Hair Megaspray коментари

Hair Megaspray коментари
5 (100%) 1 vote

Да ли примећујете да вам коса не изгледа и не осећате се толико добро као некада? Па, нисте сами, зато што је губитак косе нешто са чиме ће се суочити свака особа најкасније до своје педесете године. Други проблеми као расцветали крајеви косе и генерална ломљивост косе су веома чести. Са друге стране, добра вест је да постоји безброј начина за успоравање појаве проблема са косом и разни третмани за исту, али са толико много опција може бити тешко одлучити која ради добро и која је за Вас. Постоји много варијација проблема са косом који нису трајни, као што су наведени:

Недостатак витамина А: Витамин А је веома битан за Вашу косу јер омогућује здрав развој ћелија, неопходне за раст косе док такође подстиче стварање здравих уља на Вашем темену која обнављају косу.

Недостатак витамина Е: Чест симптом недостатка витамина Е је проблем са косом, стога, побољшавајући исхрану можемо лако вратити косу старом сјају. Витамин Е је често подцењен, ипак вредан је анти-оксидант који доприноси здравом ткиву темена главе побољшавајући циркулацију крви у том пределу. Ово омогућава јачи корен косе и фоликула.

Упала темена: Упала изазвана бактеријским инфекцијама може бити лечена једноставним анти-упалним и анти-бактеријским третманима такође, помажу заустављање и обрћу процес опадања косе.

Укратко, ово су неки од могућих узрока опадања косе. Утешно је сазнање што углавном једноставни третмани који подразумевају замену за природне компоненте могу бити решење, као за расцветале крајеве и ломљивост косе тако и за опадање косе.
Kupi Hair Megaspray sa 50% popusta*na zvaničnoj stranici

Шта је Hair Megaspray?

Hair Megaspray је нови спреј за косу специјално дизајниран за специфичне проблеме са расцветалим крајевима, ослабљеном косом и најпре, губитком косе. Спреј комбинује састојке као авокадо, кокосово уље, витамин А, витамин Е и спектар разних уља за које знамо да регенеришу теме и штите га од редовних проблема у будућности, као што је УВ зрачење.

Деловање Hair Megaspray-a:

Спреј је врло једноставан за коришћење. Треба га прскати увече на косу и теме. Користећи прсте, требало би затим масирати теме како би упио нарочито у теме, јер ово је подлога из које ће расти здрава длака. Затим, саветује се да се коса држи прекривена сат времена, тако да се добробит састојака може упити прикладно за максималан ефекат.

Ако се овај третман примењује две недеље, муштерије могу искусити веома импресивне резултате. 90% корисника је пријавило смањење губитка косе већ у овом периоду, док 95% примећује јачу косу а чак 97% примећује знатно смањење расцветалих крајева косе.

Састав Mega Hairspray-a:

Опште је познато, природа зна најбоље, зато је овај спреј за косу управо базиран на тој чињеници и састављен од искључиво природних али високо ефективних састојака. Користећи широки спектар састојака и витамина који се извлаче из природе, овај производ је добро осмишљен и такав да може опоравити, хранити и штитити косу и теме, показивајући невероватне резултате и сјајне коментаре.

Уље чичка:  Уље чичка се извлачи из биљке чичак која је нативна Европи. Уље чичка је делимично хранљиво за теме, отклањајући перут и пружећи бољу, јачу подлогу за корен косе, чинећи косу стабилнијом и јачом.

Арганово уље: Арганово уље, од мароканског дрва аргана, је толико здраво за кожу и косу да је названо ’течно злато’. Арганово уље је посебно битна заштитна мера која помаже коси која је лако оштећена од стране УВ зрака, правећи баријеру за сунце које емитује штету УВ зрака. Ово омогућава коси да расте без прекида оштећења ових зрака, регенеришући здрав сјај и мекоћу косе.

Кокосово уље и екстракт авокада: Када помислимо на то чему све излажемо косу, није ни чудо што се да толико много оштетити. Једна од најгорих ствари за косу је фарбање исте, али ипак природни састојци као што су кокосово уље и екстракт авокада са њиховим посебним квалитетима који влаже кожу и штити је, омогућавају коси да се избори са ригорозним штетама које задаје фарбање. Ови састојци регенеришу косу враћајући јој нежан осећај и свиленасту текстуру која је можда изгубљена у процесу. Свеједно да ли фарбате косу или не, ови екстракти само могу чинити добро коси у сваком случају.

Уље цимета и органски чили-паприка екстракт: Ова два састојака садрже вредне анти-упалне и анти-бактеријске компоненте које ће пружити савршено здраву и стерилну базу за настојећи раст јаке косе.
Kupi Hair Megaspray sa 50% popusta*na zvaničnoj stranici
Екстракт камилице и коприве: Екстракти камилице и коприве су укључени у овај спреј због њихове способности смекшавања косе и ојачавања исте, такође се јако препоручују за фарбану косу.

Витамин А: Недостатак витамина А, као што је већ речено, је чест проблем који узрокује оштећење косе. Суплементи витамина А ће стимулисати ојачање корена косе, који је неопходан за  знатан раст здраве косе.

Витамин Е: Витамин Е је нарочито користан витамин за фоликуле косе и теме кој ће допринети бољој крвној циркулацији кроз те делове, дозвољавајући коси да расте здравије и јаче. Недостатак је често узрок оштећења косе.

Где купити Hair Megaspray у Србији?

Овај спреј може бити купљен на званичном сајту производа.

Цена Hair Megaspray-a:

Овај производ је на распродаји за упола цене, чинећи га 2990дин упоредо са правом ценом од 5980дин. Ова цена је на ограничено време са само пар пакета остало и доступни су на Hair Megaspray сајту.

Hair Megaspray коментари

’’ Сваки човек, независно од пола, пати од неке врсте опадања косе. Наше окружење, стрес на послу и лоша исхрана једнако лоше утичу на разарање коже на нашој глави и косе. Ово води као блеђењу, губитку снаге и волумена и повећава испуцале крајеве, ломљење и губитак. Ја сам трикологист, специјализован за третмане косе, и током моје професионалне каријере пробао сам многе различите производе за кућну употребу који би помогли пацијентима да ојачају косу, да изгледа свеукупно боље и здравије. Hair Megaspray спреј за косу је прави погодак! Природни састојци потпуно регенеришу крту, расцветалу и оштећену косу. Клиничко тестирање овог спреја показало се прилично ефективно у борби са опалом косом’’ – Непознати доктор трикологије.

Kupi Hair Megaspray sa 50% popusta*na zvaničnoj stranici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *