Fito Balt vélemények | Ára | vélemény

Fito Balt vélemények | Ára | vélemény
5 (100%) 1 vote

A magas vérnyomás olyan állapot, amelyben a vérnyomás tartósan 140/90 Hgmm-rel történő emelkedését figyelhetjük meg egy személynél. Ennek a betegségnek az oka számos tényező lehet: endokrin rendszeri betegségek, hormonális rendellenességek, elhízás, belső szervpatológiák, rossz táplálkozás, rossz szokások, stressz vagy kedvezőtlen ökológiai állapotok.

A hipertónia rendkívül súlyos betegség. A betegség hosszú ideig jelentős tünetek nélkül fut, miközben káros hatással van a szív- és érrendszerre. Ennek eredményeként idővel súlyos szövődmények alakulnak ki, amelyek gyakran halált is okoznak. Az esetek 90% -ában a magas vérnyomás szívrohamot vált ki, ami az erek elzáródásához vezet, ami növeli az agyvérzés kockázatát (stroke).

A világ orvosai folyamatosan küzdenek a betegség megfelelő kezelésével, a gyógyszeripar pedig gyekszik olyan gyógyszereket fejleszteni, amelyek megakadályozhatják a magas vérnyomás kialakulását.
Vasarlas Fito Balt 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

Mi az a Fito Balt?

A gyógyszer egy természetes homeopátiás szer, melynek célja a nyomás normalizálása és az erek helyreállítása. A magas vérnyomás a modern társadalom valódi csapása, a világ felnőtt lakosságának 30% -a szenved ebben a betegségben. Idősebb korban a betegség előfordulási gyakorisága csak egyre nő, 60 év felett pedig szinte minden második ember küzd vele. A magas vérnyomás hirtelen fejfájást okozhat. A beteg csupán a fejében lüktető pulzáló érzésre lesz figyelmes, mélyegeni kezd, egyeseknél a fájdalom a fej egészére kiterjed. A fájdalom még egészen enyhe fizikai behatások következtében is növekszik, ilyen pl. a fej előredöntése vagy a köhögés. Az ilyen állapotot a szív fájdalma kíséri, valamint olyan egyéb mellékhatások, mint a pszichés állapot romlása, a fülben lévő állandó zúgás, valamint a látáskárosodás.

Hogyan hat a Fito Balt?

A gyógyszer ökológiailag teljesen tiszta összetételeinek köszönhetően gyengéden, mellékhatások nélkül normalizálja a szervezet rendellenes működését, és már az első használattól kezdődő néhány nap leforgása alatt észrevehető eredményeket mutat fel. Az artériás nyomás visszatér a fiziológiai normához; A fejfájás megszűnik; A szívritmus normalizálódik; A neurotikus megnyilvánulások eltűnnek, az alvászavar megszűnik; Csökkenti a cukor és a koleszterin szintjét a vérben; Javítja az anyagcserét, csökkenti a súlyt; Csökkenti a vérrögök kockázatát.
Vasarlas Fito Balt 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon
A gyógyszer lényeges előnye a mellékhatások nélküli működés. A tabletta bevétele után a nyomás fokozatosan csökken (több órán át), nem pedig hirtelen, ami nagyon káros lehet a testre. A beteg jól érzi magát, és az ezt követő kezelés javítja az elért eredményt, és kizárja a veszélyes, ugrásszerű állapotváltozásokkal járó esetleges kockázatokat. A gyógyszer rendszeres használata hozzájárul a szervezet általános javulásához, felgyorsítja a toxinok kiürülését a szervezetből, helyreállítja és megerősíti az ideg- és endokrin rendszer működését. A gyógyszert nemcsak az effajta kezelések miatt használják, hanem az ilyen és ehhez hasonló állapotok megelőzésére is. A termék homeopátiás gyógyszerkészítmény, amelynek terápiás hatása a gyógynövények, bioflavonoidok és más természetes összetevők kivonatában rejlik. A kezelés megkezdése előtt figyelmesen olvassa el a termék használati utasítását, valamint forduljon orvoshoz, hogy ő is jóváhagyhassa a gyógyszer alkalmazását. A szakorvos jóváhagyhatja a gyógyszer önálló hatóanyagként való alkalmazását is, esetleg bevonhatja azt a magas vérnyomás összetett kezelésébe, ill. egyénileg kiválaszthatja az Ön számára legoptimálisabb kezelési módszert.A gyógyszer ökológiailag teljesen tiszta összetételeinek köszönhetően gyengéden, mellékhatások nélkül normalizálja a szervezet rendellenes működését, és már az első használattól kezdődő néhány nap leforgása alatt észrevehető eredményeket mutat fel. Az artériás nyomás visszatér a fiziológiai normához; A fejfájás megszűnik; A szívritmus normalizálódik; A neurotikus megnyilvánulások eltűnnek, az alvászavar megszűnik; Csökkenti a cukor és a koleszterin szintjét a vérben; Javítja az anyagcserét, csökkenti a súlyt; Csökkenti a vérrögök kockázatát.

A Fito Balt összetétele

  • A növényi kivonatok (Szent János gyökér, fűz, biloba gyökér, gesztenye) segítenek csökkenteni a stressz hatásait, kiküszöbölni az ingerlékenységet és szorongást. Jól kezelik a fokozott idegességet és az alvászavarokat, nyugtató és természetes fájdalomcsillapító hatással bírnak. A vörösfenyő kivonat szerves savakat, tanninokat, bioflavonoidokat, vitaminokat tartalmaz. Mindezek a komponensek a lehető legkedvezőbb hatást gyakorolják a hipertóniás betegek állapotára, mivel segítik a véredények megtisztulását, eltávolítják a szervezetből az oda nem illő toxinokat és javítják a szívműködést. A pantov (rénszarvas) agancsából származó koncentrátum egyedülálló gyógyító tulajdonságokkal rendelkezik, csökkenti a vér koleszterinszintjét, erősíti az ereket, javítja az anyagcsere folyamatait és lelassítja a test öregedését. A méh fullánkjából származó méreg erősíti a vérkeringést, megakadályozza a vérrögök kialakulását az edényekben, enyhíti a puffadást, erősíti a szívizmot.

Hol kapható Fito Balt

A termék a gyártó hivatalos weboldlaán vásárolható meg. A megrendelési űrlapon szükséges megadnia a nevét és telefonszámát, ezután a gyártó munkatársai felveszik Önnel a kapcsolatot és minden fontos információt közölni fognak. A kiszállítás futárral történik. A kifizetés a kiszállítást követően, kézpénzben történik. Felhívjuk figyelmét, hogy érdemes vigyáznia a hamis vásárlásra buzdító weboldalakkal.

A Fito Balt ára

A jelenlegi árérték 11900 FT. Ez a korábbi ér leértékelt változata, az eredeti ugyanis 23800 FT volt korábban. Ez tehát egy 50%-os kedvezményt jelent az eredeti árértékből. A csomag kiszállítása 4-7 munkanap. A fizetés a kiszállítást követően történik!

Vélemény Fito Balt vélemények

Bakos Marika, 47 éves

“Szép délutánt! Magas vérnyomással szenvedtem hosszú időn keresztül, uszkve hét évig. Egy ponton a vérnyomásom hirtelen emelkedni kezdett. Ez sokszor még munka közben vagy vezetés alatt is jelentkezett. Folyamatosan izzadtam, hőhullámaim voltak. Folyton szédültem, és a fejem folyamatosan pulzált. A vérnyomásom 160 körülre rúgott. Nem akartam gyógyszereket próbálgatni. Aztán egy barátom ajánlotta a Fito Balt magas vérnyomás elleni terméket, amit meg is rendeltem a gyártó weboldaláról. Mindent elolvastam, áttanulmányoztam. Megrendeltem, és két hétig használtam. A használatot követőn első nap elmúlt a fejfájásom, a szédülésem elmúlt. Mostanra tökéletesen érzem magam!”

Kassai Béla, 56 éves

“Üdvözlök mindenkit! Évek óta magas vérnyomással küzdöttem. Ráadásul egy szívrohamon is túlestem. Folyamatosan szédültem, gyenge voltam, és néha még a munkából is elkértem magam. Egyszerűen nem tudtam mit csinálni, csak feküdtem. Aztán észrevettem, hogy az emlékezetem is kihagy. Kipróbáltam számos gyógyszert, de egyik sem vált be. Aztán a fitam az interneten rátalált a Fito Balt magas vérnyomás elleni. Kipróbáltam, és bevált! Úgy gondoltam, rendelek még egy párat a későbbiekre. Mostanra úgy érzem, újjászülettem! Mindenkinek ajánlom, aki magas vérnyomástól szenved!”

Fito Balt Összegzés

A készítmény hatékonyságát számos klinikai kutatás bizonyítja. A legnagyobb 2015-ben következett be. 500 személlyel próbálták, akik ráadásul évek óta szenvedtek magas vérnyomással. A kezelés 100%-ban hatásos volt, a tesztelők görcsei megszűntek, és az egészségük visszaállt a normál értékre.
Vasarlas Fito Balt 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *