Hondrocream mišljenja | Cijena

Hondrocream mišljenja | Cijena
3.5 (70%) 2 votes

Često adolescent koji brzo rastu i razvijaju se iskuse rastuće bolove u zglobovima. Ponekad, ovi bolovi mogu nadoći i nestati, ali ponekad, ozbiljna medicinska pažnja je potrebna. Nažalost, kada ljudi primijete ove bolove, oni ih često ignoriraju, čak i kada postaju učestali , te se na taj način oni razviju u nešto mnogo ozbiljnije. To stanje je poznato kao osteohondroza.

Osteohondroza je općenit naziv za stanja koja utječu na rast kostiju kod djece i adolescenata. Iako je najučestalije kod djece u razvoju i adolescenata, ovo stanje mogu iskusite i starije osobe. Uzrokovano je pritiskom na kosti, nedostatkom protoka krvi u zglobove i povreda izazvanih sportskim aktivnostima. Postoje opći simptomi prouzrokovani osteohondrozom, a oni su:

 • Bol: Ovaj neugodan osjećaj dolazi kada dva zgloba nasilno prelaze jedan preko drugog. Kada preraštaj kostiju postane veći, bol postaje nesnošljiva.
 • Otekline: Ovo je također česta pojava kod ovog stanja.
 • Drugi simptomi uključuju uklještenja zglobova, pucketanje u zglobovima, slabost zglobova, slabu pokretljivost zglobova, te nemogućnost ispravljana udova.

Osteohondroza je općenito ime za mnoštvo stanja iste naravi koje utječu na različite dijelove tijela. Oni su:

 • Bolesti zglobova: One uključuju bolesti koje zahvaćaju kukove, laktove, nožne prste i stopala.
 • Fizička bolest: utječe na zglobove i kičmenu moždinu
 • Bolest koja ne zahvaća zglobove: utječe na druge dijelove skeleton osim kičme, kukova, stopala poput tetive i koljena.

Artroza, s druge strane, koja je vrlo slična osteohondrozi, je degenerativna bolest zglobova koja tijekom vremena erodira hrskavicu zglobova. Vrlo je česta u zglobovima koljena, kukove i kičme. Obično je uzrokovanu ekstremnim korištenjem zglobova tijekom teškog fizičkog rada ili sportova. Pretilost, hormonski debalans, starenje i kirurške operacije na zglobovima također mogu prouzrokovati artrozu. Simptomi su vrlo slični kako prethodno navedeni, ali im je potrebno mnogo duže vremena da se otkriju.
Kupiti Hondrocream s 50% popusta*na službenoj web stranici

Što je to Hondrocream?

Hondrocream je jedinstvena formula koja eliminira bol vezanu za osteohondrozu i artrozu, pomaže regeneraciju ligamenata, zglobova i hrskavica, te daje dugotrajne učinke za ove problem. Također poboljšava izgled oko oštećenih dijelova. Sastavljena je od raznih prirodnih sastojaka i biljnih ekstrakata koji su posebno odabrani i proizvedeni za specifičnu namjenu.

Metoda funkcioniranja Hondrocream-a

Gore navedena stanja kostiju mogu biti uzrokovanu nedostatkom krvotoka u pogođene regije. Kada se nanese Hondrocream, ona uzrokuje jači protok krvi u pogođene dijelove. Dostupnost krvi u tim dijelovima poboljšava stanje tih dijelova.

Krema također ima mogućnost da oslobađa pacijente od bolova u pogođenim zonama. Djelomično uzrokuje osjetljivost okolnih nerva da osjećaju bol uzrokovanu tim stanjem.

Zanimljivo je da nema nikakvih nus-pojava, te da ima višestruke namjene – koristi se za liječenje koljena, kukova, članaka, kičme i stopala.

Također, pomaže regeneraciju hrskavice.

Za pacijente koje pate od osteohondroze nemogućnost kretanja zbog bola i otekline je česta pojava. Hondrocream im pomaže da povrate mobilnost.

Također pomaže u borbi protiv edema i olakšava upale u pogođenim zonama.

Sastav Hondrocream-a

Hondrocream je sastavljen od prirodnih sastojaka poput ekstrakata crvene paprike, terpentina, kamfora, ekstrakta eshila, eterična ulja mente i mentola, eterična ulja eukaliptusa i jele.

 • Ekstrakt crvene paprike: Crvena paprika je sposobna vratiti upaljene mišiće u život, što čini da srce kuca brže, te da krv bolje cirkulira kroz cijelo tijelo. Olakšava bolove i šalje bolje osjećaje kroz nerve.
 • Ekstrakti terpentina: terpentin se koristi u sprječavanju osteoklastnih aktivnosti u tijelu. Također je temeljni materijal za sastojke poput kamfora i metanola, koji su također sastojci Hondrocream-a. Također se koristi za induciranje odgovora tijela na upalu.
 • Ekstrakti kamfora: kamfor je stimulans koji olakšava bol, ima antispazmotično djelovanje, pa sprječava rupture, anestetik je, što također dodatno olakšava bolove te umiruje nerve. Ima antineuralgijsko djelovanje što olakšava bol u mišićima, te ima protuupalno djelovanje.
 • Ekstrakti eshila: također ima protuupalno djelovanje, učinke antioksidanasa i detoksificirajuće učinke.
 • Eterična ulja mentola i mente: Prirodno sredstvo protiv bolova, koje opušta mišiće i uklanja napetost.
 • Eukaliptus: Ulje iz eukaliptusa je protuupalno, antispazmotično, smanjuje kongestiju, i ima antiseptičke djelovanje, baš kao ekstrakt kamfora.
 • Jela: Jela je supstanca koja ima stimulirajući utjecaj koji je sposoban donijeti krv na površinu regije kože, kada se nanese na određenu regiju, te također potpomaže cirkulaciju. Također olakšava bol i opušta mišiće.
Kupiti Hondrocream s 50% popusta*na službenoj web stranici

Gdje kupiti Hondrocream u Hrvatskoj

Hondrocream se može kupiti na službenoj web stranici, jer je postala vrlo popularna kod pacijenata koji pate od osteohondroze i artroze. Može se dobiti direktno od proizvođača. Sve što je potrebno je da unesete detalje u formu narudžbe, potom odaberete način dostave, te na kraju platite prilikom pouzeća. Proizvod će biti dostavljen unutar 4-7 dana od dana narudžbe.

Koliko košta proizvod

Tuba Hondrocream-a košta oko 299 kn. Ova cijena ovisi od lokacije i kursa valuta.

Hondrocream mišljenja

Kada sam uganuo članak, liječnici su mi rekli da će biti potrebno dugo vremena da se vrati normalno funkcioniranje, ali sam imao sreće, pa sam pronašao HONDROCREAM, te nakon tjedan dana uporabe – moji ligamenti su se obnovili, bol je nestala, mogao sam ponovno hodati normalno i ići na posao. Sada moja čitava obitelj koristi ovu kremu, doista pomaže ukloniti bol u kičmi ili zglobovima. Jednostavno je nevjerojatna.

Leđa su me doista jako boljela. Imam osteohondrozu, što je uobičajeno u mojim godinama. Žena mi je pronašla kremu na internet. Ova rema je za mene pravi spasitelj – prije se nisam uopće mogao kretati, ali je sada sve uredu. Što je važnije, bol uz leđima je nestala bez previše truda s moje strane.

Kupiti Hondrocream s 50% popusta*na službenoj web stranici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *