Formexplode Mnenje | Cena | Vtis

Formexplode Mnenje | Cena | Vtis
5 (100%) 1 vote

Večina moških sanja o lepo izklesanih telesih, z definiranimi  mišicami in ploskim trebuhom. Načini, kako tako telo pridobiti so naslednji:

 • Obsežna vadba v fitnesu in pravilna prehrana: Ta metoda je bila preizkušena in dokazana skozi čas, vendar gre za enega iz med daljših in bolj napornih načinov, da pridobite popolnoma izrezano telo.
 • Uporaba anaboličnih steroidov: Anabolični androgeni steroidi (AAS) so vrsta sintetičnih zdravil, namenjenih posnemanju učinkov testosterona. Ti steroidi povečujejo regeneracijo telesnih tkiv, zlasti mišic. Uporaba steroidov pogosto povzroči, da se oseba počuti močnejša, kot je v resnici, zato poprime po težjih utežeh. To pa lahko pripelje do raztrganih mišic. Poleg tega lahko mišica raste hitreje, kot ji kite dopuščajo, kar lahko vodi do pretrganja kit. Steroidi imajo tudi številne druge neželene učinke na telesne organe kot so ledvice, srce, jetra, kosti in lahko vodijo tudi do zastrupitve krvi in ​​impotence.
 • Uporaba beljakovinskih dodatkov: Uporaba beljakovinskih napitkov in beljakovinskih praškov je zelo pogosta pri ljudeh, ki želijo povečati mišično maso. Prehranska dopolnila običajno spremlja strog telovadni režim in pravilna prehrana.
Kupi Formexplode z 50% popustom*na uradni spletni strani

Kaj je Formexplode?

To je prehransko dopolnilo, ki je revolucioniralo gradnjo mišic za ljudi po vsem svetu. Vsebuje sestavine, ki so značilne za izgradnjo mišic, hkrati pa izboljšujejo telesne funkcije. V kombinaciji z lahkotno in učinkovito vadbo vam ta dodatek pomaga, da:

 • Pridobite 10 kilogramov mišic v štirih tednih
 • Izoblikujete vaše trebušne mišice v 12 dneh
 • Povečate svoje bicepse in tricepse v 7 dneh
 • Očistite svoje telo nečistoč in toksinov
 • Okrepite nožne mišice
 • Povečate energijo za 80%

Način delovanja Formexplode

To prehransko dopolnilo deluje na povečanje mišic na tri glavne načine:

Odpravi maščobo – grajenje mišic zahteva, da se znebimo maščob. Ta prehranski dodatek vsebuje sestavine, ki vam pomagajo odpraviti odvečno težo, tako, da je vaše telo sposobno zgraditi čvrste in zdrave mišice. Ta Formexplode prašek izloča maščobe v metabolizmu.

Daje energijo – pri uporabi tega dodatka raven energije začne naraščati in že v prvih 10 dneh se raven energije poveča do 80%. Ta povečana raven energije vam omogoča, da se aktivno vključite v več športnih dejavnosti in tako pridobite fit postavo.

Avtomatska izdelava mišic – To dopolnilo vsebuje aktivno sestavino, ki zagotavlja stalno grajenje mišic. Od trenutka, ko začnete uporabljati ta dodatek, se mišice pričnejo samodejno graditi. Tako ne rabite več razmišljati o povečanju mišične mase in se lahko udejstvujete v vaših dnevnih aktivnostih, brez bolečin ali utrujenosti, ki ponavadi spremljajo grajenje mišic.
Kupi Formexplode z 50% popustom*na uradni spletni strani

Sestava Formexplode

To Formexplode za grajenje mišičastega telesa je kombinacija BCAA aminokislin, kreatina, L-arginin in L-karnitina, da dosežete najboljše rezultate na povsem varen način. Gre za najmočnejše aminokisline in organske spojine, ki jih najdemo v telesu in mišicah. Gre za sestavine, ki gradijo mišice in jim zagotavljajo energijo, hkrati pa povečujejo tudi njihovo oskrbo s krvjo. Zaradi tega so priljubljene med bodibilderji in športniki. Učinkovit vnos teh sestavin zagotavlja povečanje mišične mase, kar naredi grajenje mišic:

 • Enostavno – odpravlja potrebo po obsežnih in težavnih treningih v telovadnicah ali prehranskih režimih. Vse, kar potrebujete, je kozarec vode s pravo količino prahu na začetku vašega dneva. Potem normalno nadaljujte vaš dan in uživajte v mišičastem telesu!
 • Varno – BCAA, kreatin, L-arginin in L-karnitin preoblikujejo maščobe v mišice, pospešijo presnovo in podpirajo delovanje sistema za krvni obtok, zaradi njihovih naravnih lastnosti. To vodi k okrepitvi vašega telesa.

Proizvajalec tega dodatka proizvaja le kompozicijo BCAA, kreatina, L-arginin in L-karnitina. Dodatek je na voljo v obliki praha, ki se hitro raztopi. Za pripravo dopolnila tako potrebujete samo kozarec vode.

Kje kupiti Formexplode v Sloveniji

To Formexplode za grajenje mišičastega telesa je mogoče kupiti preko naše spletni strani.

Cena Formexplode

Cena Formexplode prašek je znašala 59 €, vendar ga lahko člani kluba kupijo po znižani ceni 39 €

Mnenje Formexplode vtis

Sem bodibilder in trener. Že 15 let imam v Parizu lastno telovadnico. V moji telovadnici sem pomagal več kot 1.200 moškim preoblikovati svoje telo z izgubo prekomerne telesne mase in izgradnjo mišičastih teles. Lahko bi rekel, da sem jim pomagal pri oblikovanju telesa. Moje večletne izkušnje so me naučile eno stvar; da bi zgradili mišičasto telo, morate imeti veliko volje, časa in potrpljenja. Resnica je, da dobre prehranjevalne navade in treningi niso dovolj, da bi učinkovito odstranili prekomerno težo in pretvorili maščobe v mišice. Potrebno je nekaj, kar velja za resnično orožje za izgradnjo mišičnega telesa, poleg tega pa je zdravo in učinkovito. Ponavadi gre za prehranska dopolnila. Preizkusil sem že več metod, vendar mi je samo ena omogočila, da sem v enem tednu pretvoril kilogram maščob v mišično maso. Pravzaprav sem sem izvedel, da so nekateri ljudje v prvih 48 urah uporabe tega dodatka pridobili do 3 kg mišic! Moje stranke so prav tako opazile, da imajo ob uporabi tega dodatka večjo vzdržljivost med vajami in hitrejše okrevanje po njih. Dodatek nima neželenih učinkov. Svojim strankam in vsem, ki želijo povečati mišično maso priporočam Formexplode !

Imel sem 13 kil odvečne teže, zaradi česar sem želel shujšati in izklesati svoje telo. Telovadba je bila naporna, boleča in brez hitrih rezultatov. Po začetku uporabe Formexplode sem imel vsak dan več energije, poleg tega pa je moje telo izgledalo boljše. V samo enem mesecu sem izgubil vso odvečno težo in pridobil 10 kg mišične mase. Nenadoma  sem imel telo, ki sem ga želel. To prehransko dopolnilo bi priporočal vsakomur, ki si želi eliminirati odvečne kilograme in zgraditi svoje sanjsko telo.


Kupi Formexplode z 50% popustom*na uradni spletni strani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *