Fungalor vélemények | Ára | vélemény

Fungalor vélemények | Ára | vélemény
5 (100%) 1 vote

Ha Ön is lábgombával, vagy más lábbetegséggel küzd, esetleg fertőzés okozta érzések gyötrik, tudjuk, Ön is a gyógyulás útjára szeretne térni. Jelen cikkünk egy olyan terméket mutat be, amely gyökeresen megváltoztathatja az életét.

Mi az a Fungalor?

Nos, hogy mi is ez a termék, amiről beszélünk? Nem több, mint egy Fungalor krém, ami azonnal eltűnteti az összes gombás fertőzést! Lába csodásabb és tisztább lesz, mint bármikor! Lőttek a gombás megbetegedéseknek, soha többé viszkető érzések! A Fungalor fertőzés elpusztítása vélhetően luxusáron kéne hogy adjuk, de mi megálljt parancsoltunk magunknak és elérhetővé tettük bárki számára!
Vasarlas Fungalor 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

Hogyan hat a Fungalor?

Nézzük, mi történik a gombákkal, ha a lábára keni ezt a Fungalor krém. Néhány hatás a teljesség igénye nélkül:

 •  megszűnik a viszkető érzés
 •  lába sokkal kevésbé lesz izzadékony
 •  bőre olyan sima lesz, mint a babapopsi
 •  a lábon lévő fertőzések azonnal eltűnnek
 •  soha többé egyéb betegségek!
 •  a fertőzött bőrterületek teljesen újraszületnek
 •  megszűnik minden bőrirritáció

A Fungalor összetétele

Most, hogy már tudja, miért nagyszerű dolog, ha a gyógyszerei között tartja számon a Fungalor-t, nézzük meg, mit is tartalmaz pontosan. Valami olyasmit, amit a legtöbb krém sajnos nem. Persze a gyártók nem mondják el, mit is tesznek a saját készítményeikbe. Hogy miért? Talán jobb is nem tudni róla. A Fungalor minden egyes összetevője természetes anyagból áll, ráadásul mindegyik külön-külön tesztelésnek vetődött alá. Hogy mik is ezek?
Vasarlas Fungalor 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

 • klimbazol – az egyik leghatásosabb anyag, ami belekerülhetett a termékbe. Az összetevő az összes gombás fertőzést megszűnteti. Megelőzi a további gombák elszaporodását. Csökkenti a vakarózás érzését. Soha többé viszketés, soha többé gomba!
 • Farnezol – hiába tisztítja lábát nap mint nap többször, az egy természetes szaggal bír. A lábszag sokszor a lábon lévő baktériumok hatása miatt alakulhat ki. Ez az összetevő lehetővé teszi, hogy lába ismét rózsaillatúvá váljon. Ráadásul tisztítja, hidratálja a bőrt.
 • E-vitamin – ez az a vitamin, amiből soha sem lehet elég a szervezetben. Pedig ha tudná, mennyire fontos ez bőre és egészsége számára! Az E-vitamin hidratálja, tisztítja a bőrt, visszahozva annak természetes állapotát.
 • egyéb olajok – a termék számos olajt és növényi kivonatot tartalmaz. Ezek ugyanazon olajok összességei, amelyeket akkor is megkaphat, ha masszázsra jár, vagy pedikűröshöz.

Hol kapható Fungalor

Most Ön is bizonyára elgondolkodott. Valószínűleg most Ön is azt gondolja, hogy van egy külön erre a célra tervezett bolt valahol a világegyetemben. Tévedés! Csak látogassa meg a hivatalos weboldalunkat a vásárlás megkezdéséhez! Noha számtalan olyan oldal létezik, ahol a terméket viszonteladóként próbálják meg Önre sózni. Ne hallgasson senkire!

A Fungalor ára

Számos ember azt hiszi, hogy a termék több száz dollárba kerül az elért eredmények és összetevők tükrében. Ugyan már! Önnek nincs szüksége még bankot sem rabolni! A termék mindösszesen 9700 forintba kerül. Ez az eredeti, 19400 forintos ár leszállított költségvetése.

Vélemény Fungalor vélemények

Kovács Judit, 45 éves: “A jobb lábam folyamatosan viszketett és száraz volt a bőröm. Tudtam, hogy gáz van, ezért elmentem a dokimhoz, aki továbbküldött egy specialistához, míg végül kiderült, hogy lábgomba. Kutattam, kutattam, míg végül rátaláltam a Fungalorra. Picit szkeptikus voltam, mondván sose hallottam még erről a Fungalor fertőzés elpusztítása, de végülis csodálatos pozitív meglepetés volt! Működött! Soha többé vakarózás, vagy égető érzés és a gomba pár hét alatt teljesen megszűnt! Mindenkinek ajánlani tudom, aki ilyen jellegű fertőzésekkel küzd!”

Vadász Róbert, 32 éves: “A gomba volt az a fertőzés, amiről azt hittem, soha nem kell szembenéznem vele. Tévedtem. Tudtam, amikor megérkezett, hogy jobban kellett volna hallgatnom a szüleimre gyerekként. Nem szabadott volna mezítláb járkálnom az öltözőkben, az uszodában, stb. Hát, így jártam. Míg végül ki nem próbáltam ezt a Fungalor krémet, bár picit szkeptikus voltam, De a vakarózás megszűnt, nem voltak kiütéseim. Mindenkinekcsak ajánlani tudom, köszi!”


Vasarlas Fungalor 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *