kerap berulang dan kemudiannya berkembang menjadi sesuatu yang lebih serius. Ia dikenali sebagai Osteochondrosis.

Osteochondrosis adalah nama umum untuk gangguan yang mempengaruhi pertumbuhan tulang pada kanak-kanak dan remaja. Pada kebanyakan masa, ia adalah kebiasaan di kalangan kanak-kanak dan orang dewasa, ia juga boleh menjejaskan orang dewasa yang lebih tua. Ia disebabkan oleh tekanan pada tulang, kekurangan bekalan darah kepada sendi serta kecederaan akibat dari aktiviti sukan. Terdapat gejala umum yang berkaitan dengan osteochondrosis, iaitu:

 • Sakit: Sensasi yang tidak menyenangkan ini biasanya datang ketika dua tulang bertembung antara satu sama lain. Apabila hasilnya menjadi lebih ketara, maka rasa sakit menjadi semakin tidak tertahan.
 • Bengkak: Ini juga merupakan kesan biasa di akibatkan oleh penyakit ini.
 • Gejala-gejala lain termasuk ikatan sendi, sendi bersama, kelemahan sendi, kekakuan sendi dan ketidakupayaan untuk meluruskan anggota badan dengan betul.
Beli Hondrocream dengan diskaun 50%*di laman web rasmi

Osteochondrosis adalah nama umum untuk beberapa penyakit yang mempunyai sifat yang sama yang mempengaruhi bahagian tubuh yang berlainan. Ia adalah:

 • Penyakit artikular: Ini termasuk penyakit yang mempengaruhi pinggul, siku, kedua belah kaki dan tumit.
 • Penyakit Physeal : ini menjejaskan sendi pada saraf tunjang
 • Penyakit bukan artikular: mempengaruhi bahagian tulang yang lain selain tulang belakang, pinggul, siku dan kaki seperti tumit dan lutut.

Arthrosis dengan kata lain, juga sama dengan osteochondrosis , adalah penyakit degeneratif sendi di mana tulang rawan lapisan sendi akan hancur dari masa ke masa. Ia biasa berlaku pada sendi di lutut, pinggul dan tulang belakang. Ia biasanya disebabkan oleh penggunaan sendi yang melampau semasa kerja keras atau melakukan olahraga. Obesiti, ketidakseimbangan hormon, penuaan dan pembedahan pada sendi juga boleh disebabkan oleh Arthrosis. Gejala-gejala ini agak serupa dengan apa yang disenaraikan di atas tetapi ia mengambil masa yang lebih lama untuk menonjolkan dirinya.

Apakah Hondrocream?

Hondrocream adalah formula unik yang menghilangkan kesakitan yang berkaitan dengan osteochondrosis dan arthrosis, membantu ligamen, sendi dan tulang rawan dengan menjananya semula dan memberi kesan jangka panjang terhadap masalah ini. I a juga memperbaiki persekitaran kawasan yang terjejas. Ia di buat daripada pelbagai bahan semula jadi dan ekstrak herba yang telah dipilih dengan teliti untuk tujuan yang khusus.

Kaedah Tindakan Hondrocream

Ingat yang keadaan tulang di atas boleh disebabkan oleh kekurangan darah ke kawasan yang terjejas. Apabila Hondrocream digunakan, ia akan menyebabkan darah mengalir dengan kuat ke kawasan yang terjejas. Ketersediaan darah ke kawasan itu turut meningkatkan keupayaan kawasan yang terjejas.

Hondrocream balsem menentang sakit sendi ini juga mempunyai keupayaan untuk melegakan kesakitan pesakit di kawasan tersebut. Sebahagiannya menyebabkan saraf di sekeliling menjadi agak sensitif terhadap kesakitan yang disebabkan oleh penyakit.

Menariknya, ia tidak mendatangkan apa-apa kesan sampingan dan ia juga adalah pelbagai guna – boleh digunakan untuk merawat lutut, pinggul, buku lali, tulang belakang serta kaki.

Ia juga membantu pertumbuhan semula tulang rawan.

Ini adalah kebiasaan kepada pesakit osteochondrosis yang tidak dapat bergerak disebabkan kesakitan dan bengkak. Hondrocream membantu untuk mengembalikan semula mobiliti.

Ia juga membantu melawan edema dan melegakan keradangan di kawasan yang terjejas.

Beli Hondrocream dengan diskaun 50%*di laman web rasmi

Bahan-bahan Hondrocream

Hondrocream terdiri dari bahan-bahan semulajadi seperti ekstrak lada merah, tupertine dan camphor, ekstrak dari aesculus, pudina dan mentol minyak mentah, minyak pati, kayu putih dan cemara.

 • Ekstrak lada merah: Lada merah mampu memulihkan kembali otot-otot yang sakit, menjadikan jantung berdegup lebih cepat serta mengedarkan darah ke seluruh tubuh. Ia turut meredakan kesakitan dan menghantar perasaan sensasi melalui saraf.
 • Ekstrak turpentin: turpentin digunakan dalam pemulihan aktiviti osteoklas di dalam tubuh. Ia juga merupakan bahan permulaan kepada bahan-bahan seperti camphor dan metanol yang juga merupakan antara ramuan Hondrocream. Ia turut digunakan untuk merangsang tindak balas badan ke keradangan.
 • Ekstrak camphor: camphor adalah perangsang yang meredakan rasa sakit, antispasmodic sehingga mencegah kerosakan otot, anestetik yang juga meredakan kesakitan dan rasa kebimbangan. Ia juga bersifat meredakan kesakitan yang di alami oleh otot serta bersifat anti-radang.
 • Ekstrak Aeschylus: ia turut memberikan kesan anti-radang, antioksidan dan detoksifikasi.
 • Pudina dan ekstrak minyak menthol: Ini adalah ubat penahan sakit semula jadi serta merilekskan otot dan mengendurkan ketegangan.
 • Eucalyptus: Minyak dari kayu putih juga bersifat anti-radang, antispasmodic, decongestant dan antiseptik seperti juga ekstrak camphor.
 • Cemara: Cemara adalah bahan dengan kesan ransangan yang mampu membawa darah ke permukaan kawasan kulit yang pantas menyerap, secara lansung membantu peredaran di sana. Ia juga melegakan kesakitan dan melegakan otot.

Beli Hondrocream di Malaysia

Hondrocream menentang sakit sendi boleh dibeli dari pelbagai kedai dalam talian kerana ia telah berkembang dan sangat popular di kalangan pesakit yang mengalami osteochondrosis dan arthrosis. Ia juga boleh diperoleh secara terus dari pengeluar dengan melawat laman web mereka di. Apa yang perlu dilakukan ialah mengisi borang beserta butiran yang diperlukan, kemudian pilih kaedah penghantaran dan akhirnya membuat pembayaran untuk penghantaran. Ia akan dihantar dalam tempoh 4-7 hari selepas pesanan dibuat.

Harga Hondrocream di Malaysia

Satu tiub Hondrocream menentang sakit sendi berharga kira-kira 139 MYR. Kos ini juga berbeza-beza mengikut lokasi dan kadar pertukaran.

Hondrocream testimoni

Pernah sekali aku terkehel pergelangan kakiku dan doktor berkata yang rawatan ini akan mengambil masa yang lama tetapi aku bernasib baik untuk mengetahui tentang Hondrocream dan seminggu kemudian ligamenku mulai pulih, kesakitan semakin hilang, aku dapat berjalan secara normal dan kembali bekerja. Sekarang seluruh keluargaku menggunakan balsem ini, ia benar-benar membantu untuk sakit belakang atau sendi. Ia sangat menakjubkan.

Ratu Victoria

Belakang ku sering terasa sakit. Aku mempunyai osteochondrosis , perkara yang biasa pada usia ku. Isteri saya menemui satu Hondrocream balsem di Internet. Ia adalah penyelamat sebenar untuk ku – sebelum ini aku tidak dapat bergerak pada waktu pagi, tetapi sekarang semuanya baik-baik saja. Lebih penting lagi, sakit belakang ku hilang tanpa perlu berusaha lebih dari yang diperlukan.

Adam Hew


Beli Hondrocream dengan diskaun 50%*di laman web rasmi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *