Formexplode мнения | Цена | Отзиви

Formexplode мнения | Цена | Отзиви
5 (100%) 1 vote

Повечето мъже мечтаят за красиво изваяни тела, с ясно изразени гърди и мускули. Начините, по които се прави това, включват:

 • Продължителни упражнения на фитнеса и правилна диета: Този метод е бил тестван и доказан с времето, но и е дълъг и тежък начин да се постигне перфектно изваяното тяло.
 • Употреба на анаболни стероиди: Анаболните андрогенни стероиди (ААС) са клас от синтетични лекарства, създаден да имитира ефектите на тестостерона. Тези стероиди увеличават регенерацията на телесни тъкани, особено на мускули. Употребата на стероиди често кара човек да се чувства по-силен, отколкото всъщност е, освен това човек може да изпита подтик да вдига тежки тежести. Това може да доведе до скъсване на мускул. В противен случай; мускулът може да расте по-бързо, отколкото силата на сухожилията и да накара сухожилията да се разкъсат. Стероидите имат няколко други странични ефекти за телесните органи като бъбреците, сърцето, черния дроб, костите и могат също да доведат до отравяне на кръвта и импотентност.
 • Употреба на протеинови добавки: Употребата на протеинови шейкове и протеинови прахове е често срещана сред хората, желаещи да натрупат мускули. Тези добавки обикновено има нужда да бъдат придружени от строги фитнес упражнения и стриктни диети.
Kупи Formexplode с 50% отстъпка*на официалния сайт

Какво представлява Formexplode

Formexplode е диетична добавка, която е направила революция в натрупването на мускули за хората по света. Има компоненти, които са специфични за натрупване на мускули, докато в същото време подсилва телесните функции. Когато се събере с леки и въздействащи упражнения с тренировки, тази добавка ви помага да:

 • Напълнеете с 5 кг мускули за четири седмици
 • Изваяте коремните си мускули (корема) в рамките на 12 дни
 • Увеличите бицепсите и трицепсите си в рамките на 7 дни
 • Пречистите тялото си от нечистотии и токсини
 • Подсилване на мускулите на краката ви
 • Увеличаване на енергията ви с 80%

Начин на действие на Formexplode

Formexplode прах работи върху натрупването ви на мускули по три основни начина:

Елиминира Мазнините – Натрупването на мускули изисква човек да изгаря мазнини. Същността на натрупването на мускули е в слабото тяло. Тази добавка има компоненти, които да ви помогнат да елиминирате излишното тегло, така че тялото ви да може да натрупа слаб, здрав мускул. Този продукт елиминира мазнините в метаболизма.

Дава Енергия – Когато използвате тази добавка, енергийните нива започват да се увеличават и през първите 10 дни има стабилно увеличение на енергийните нива до 80% повече от предишните нива. Това увеличено ниво на енергия ви позволява да се ангажирате с повече дейности, като така поддържате тялото си във форма.

Автоматично Изграждане на Мускули – Добавката има активна съставка, която гарантира моментално натрупване на мускули. От момента, когато човек започне да използва тази добавка, мускулите започват автоматично да се изграждат. Това прави ненужно за вас да помислите за натрупване на мускули и можете да преминете през всекидневните си дейности без да чувствате болката или изтощението от натрупването на мускули.

Състав на Formexplode и съставки

Formexplode прах комбинира BCAA, креатин, L-аргинин и L-карнитин, за да постигне максимални резултати по безопасен начин. Тези вещества са най-силните аминокиселини и органични части, които се намират в тялото и мускулите. Те често се наричат изграждащи мускулите и осигуряват на мускулите енергийни съставки, докато увеличават притока им на кръв. Това ги прави популярни сред културистите и спортистите.

Достатъчният прием на тези три съставки гарантира голямо увеличение в слабата мускулна маса, правейки изграждането на мускулите:

 • Просто – елиминира нуждата от продължителни и изтощителни фитнес тренировки, както и изискването да се следва стриктна диета. Всичко, от което се нуждаете, е една чаша вода с правилното количество от добавката прахче в началото на деня ви. Тогава действайте през своя ден и се насладете на слабо, мускулесто тяло!
 • Безопасно – BC AA, креатин, L-аргинин и L-карнитин трансформират мазнината в мускул, ускоряват метаболизма и поддържат функционирането на кръвообращението в системата поради натуралните си свойства. Това води до укрепване на тялото ви.

Производителят на тази добавка произвежда сместа само от BCAA, креатин, L-аргинин и L-карнитин. Добавката идва под формата на лесно разтворим прах, за който е нужна само чаша вода, за да се направи добавката.
Kупи Formexplode с 50% отстъпка*на официалния сайт

Как да закупя Formexplode в България?

Formexplode за увеличаване на мускулите може да се купи онлайн от нашия уебсайт.

Цена на Formexplode

Цената на Formexplode прах беше 110 BGN, но членовете на клуба могат да я получат при намалена цена от 67 BGN.

Мнения за Formexplode Отзиви

Аз съм културист и треньор. За 15 години притежавам свой собствен фитнес в Париж. В моя фитнес съм помогнал на повече от 1200 мъже да преобразят телата си, отслабвайки с излишното тегло и натрупвайки слаби, мускулести силуети. Бих могъл да кажа, че им помогнах да изваят телата си. Няколкото ми години опит ме научиха на едно нещо; за да извая красиво слабо и мускулесто тяло; човек трябва да има голяма сила на волята, време и търпение. Истината е: за да се елиминира излишното тегло и да се превърнат мазнините в мускули, добрата диета не е достатъчна; спортът и упражненията също не са достатъчни. Нужно е нещо по-силно – истинско оръжие, за да се изгради мускулестото тяло, което е и здраво, и ефективно. Това оръжие обикновено идва под формата на диетична добавка. Опитвал съм много методи преди, но само един ми позволи да превръщам 1 кг мазнини в мускулна маса всеки ден за даден период от време. Всъщност открих в едно проучване, че хората могат да напълнеят с до 3 кг мускули през първите 48 часа от използването на тази добавка! Клиентите ми също казаха, че са изпитали по-голяма издръжливост по време на тренировките и по-бързо възстановяване след тях, когато са използвали добавката. А още повече, добавката няма друг страничен ефект, освен че изгражда мускули. Препоръчвам Formexplode за увеличаване на мускулите на клиентите си и на всеки, който търси как да изгради мускули.

Бях с 13 кг наднормено тегло и исках да отслабна и да имам слабо, добре изваяно тяло. Процесът на фитнеса беше уморителен, болезнен и много бавен. Тогава започнах да използвам Formexplode и всеки ден имах повече енергия, както и тялото ми изглеждаше по-добре. Само за един месец отслабнах с всичкото излишно тегло и наддадох с 10 кг мускулна маса. Внезапно и изненадващо имах тялото, което исках. Бих препоръчал тази добавка на всеки, който търси как да свали излишното тегло и да си изгради мечтаното, изваяно тяло.

Kупи Formexplode с 50% отстъпка*на официалния сайт

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *