Formexplode vélemények | Ára | vélemény

Formexplode vélemények | Ára | vélemény
5 (100%) 1 vote

A legtöbb férfi gyönyörű testképről álmodik, jól látható izomzattal. Ennek elérésére számtalan mód létezik:

– Edzés és megfelelő étrend: Tesztelt és bizonyítottan sikeres módszer, viszont rendkívül fárasztó.

– Anabolikus szteroidok alkalmazása:

Az anabolikus androgén szteroidok (AAS) a szintetikus gyógyszerek egy olyan csoportja, amely a tesztoszteron hatásait utánozzák. Ezek a szteroidok növelik a testszövetek, különösen pedig az izmok regenerálódását. A szteroidok használata gyakran arra készteti az embert, hogy erősebbnek érezze magát, mint amilyen valójában, ezért egyre nagyobb súlyokat akar megemelni. Ez viszont hosszú távon izomszakadáshoz vezethet. Egy másik változat szerint; az izom gyorsabban növekszik, mint az inak ereje, és ez az ínszalagok szakadását eredményezheti. A szteroidoknak számos más mellékhatása van. Többek közt szív- és érrendszeri, máj-, csont-, és impotenciai problémákhoz is vezethet. · Fehérje-kiegészítők használata: A fehérje-shake-ek gyakoriak azok számára, akik izomtömegnövelésbe kezdenek.

Ezeket a kiegészítőket általában szigorú tornatermi gyakorlat és szigorú diéták kísérik.
Vasarlas Formexplode 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

Mi az a Formexplode?

Egy olyan izomtömegnövelő, amely forradalmian új módszerek segítségével, mellékhatások nélkül segíti a kívánt eredmény elérését. A megfelelő edzéstervvel összehangolva a következő hatásokat nyújtja:

  •  négy hét leforgása alatt 10 kilónyi izmot teremt
  •  12 nap alatt szálkás testképet alakít
  •  7 nap alatt kiemelkedően látványossá teszi a bicepszet és a tricepszet
  •  méregteleníti a testet
  •  erősíti a lábizmokat
  •  80%-kal növeli az energiaszintet

Hogyan hat a Formexplode

A Formexplode az izmok növelésére három stádiumban működik:

Zsírégetés: az izmok növeléséhez szükség van a fölösleges zsírok elégetésére. A termék ebben kíván elsődlegesen segítséget nyújtani a kezdeti időkben.

Energia átadás: Az első tíz nap használatát követően a szervezet energiaszintje 80%-kal növekszik. Ezáltal sokkal több tevékenységet végezhet jóval hatékonyabban, mint előtte.

Automatikus izomépítés: a termék összetevőinek köszönhetően az izmok maguktól kezdenek növekedni. Önnek nem lesz szüksége edzőterembe járni, nem érez többé fájdalmat, egyszerűen végezheti napi megszokott dolgait mindenféle rástresszelés nélkül.
Vasarlas Formexplode 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

A Formexplode összetétele

A Formexplode por a BCAA, a kreatin, az L-arginin és az L-karnitin kombinációját foglalja magában a maximális eredmények elérése érdekében.

Ezek az anyagok a legerősebb aminosavak és szerves vegyületek, amelyek megtalálhatók a testben és az izmokban egyaránt. Általában izomépítőknek nevezik őket, főképp energiával látják el az izmokat, miközben növelik azok vérellátását. E három összetevő elegendő bevitele nagymértékben megnöveli az izomtömeget, így az izmok építése:

  • Egyszerű, mert elkerülhetővé válik a szigorú diéták és az edztermek használata. Önnek pusztán össze kell kevernie az italport egy pohár vízzel és reggeli előtt elfogyasztani a kapott keveréket.
  • Biztonságos, mert a fennti savak a zsírokat izmokká alakítják, és segíti a természetes véreljutást is ezen területekre.

A kiegészítő por formájában érkezik, amelyet vízzel összekeverve kell fogyasztani.

Hol kapható Formexplode

Kattintson ide, és vásárolja meg a Formexplode az izmok növelésére online áruházunkból egyszerűen és gyorsan!

A Formexplode ára

A Formexplode por eredeti ára 21900 forint volt, de klubtagsággal most 13500 forintért kínáljuk.

Vélemény Formexplode vélemények

Testépítőként és coachként dolgozom. 15 éve alapítottam meg saját edzőtermemet Párizsban. Több mint 1200 embernek segítettem már ezzel a módszerrel. Az évek alatt rájöttem, hogy a legfontosabb, hogy egy szépen kinéző testet faragjak. A szigorú diéták, az edzések, a sportok mind nem elegendőek ehhez. Hatékonyabb fegyverre van tehát szükség ennek eléréséhez. Ez gyakorta diétás kiegészítő formájában érkezik. Számos módszert kipróbáltam már, de eddig pusztán a Form Explode volt az, amely az átlag 1 kiló/hét időtartamnál nagyobb, 3 kiló/48 óra izomtömeget képes felhalmozni a használóinál. Szerencsére a terméknek nincs külön mellékhatása. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki izomtömegnövelésre adja a fejét.

13 kilót szerettem volna leadni. Jobban szerettem volna kinézni, láthatóbb izmokat akartam. Persze edzésekre jártam, de nem vált be, fárasztó volt, és rendkívül fájdalmas. Aztán rátaláltam a Form Explode-ra. Megváltozott az életem. Egy hónap alatt lefogytam és felszedtem 10 kilónyi tömör izmot. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Vasarlas Formexplode 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *