Formexplode Σχολια | Τιμή

Formexplode Σχολια | Τιμή
5 (100%) 1 vote

Οι περισσότεροι άνδρες ονειρεύονται όμορφα σμιλεμένα σώματα, με ευδιάκριτους κοιλιακούς και μύες. Οι τρόποι με τους οποίους μπορούν να το πετύχουν αυτό είναι μεταξύ άλλων:

 • Εντατική άσκηση στο γυμναστήριο και σωστή διατροφή: Αυτή η μέθοδος έχει δοκιμαστεί και αποδειχθεί με την πάροδο του χρόνου, αλλά είναι επίσης ένας μακρύς και επίπονος τρόπος για να αποκτήσετε το τέλειο σώμα σαν γλυπτό.
 • Χρήση αναβολικών στεροειδών: Τα αναβολικά ανδρογόνα στεροειδή (AAS) είναι μια κατηγορία συνθετικών ναρκωτικών σχεδιασμένων να μιμούνται τις επιδράσεις της τεστοστερόνης. Αυτά τα στεροειδή αυξάνουν την αναγέννηση των σωματικών ιστών, συγκεκριμένα των μυών. Η χρήση στεροειδών κάνει συχνά ένα άτομο να αισθάνεται ισχυρότερο από ό, τι στην πραγματικότητα είναι, ως εκ τούτου, μπορεί κανείς να αισθανθεί την επιθυμία να σηκώσει βαρύτερα βάρη. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση μυών. Εναλλακτικά. ο μυς μπορεί να αναπτυχθεί γρηγορότερα από τη δύναμη των τενόντων και να οδηγήσει σε αρθροπλαστική τενοντίτιδα. Τα στεροειδή προκαλούν πολλές άλλες παρενέργειες στα όργανα του σώματος όπως τα νεφρά, την καρδιά, το ήπαρ, τα οστά και μπορεί επίσης να οδηγήσουν σε δηλητηρίαση αίματος και σεξουαλική ανικανότητα.
 • Χρήση συμπληρωμάτων πρωτεϊνών: Η χρήση πρωτεϊνικών συμπληρωμάτων και σκόνης πρωτεΐνης είναι κοινή για τους ανθρώπους που θέλουν να χτίσουν μύες. Αυτά τα συμπληρώματα συνήθως πρέπει να συνοδεύονται από αυστηρή γυμναστική και αυστηρές δίαιτες.
Αγορά Formexplode με έκπτωση 50%*στην επίσημη ιστοσελίδα

Τι είναι η Formexplode

Αυτό είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που έχει ξεσηκώσει τον κόσμο που θέλει να χτίσει  μύες. Έχει συστατικά που είναι ειδικά για την οικοδόμηση μυών ενώ παράλληλα ενισχύει τις λειτουργίες του σώματος. Όταν συνδυάζεται με ελαφρές και αποτελεσματικές προπονήσεις, αυτό το συμπλήρωμα σας βοηθάει να:

 • Αποκτήσετε 10 κιλά μυών σε τέσσερις εβδομάδες
 • Σχηματίσετε τους κοιλιακούς μυς σας (Abs) μέσα σε 12 ημέρες
 • Βελτιώσετε τους δικέφαλους μύες και τους τρικέφαλούς σας μέσα σε 7 ημέρες
 • Αποτοξινώσετε το σώμα σας από ακαθαρσίες και τοξίνες
 • Ενισχύσετε τους μύες των ποδιών σας
 • Ενισχύσετε την ενέργεια σας κατά 80%

Πώς λειτουργεί η Formexplode

Αυτό το Formexplode σκόνης λειτουργεί για την οικοδόμηση μυών σας με τρεις βασικούς τρόπους:

Εξαλείφει το λίπος – Η ανάπτυξη μυών απαιτεί την καύση λίπους. Η ουσία της οικοδόμησης μυών είναι ένα άπαχο σώμα. Αυτό το συμπλήρωμα έχει συστατικά που σας βοηθούν να εξαλείψετε το υπερβολικό βάρος, έτσι ώστε το σώμα σας να μπορεί να χτίσει τον άπαχο υγιή μυ. Αυτό το προϊόν εξαλείφει τα λίπη κατά τον μεταβολισμό.

Δίνει ενέργεια – Όταν χρησιμοποιείτε αυτό το συμπλήρωμα, τα επίπεδα ενέργειας αρχίζουν να αυξάνονται και τις πρώτες 10 ημέρες υπάρχει σταθερή αύξηση των ενεργειακών επιπέδων σας κατά 80% περισσότερο από πριν. Αυτό το αυξημένο επίπεδο ενέργειας σας επιτρέπει να συμμετέχετε σε περισσότερες δραστηριότητες, διατηρώντας έτσι το σώμα σας σε φόρμα.
Αγορά Formexplode με έκπτωση 50%*στην επίσημη ιστοσελίδα
Αυτόματη κατασκευή μυών – Το συμπλήρωμα έχει ένα ενεργό συστατικό που εξασφαλίζει μια σταθερή ανάπτυξη μυών. Από τη στιγμή που κάποιος αρχίζει να χρησιμοποιεί αυτό το συμπλήρωμα, οι μύες αρχίζουν να αναπτύσσονται αυτόματα. Δεν χρειάζεται επομένως να ανησυχείτε για την ανάπτυξη των μυών,  μπορείτε να κάνετε τις καθημερινές σας δραστηριότητες χωρίς να αισθάνεστε τον πόνο ή την κούραση της μυϊκής οικοδόμησης.

Συστατικά του Formexplode

Το συμπλήρωμα συνδυάζει BCAA, κρεατίνη, L-αργινίνη και L-καρνιτίνη για να επιτύχει τα μέγιστα αποτελέσματα με ασφαλή τρόπο. Αυτές οι ουσίες είναι τα ισχυρότερα αμινοξέα και οργανικές ενώσεις που βρίσκονται στο σώμα και τους μύες. Είναι κοινώς γνωστές ως μυϊκοί κατασκευαστές και παρέχουν στους μύες ενεργειακά συστατικά ενώ αυξάνουν την παροχή αίματος.

Αυτό τις κάνει δημοφιλείς μεταξύ των bodybuilders και των αθλητών. Η επαρκής πρόσληψη αυτών των τριών συστατικών εξασφαλίζει την μεγάλη αύξηση της άπαχης μυϊκής μάζας καθιστώντας την κατασκευή μυών:

 • Απλή – εξαλείφει την ανάγκη για εντατικές και αυστηρές προπονήσεις γυμναστικής καθώς και την απαίτηση να ακολουθήσετε μια αυστηρή διατροφή. Το μόνο που χρειάζεστε είναι το ένα ποτήρι νερό με τη σωστή ποσότητα της σκόνης του συμπληρώματος στην αρχή της ημέρας σας. Τότε ξεκινήστε την ημέρα σας και απολαύστε το άπαχο μυϊκό σώμα!
 • Ασφαλής – το BC AA, η κρεατίνη, η L-αργινίνη και η L-καρνιτίνη μετασχηματίζουν το λίπος στους μύες, επιταχύνουν τον μεταβολισμό και υποστηρίζουν τη λειτουργία κυκλοφορίας του αίματος λόγω των φυσικών ιδιοτήτων τους. Αυτό οδηγεί στην ενίσχυση του σώματός σας.

Ο κατασκευαστής αυτού του συμπληρώματος παράγει μόνο τη σύνθεση των BCAA, της κρεατίνης, της L-αργινίνης και της L-καρνιτίνης. Το συμπλήρωμα έρχεται με τη μορφή εύκολα διαλυτής σκόνης που χρειάζεται μόνο ένα ποτήρι νερό για να φτιάξετε το συμπλήρωμα.

Πού να αγοράσετε Formexplode

Αυτό το συμπλήρωμα μπορεί να αγοραστεί online στην ιστοσελίδα μας.

Τιμή του Formexplode

Το κόστος αυτού του Formexplode για την αύξηση των μυών  ήταν 69 €, αλλά τα μέλη του club μας μπορούν να το αποκτήσουν στην μειωμένη τιμή των 37 €.

Κριτικες Formexplode Σχόλια

Παύλος Αναγνώστου

Είμαι ένας bodybuilder και προπονητής. Επί 15 χρόνια έχω το δικό μου γυμναστήριο στα Πατήσια. Στο γυμναστήριο μου, βοήθησα περισσότερους από 1.200 άνδρες να μεταμορφώσουν το σώμα τους, χάνοντας το περιττό βάρος και χτίζοντας τις μυϊκές τους σιλουέτες. Θα μπορούσα να πω ότι τους βοηθούσα να σμιλεύουν το σώμα τους. Η πολυετής πείρα μου μου δίδαξε ένα πράγμα. Για ένα όμορφο άπαχο και μυώδες σώμα σαν γλυπτό κάποιος πρέπει να έχει μεγάλη δύναμη θέλησης, χρόνο και υπομονή. Η αλήθεια είναι ότι για να εξαλειφθεί το υπερβολικό βάρος και να μετατραπεί το λίπος σε μύες, δεν είναι αρκετή μόνο η καλή διατροφή. Τα αθλήματα και οι ασκήσεις δεν αρκούν. Χρειάζεται κάτι πιο ισχυρό – ένα πραγματικό όπλο για την οικοδόμηση ενός μυώδους σώματος που είναι ταυτόχρονα υγιές και απδοτικό. Αυτό το όπλο συνήθως έρχεται με τη μορφή ενός Formexplode  για την αύξηση των μυών διατροφής. Δοκίμασα πολλές μεθόδους προηγουμένως, αλλά μόνο μία μου επέτρεψε να μετατρέψω 1kg λίπους σε μυϊκή μάζα καθημερινά σε μία εβδομάδα. Στην πραγματικότητα, στην έρευνα που έκανα βρήκα ότι οι άνθρωποι κατάφεραν να κερδίσουν έως και 3 κιλά μυών τις πρώτες 48 ώρες χρήσης αυτού του συμπληρώματος! Οι πελάτες μου δήλωσαν επίσης ότι βίωσαν μεγαλύτερη αντοχή κατά τη διάρκεια των ασκήσεων και ταχύτερη ανάκαμψη όταν χρησιμοποίησαν αυτό το συμπλήρωμα. Και επιπλέον, το συμπλήρωμα δεν έχει άλλη παρενέργεια εκτός από την οικοδόμηση μυών. Θα ήθελα να συστήσω το Formexplode σκόνης στους πελάτες μου και σε οποιονδήποτε εκεί έξω ψάχνει να οικοδομήσει τους μύες του.

Μαρίνος Γρίβας

Ήμουν 13 κιλά πάνω από το κανονικό μου βάρος και θέλω να χάσω το βάρος και να αποκτήσω ένα άπαχο και καλά σμιλεμένο σώμα. Η διαδικασία του γυμναστηρίου ήταν κουραστική, οδυνηρή και πολύ χρονοβόρα. Στη συνέχεια άρχισα να χρησιμοποιώ το Formexplode σκόνης και κάθε μέρα είχα περισσότερη ενέργεια από πριν και το σώμα μου φαινόταν ακόμα καλύτερο. Μέσα σε μόλις ένα μήνα, έχασα όλο το περιττό βάρος και κέρδισα 10 κιλά μυϊκής μάζας. Ξαφνικά και προς έκπληξή μου είχα το σώμα που ήθελα. Θα συνιστούσα αυτό το συμπλήρωμα σε όλους όσους θέλουν να ξεφορτωθούν το περιττό βάρος και να χτίσουν το σώμα σαν γλυπτό που ονειρεύονται.

Αγορά Formexplode με έκπτωση 50%*στην επίσημη ιστοσελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *