Goji cream Testimoni | Harga | Ulasan

Goji cream Testimoni | Harga | Ulasan
5 (100%) 1 vote

Kita cenderung untuk kehilangan komposisi normal dengan berjemur di bawah cahaya matahari, tanah, bersih dan pencemaran. Biasanya remaja akan mendapat kulit yang tidak sekata disebabkan pendedahan kepada cahaya matahari dan keradangan kulit parut jerawat. Pada tahap tersebut, ada di antara kita yang mungkin ingin memperbaiki warna kulit. Secara umumnya, saya berpendapat bahawa rawatan rumah untuk memutihkan kulit adalah lebih selamat daripada item yang didapati secara lokal. Dalam apa jua keadaan, yang pastinya kita tidak boleh ke mana-mana pada siang hari hanya dengan memakai formula rumah. Bukankah begitu? Inilah sebab mengapa kita memilih krim yang melindungi dan membantu kulit menghadapi keadaan seharian. Saya pernah memesan krim pencerah terkenal yang menjadi ikutan yang boleh didapati di pasaran India dengan mudah. Beberapa daripadanya adalah untuk kulit berminyak, kulit kering dan ada juga yang sesuai untuk pelbagai jenis kulit. Goji Cream ialah salah satu daripadanya.
Beli Goji Cream dengan diskaun 50%*di laman web rasmi

Apakah Goji Cream?

Ia merupakan salah satu superfood biasa. Beri ini mengandungi mineral dan makanan tambahan yang tidak terkira. Dibangunkan di lembah-lembah subur di Himalaya, beri tinggi dengan kandungan pengukuhan sel berbanding item-item lain. Beri tersebut kaya dengan mineral seperti zink, kalsium, selenium, fosfor, kuprum dan zat besi. Ia merupakan item biasa utama yang mengandungi Germanium – makanan tambahan yang melawan penyakit. Beri daripada tumbuhan tersebut  dijamin telah dibangunkan di daerah Himalaya/Tibet membentuk premis pertunjukan pemeliharaan kesejahteraan secara meluas. Titik permulaan etimologi namanya adalah kurang jelas namun ia mungkin merupakan sebuah ejaan bebas dari perkataan “gouqizi”. Kedua-dua jenis buah (Lycium barbarum and Lycium chinense) merupakan tumbuhan berdaun luruh yang bertumbuh sehingga ketinggian 1-3 meter. L. Chinense dibangunkan di China dan lebih cenderung untuk bertumbuh lebih rendah, manakala L. Barbarum dibangunkan di utara dan lebuh cenderung untuk bertumbuh lebih tinggi. Walaupun dibangunkan di China, beri juga turut tumbuh menjalar di lembah-lembah terlindung di Himalaya di Tibet, dan di Mongolia. Beri yang bulat dan merah ini juga perlu dikendalikan dengan berhati-hati dan tidak dipetik  sebaliknya harus digoncang dari tangkainya untuk mencegah daripada kerosakan. Produk semulajadinya adalah dilindungi dengan cara mengeringkannya di bawah teduhan secara perlahan-lahan. Ia menjadi sajian tempatan oleh orang-orang Himalaya dan Tibet sekian lama dan digemari ketika perayaan. Produk organiknya dinamakan “beri ceria” disebabkan perasaan tenang yang dikatakan tercetus olehnya.

Beri tersebut kaya dengan khasiat, mengandungi beta karotena, Vitamin C, B1, B2 dan vitamin-vitamin lain, mineral, agen pencegah kanser, dan asid amino. Kajian menunjukkan beri tersebut mengandungi makanan tambahan seperti isoleucine, tryptophan, zink, press, kuprum, kalsium, germanium, selenium, fosforus, B6, dan vitamin E.

Kaedah Tindakan Goji Cream

Leptin ialah hormon yang baru ditemui dengan ciri-ciri yang menakjubkan. Kebolehan utamanya ialah untuk mengawal kelaparan, jadi semakin banyak jumlah hormon ini yang terdapat dalam darah anda semakin terkawal keinginan makan anda, dan sebaliknya.

Disebabkan sifatnya yang lain daripada yang lain, beri ini meningkatkan tahap leptin dalam badan anda yang mampu menurunkan keinginan untuk makan. Walaubagaimanapun, fiber yang terdapat dalam beri ini bergabung dengan air dan menjadi jem yang mengenyangkan dan membantu anda melawan kelaparan.

Kesan yang ketara oleh buah ini termasuklah:

 • Lelaki dan wanita yang memilih beri Goji hilang 7 hingga 23 kg dalam sebulan
 • Beri adalah baik untuk kesihatan dan berkesan untuk menurunkan berat badan
 • Pembakar lemak yang berkesan
 • Menguatkan sistem kardiovaskular. Ia merupakan antiseptik dan antioksidan yang hebat.
 • Merangsang imuniti dan membantu dalam menurunkan berat badan

Beli Goji Cream dengan diskaun 50%*di laman web rasmi
Produk ini adalah:

 • -Mudah digunakan
 • -Kesan yang kompleks
 • -Hanya mengandungi bahan-bahan organik
 • -Merawat selain mencerahkan
 • -Melicinkan kedutan
 • -Mengecilkan liang pori
 • -Memperbaiki penampilan
 • -Menyekatakan tona kulit
 • -Membenarkan hidrasi

Pakar menyebut:

“Disebabkan bahan aktifnya, Goji Cream bagi meremajakan mempunyai kesan yang ketara. Kulit mendapat khasiat yang diperlukan lalu menyegarkan serta menyerikan tona kulit yang tidak sekata. Krim ini menghapuskan segala tanda-tanda penuaan dan kegelapan kulit.

Goji Cream krim melepasi semua ujian klinikal dan mendapat semua sijil yang diperlukan. Komposisi krim yang telah dipatenkan ini adalah menyeluruh, oleh itu saya mengesyorkannya untuk semua jenis kulit.”  – S. Davidescu Doktor Kosmetologi

Bahan-bahan Goji Cream

Ia mengandungi pelbagai phyto-suplemen kompleks dan bio flavinoid:

 • KOLAGEN menahan lembapan, memantapkan kembali struktur kulit dan melicinkan kulit dengan berjaya
 • ASID AMINO KOMPLEKS mampu melawan faktor penuaan, yang melindungi kulit daripada penuaan awal
 • BLUE CLAY memberi kekuatan dan membersihkan kulit, liang pori yang terbuka mengecil
 • SODIUM ALGINATE polysaccharides daripada pertumbuhan laut melembapkan kulit dan menyingkirkan racun
 • BETAINE AND MINYAK SAYURAN mengawet dan melicinkan kulit, mengelakkan ketidaklembapan
 • MINYAK PATI PALMAROSA harum dan mempunyai kesan antibakteria

Beli Goji Cream di Malaysia

Anda boleh mendapatkan produk ini daripada laman web ini sekiranya anda ingin membeli secara atas talian.

Harga Goji Cream di Malaysia

Harga asal Goji Cream bagi meremajakan ini ialah RM358, namun, dengan tawaran istimewa yang sedang berlangsung di laman web tersebut, harganya telah dikurangkan kepada RM179.

Goji Cream Ulasan

Ulasan-ulasan adalah diambil daripada iHerb (laman web yang mengulas tentang produk seumpamanya).

“Goji Cream – ini adalah krim terbaik yang pernah saya cuba. Saya mempunyai kedutan yang ketara, pastinya anda ingin sentiasa dalam penampilan yang terbaik bukan? Dengan Goji Cream, kedutan pun hilang, wajah saya sekarang kembali muda hingga orang tidak menyangka saya berumur 30 tahun..” – Veronica, 31

“Pastinya, selepas 40 tahun, kulit sudah tidak lagi seperti dulu dan sejujurnya, saya beranggapan krim ini akan membantu saya. Sememangnya ada manfaat penggunaan Goji Cream krim – wajah saya kelihatan segar, tona kulit sudah tidak sepucat dulu, kedutan juga sudah tidak terlalu dalam. Saya amat menyukainya.” – Maria, 45

Kesimpulannya, Goji Cream krim ini ialah:

 • Lonjakan kehadapan dalam memelihara kesihatan kulit dan menghalang penuaan
 • Campuran yang kaya dengan suplemen semulajadi beri goji yang terpilih serta asid hyaluronik dan retinol untuk kemajuan luar biasa kesihatan dan kesejahteraan kulit.
 • Gunakan losyen wajah yang ringan dan bebas pewangi setiap hari untuk melindungi, melembapkan dan memperbaharui kulit untuk kulit yang kelihatan lebih mulus dan bermaya.
 • Tidak berminyak
 • Mengekalkan dengan pantas

Sila kongsi pengalaman anda menggunakan produk ini. Kami ingin mendengarnya daripada anda sendiri.
Beli Goji Cream dengan diskaun 50%*di laman web rasmi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *