Goji cream Beoordeling | prijs

Goji cream Beoordeling | prijs
5 (100%) 1 vote

Door het zonnebaden en de bodem en luchtverontreiniging heeft onze huid de neiging zijn normale structuur te verliezen. Over het algemeen zullen jonge mensen een donkere huid en pigmentvlekken krijgen vanwege de blootstelling aan het zonlicht en de littekens van puistjes en huidontstekingen. In deze situaties zijn er zelfs enkele onder ons die van het zonnbaden afzien. Over het algemeen zijn huid blekende thuismiddeltjes veiliger zijn dan de producten die verkocht worden, maar we kunnen toch niet midden overdag met een huisformule rondlopen, nietwaar? Dat is dan ook de reden waarom we voor huidcrèmes kiezen die helpen overdag de huid te beschermen. Ik heb een reeks van dure blekende en goede huidverzorgingscrèmes besteld die gemakkelijk overal verkrijgbaar zijn. Sommigen zijn voor een droge huid, terwijl andere voor alle huidtypes zijn. Verjongingscrème  Goji Cream is één van deze huidverzorgingende crèmes.
Koop Goji Cream 50% korting op*op de officiële website

Wat is Goji Cream?

Het is één van de zogenaamde Superfoods. Deze bessen bevatten een ondenkbare hoeveelheid aan mineralen en supplementen. De bessen worden gekweekt in de rijpende valleien van het Himalaya en bevatten een groter aantal celversterkers dan andere producten. De bessen zijn ook rijk aan mineralen zoals bijvoorbeeld Zink, Calcium, Selenium, Fosfor, Koper en IJzer. Het voornaamste van dit product is dat het Germanium bevat – een supplement dat ziekten bestrijd. De bessen zijn afkomstig van de plant die gegarandeerd in het Himalaya / Tibet zijn gekweekt, en vormen het uitgangspunt van een uitgebreide welzijns-suppletie. Het etymologische uitgangspunt van de naam is mistig, maar het is waarschijnlijk een ontrafelde spelling van “gouqizi”. Beide soorten van deze vruchten (Lycium barbarum en Lycium chinense) zijn bladverliezende houtachtige eeuwigdurende struiken, die 1-3 m hoog worden. L. Chinense is ontwikkeld in het zuiden van China en heeft de neiging om enigszins klein te zijn, terwijl L. barbarum zich in het noorden ontwikkelt en de neiging heeft een beetje groter te worden. Ondanks dat ze in China worden gekweekt, ontwikkelen de bessen zich ook in de grote wijngaarden van de afgeschermde valleien in het Himalaya, het Tibet en in Mongolië.

De ronde, rode bessen zijn uiterst kwetsbaar  en moeten van de wijnstokken worden geschud in plaats van geplukt met het specifieke doel ze niet te verpesten . Haar natuurlijke ingrediënten worden beschermd door ze geleidelijk aan in de schaduw te drogen. Het wordt al geruime tijd lokaal gegeten in het Himalaya en de Tibetaanse gebieden, waar ze geprezen worden tijdens de vieringen. Dit biologische product heeft als bijnaam de “vrolijke bes”  waarvan  gezegd wordt dat het een welvaartsgevoel oproept.

De bessen zijn rijk aan nutriënten en bevatten bètacaroteen, vitamine C, B1, B2, verschillende vitaminen, mineralen, stoffen voor kankerpreventie en aminozuren. Onderzoeken tonen aan dat de bessen supplementen bevatten zoals isoleucine, tryptofaan, zink, pers, koper, calcium, germanium, selenium, fosfor, B6 en vitamine E.

Werkwijze Goji Cream

Leptine is een pas ontdekte hormoon met verbazingwekkende eigenschappen. Zijn primaire capaciteit is de honger te beheersen, dus hoe meer je van dit hormoon in je bloed hebt, hoe minder je trek in eten hebt, en omgekeerd.
Koop Goji Cream 50% korting op*op de officiële website
Vanwege zijn unieke eigenschappen verhogen de Bessen het  leptine-niveau in je lichaam, wat je trek in eten enorm zal verminderen. Bovendien, de vezels die deze bessen bevatten vermengen zich met water en veranderen in een jam, die je maag zal vullen en waardoor je geen hongergevoel zult hebben.

Andere opmerkelijke effecten van deze vrucht zijn:

 • Mannen en vrouwen die voor Goji Bessen kiezen verliezen in een maand tijd 7 tot 23 kg
 • De bessen zijn goed voor je gezondheid en effectief voor gewichtsverlies
 • Een Effectieve Vetverbrander
 • Versterkt je cardiovasculaire systeem. Is een geweldig antisepticum en antioxidant.
 • Het verhoogt de immuniteit en helpt met gewichtsverlies

Het product is:

 • makkelijk te gebruiken
 • de effecten zijn veelzijdig
 • het bevat alleen natuurlijke ingrediënten
 • in plaats van beloftes werkt het echt
 • om rimpels te verwijderen
 • om poriën te krimpen
 • om de uitstraling te verbeteren
 • om de huid te verstevigen
 • voor een betere huid hydratatie

De specialisten zeggen:

“Dankzij de actieve ingrediënten heeft verjongingscrème Goji Cream een merkbaar effect. De huid krijgt de voedingsstoffen die nodig zijn om er opgefrist en stralend uit te zien, en zorgt bovendien voor een egale huidskleur. De crème bestrijdt alle tekenen van veroudering en pigmentvlekken.

Goji Cream heeft alle klinische tests doorstaan ​​en beschikt over alle benodigde certificeringen. De gepatenteerde samenstelling van de crème is voor iedereen geschikt, en raad ik deze crème dan ook voor alle huidtypes aan – S. Davidescu, Shoonheidsspecialist

Ingrediënten Goji Cream

Het bevat een aantal complexe fyto-supplementen en biologische flavonoïden zoals:

 • Collageen houdt vocht vast, herstelt de huidstructuur en maakt rimpels succesvol glad
 • Aminozuren complex bestrijdt het verouderingsproces, en beschermt de huid tegen vroegtijdige veroudering
 • Blauwe klei versterkt en reinigt de huid, de open poriën worden kleiner
 • Natriumalginaat polysacchariden afkomstig uit de oceaan, hydrateerd en reinigt de huid van gifstoffen
 • Betaine en plantaardige oliën ondersteunen en verzachten de huid, bestrijdt problemen van een uitdroogde huid
 • Palmarosa essentiële oliën bevatten een heerlijke geur en hebben een antibacteriële werking

Kopen Goji Cream in Nederlands

Je kunt dit product via deze site kopen als je online wilt winkelen.

Prijs Goji Cream in Nederlands

De oorspronkelijke prijs van het product is € 98 euro; echter, met de speciale aanbieding die op de site staat, komt het nu echter op € 49 euro.

Beoordelingen Goji Cream

De Recensies zijn afkomstig van iHerb (een site die producten zoals deze beoordeelt).

” Verjongingscrème Goji Cream – dit is de beste crème die ik ooit heb geprobeerd. Ik heb geen zichtbare rimpels, maar ik heb wel een paar uitdrukkingrimpels en ik probeer er altijd op m´n best uit te zien, jij niet? Met Goji Cream, zijn mijn rimpels verdwenen, mijn gezicht ziet er nu zo fris uit dat niemand me 30 jaar geeft … “- Veronica, 31

“Natuurlijk, na 40 jaar is je huid niet meer dezelfde en, eerlijk gezegd, dacht ik niet dat deze crème mij zou helpen. Maar er zijn zeker enkele voordelen bij het gebruik van Goji Cream – mijn gezicht heeft frisse huidskleur die niet meer zo bleek is, en ook de rimpels zijn niet meer zo diep. Ik ben zeer tevreden. “- Maria, 45

Kortom, het product is:

 • Een grote vooruitstap voor het welzijn van een volwassen gezonde huid
 • Een mix van supplement rijke natuurlijke Goji-bessen met een buitengewoon goed ontwikkelde verzorgingsformule voor en een gezonde huid, inclusief hyaluronzuur en retinol
 • Gebruik deze zachte, geurloze gezichtslotion elke dag om de huid te beschermen, hydrateren en te vernieuwen voor een glad en energiek uiterlijk
 • Niet-vettig
 • Wordt  snel door de huid opgenomen

Laat ons jou ervaring met het product weten. We horen het graag van je.
Koop Goji Cream 50% korting op*op de officiële website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *