FlyBra Σχολια | Τιμή

FlyBra Σχολια | Τιμή
5 (100%) 1 vote

Το κύριο συστατικό του είναι η έλλειψη τιράντων και κουμπωμάτων. Κανονικά, η έρευνα επικεντρώνεται στο ζήτημα του πώς θα διατηρηθεί ένα τέτοιο στοιχείο της γυναικείας γκαρνταρόμπας και αν γίνεται να μη χρειάζεται να βγαίνει και ξαναμπαίνει συνεχώς. Το μυστικό βρίσκεται σε μια μοναδική κολλώδη ουσία, η οποία εφαρμόζεται στα άκρα του στήθους. Εξαιτίας αυτής της συνιστώσας, κάθεται άψογα και δεν πέφτει.

Οι περισσότερες κυρίες μπορούν να αποφύγουν τα περιττά έξοδα και το μαρτύριο που σχετίζεται με μια χειρουργική επέμβαση για τη διεύρυνση του στήθους, χάρη στο αόρατο σουτιεν Fly Bra που η φήμη του έχει επεκταθεί. Οι κυρίες άρχισαν να δίνουν το κλειδί στην ευημερία τους στους φίλους και την οικογένεια και τους συντρόφους τους. Είναι δύσκολο να επιτευχθεί ένα είδος αύξησης που προσφέρει αυτό το πλαίσιο χωρίς να βλάψετε το σώμα σας. Αυτή είναι η πιο γρήγορη και βέλτιστη λύση χωρίς συμπτώματα για τα μικρά στήθη που είναι ευκόλως διαθέσιμα.

Τι είναι η Fly Bra?

Όπως λέει και το όνομα, το Fly Bra για στήθη αναφέρεται σε ένα γυναικείο ρούχο που χρησιμοποιείται για να διαμορφώσει τα στήθη των γυναικών στο επιθυμητό σχήμα. Το προϊόν προσφέρει το τέλειο σχήμα μαστού χωρίς περιττές λεπτομέρειες. Το σουτιέν είναι αόρατο κάτω από τα ρούχα και αναηκώνει το στήθος δίνοντάς του ένα τέλειο σχήμα. Παρόλο που υπάρχουν πολλά διαφορετικά μοντέλα σουτιέν, δεν είναι κατάλληλα για αποπλάνηση, όταν το φοράτε με μια σέξι στολή: ένα φόρεμα με ανοιχτή πλάτη ή βαθιά λαιμόκοψη ή μια ημιδιαφανή μπλούζα.

Πώς λειτουργεί η FlyBra?

Το σουτιέν στο σχετικά πρόσφατο παρελθόν εμφανίστηκε στην οικιακή διαφήμιση, όμως τώρα κερδίζει τις καρδιές όλων για πολλούς λόγους, όπως και το σεξ μεταξύ αυτών, όπως έχω διαπιστώσει και η ίδια. Αυτό το φανταστικό σουτιέν αναπτύχθηκε με τον τελικό στόχο της ενίσχυσης της κατάστασης των αδένων. Κατά τη διάρκεια της μακράς προόδου, η ανατομική δομή του γυναικείου σώματος λήφθηκε υπόψην, έτσι αυτό το σουτιέν είναι εξαιρετικά ευχάριστο όταν φοριέται.

Βασικό συστατικό είναι η έλλειψη τιράντων και κουμπωμάτων. Κανονικά, η έρευνα επικεντρώνεται στο ζήτημα του πώς θα διατηρηθεί ένα τέτοιο στοιχείο της γυναικείας γκαρνταρόμπας και αν γίνεται να μη χρειάζεται να βγαίνει και ξαναμπαίνει συνεχώς. Το μυστικό βρίσκεται σε μια μοναδική κολλώδη ουσία, η οποία εφαρμόζεται στα άκρα του στήθους. Εξαιτίας αυτής της συνιστώσας, κάθεται άψογα και δεν πέφτει.

Το σουτιέν αποτελείται από δύο θήκες, οι οποίες συνδέονται μεταξύ τους με ένα σύνδεσμο. Όταν είναι ανοιχτό θα βοηθήσει να σταθεροποιηθεί το σουτιέν έτσι ώστε το στήθος να ανέβει προς τα έξω και να σχηματιστεί ένα δελεαστικό κενό. Σε αντίθεση με άλλα σουτιέν, το σουτιέν αυτό έχει διάφορα σημεία ενδιαφέροντος που το ξεχωρίζουν από άλλα παρόμοια προϊόντα. Αυτά είναι τα κύρια  σημεία:

  • Ευκολία και άνεση – σχεδόν δεν το αισθάνεστε στο σώμα, καθώς δεν υπάρχουν λεπτομέρειες που να μπορούν να σκάψουν το δέρμα, να το συμπιέσουν ή να το τρίψουν. Δεν παρεμποδίζει την κίνηση, δεν σφίγγει το στήθος, μαζί του μπορείτε να απολαύσετε με ασφάλεια έναν δραστήριο τρόπο ζωής.
  • Την ικανότητα να το φορέσετε κάτω από οποιαδήποτε ρούχα, ακόμη και με το αυστηρότερο στυλ – η έλλειψη των στράπλες και των πορπών θα προσελκύσει τα κορίτσια που θέλουν να φορούν σέξι ρούχα. Δεν χρειάζεται να ψάχνετε πώς να κρύψετε τα πιαστράκια ή πώς να συνδέσετε το σουτιέν έτσι ώστε να μην πέφτει την πιο ακατάλληλη στιγμή.
  • Ελαφρύ υλικό, χωρίς μεγάλη ποσότητα αφρώδους καουτσούκ, το οποίο είναι τυπικό στα μοντέλα με push-up, επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει, ώστε να μπορεί εύκολα να φορεθεί ακόμη και σε μια πολύ ζεστή καλοκαιρινή μέρα.
  • Ανυψώνει οπτικά το στήθος, αυξάνοντας τον όγκο του, έτσι ώστε ακόμη και τα κορίτσια που δεν μπορούν να καυχηθούν για το μαγευτικό τους σχήμα να είναι ευχαριστημένα με το αποτέλεσμα που δημιουργείται από ένα τέτοιο στοιχείο της γκαρνταρόμπας τους.
  • Είναι σταθερά στερεωμένο λόγω της ειδικής συγκολλητικής ουσίας, η οποία εμποτίζει τις άκρες του στήθους να γλιστρήσουν. Είναι ασφαλώς στερεωμένο στο στήθος σας.
  • Η δυνατότητα επαναχρησιμοποίησης παρέχεται από τα υψηλής ποιότητας και ανθεκτικά υλικά από τα οποία έχει κατασκευασθεί αυτό το σουτιέν, ώστε να μπορείτε να το φοράτε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το καθολικό μέγεθος θα σας επιτρέψει να αποφύγετε δυσκολίες στην επιλογή ενός μοντέλου που θα ταιριάζει απόλυτα στο στήθος σας. Το σουτιέν έχει ένα ειδικό κορδόνι, που σφίγγοντάς το, μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε το μέγεθος, και τα στήθη σας θα αποκτήσουν μια σέξι γραμμή.

Συστατικά του Fly Bra

Η σύνθεση του σουτιέν δεν περιλαμβάνει αφρώδες ελαστικό, το οποίο οι κατασκευαστές επιθυμούν να συμπεριλάβουν στα εσώρουχα για να αυξήσουν οπτικά τον όγκο του μαστού. Ακοουθεί η λίστα των υλικών που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή ενός τέτοιου σουτιέν:

Οι θήκες αποτελούνται από μια μαλακή και απαλή σιλικόνη. Έχουν μια λεία επιφάνεια και συνδέονται μεταξύ τους με κορδόνια. Δεν υπάρχουν ραφές ή άλλα συνδετικά στοιχεία που μπορεί να προκαλέσουν δυσφορία κατά την χρήση. Από έξω, η θήκη καλύπτεται με Lycra. Είναι σε φυσικό μπεζ χρώμα που σχεδόν μοιάζει με το χρώμα του δέρματος, έτσι συγχωνεύεται με το σώμα. Χάρη σε αυτό το χαρακτηριστικό. Αυτό το σουτιέν είναι αόρατο ακόμα και κάτω από τα πιο διαφανή ρούχα. Οι άκρες έχουν μια ειδική κολλώδη ουσία, την σύνθεση της οποίας διατηρεί καλά ως μυστικό ο κατασκευαστής. Εξασφαλίζει την αξιόπιστη στερέωση αυτού του στοιχείου της γκαρνταρόμπας στο δέρμα, δεν στεγνώνει για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν πλένεται κατά το πλύσιμο. Το κούμπωμα με την αξιόπιστη στερέωση θα σας βοηθήσει όχι μόνο να δώσετε στο στήθος σας ένα εξαιρετικά σεξουαλικό σχήμα, αλλά και θα σας επιτρέψει να φορέσετε το αόρατο σουτιεν FlyBra για στήθη για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πού να αγοράσετε FlyBra

Το προϊόν είναι διαθέσιμο στην επίσημη ιστοσελίδα του προϊόντος. Η διαδικασία αγοράς συνεπάγεται μια παραγγελία που γίνεται online από τον πελάτη. ο πελάτης επικοινωνεί μαζί μας μέσω αριθμού τηλεφώνου. Στη συνέχεια, το προϊόν αποστέλλεται στην απαιτούμενη διεύθυνση με courier ή στο γραμματοκιβώτιο σας.

Η πληρωμή γίνεται με μετρητά. Το πλεονέκτημα της αγοράς στον ιστότοπο είναι ότι το προϊόν είναι έγκυρο και πρωτότυπο. Συνιστάται να αγοράσετε από την επίσημη ιστοσελίδα για να αποφύγετε τα προϊόντα απομίμησης.

Τιμή του Fly Bra

Στην επίσημη ιστοσελίδα της, η νέα τιμή της κρέμας είναι 49 €. Το εμπόρευμα μειώθηκε κατά 50% από την παλιά τιμή των 98 €. Η παράδοση του προϊόντος γίνεται εντός 2-3 ημερών από την ημέρα της παραγγελίας.

Κριτικες FlyBra Σχόλια

Μαρινέλλα Κούτση, 45 ετών

Μου αρέσει να φαίνομαι καλύτερη, αλλά χωρίς να είμαι χυδαία. Είναι φοβερό όταν βλέπεις το σουτιέν να πέφτει κάτω από τα ρούχα. Έτσι αγόρασα αυτό το σουτιέν και δεν το μετάνιωσα ποτέ.

Βέρα Πολέτη, 34 ετών

Το στήθος μου έχει κάπως ωραίο σχήμα, λίγο πεσμένο όμως, αλλά το καλοκαίρι θέλω ακόμα να είμαι σέξι χωρίς τα ρούχα. Το σουτιέν ανεβάζει το στήθος, το κάνει να μοιάζει και πάλι όπως ήταν 18 ετών!

Συμπέρασμα για το Fly Bra

Το ασυνήθιστο σχήμα του στηθοδέσμου στηρίζει το στήθος, δίνοντάς του ένα σαγηνευτικό περίγραμμα. Είναι τόσο εφαπτόμενο στο σώμα που μερικές φορές ξεχνώ την ύπαρξή του. Αγοράστε το σουτιέν και δεν θα απογοητευτείτε καθόλου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *