Femin Plus vélemények | Ára | vélemény

Femin Plus vélemények | Ára | vélemény
5 (100%) 1 vote

Kevesen realizálják, hogy az alacsony libidó problémája nemcsak a férfiakat, hanem a nőket is érinti. Ez az oka annak, hogy a termékeket “női viagrának” hívják. Sajnos a nők gyakran nem nyúlnak az ilyen termékekhez, mert a lehetséges mellékhatások listája elég hosszú. Az alacsony késztetésen alapuló szexuális hiperek, az erotikus fantáziák hiánya és a szexuális aktivitás iránti vonakodás sok nőt érint.

Gyakran igyekeznek orvosolni ezt női libidót támogató természetes megoldásokkal. Ezek közé tartozik az L-arginin, amely fokozatosan állítja vissza a szexuális vágyat. A gyengébbik nem képviselői leggyakrabban természetes tablettához fordulnak segítségért – ilyen a Femin Plus, amely gazdag és egyedülálló összetevőkből és tápanyagokból áll, amelyek nagy támogatást nyújtanak a női libidónak!

Vasarlas Femin Plus 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

Mi az a Femin Plus?

A Femin Plus egy többkomponensű étrend-kiegészítő olyan nők számára, akik meg akarják erősíteni a libidójukat. A ginzeng tartalomnak köszönhetően a termék segít a jó szexuális kapcsolatok fenntartásában, és növeli az energiát és a vitalitást. A termék serkenti a szexuális vágyat, javítja a hangulatot, és segít a természetes szexuális aktivitás és energia fenntartásában a maca és a damiana kivonatok segítségével.

Hogyan hat a Femin Plus?

Ezek a Femin Plus kapszulák segítik a szervezet természetes egyensúlyának hatékony és eredményes helyreállítását, javítják az életminőséget, és sokkal jobb hangulatot biztosítanak a nők számára. A kapszulák növelik a szexuális vágyat, és ezzel egyidejűleg a nő elkezd fantáziálni és gondolkodni a szexről. A kapszulák garantálják a gerjesztést és a hüvelyi szárazság csökkentését. Ezenkívül a kapszulák növelik a nemi szervek véráramlását, ami ugyanakkor befolyásolja az érzések intenzitását. A nő teste érzékenyebb lesz az érintésre, és ez pozitív és nagy hatással van a kapcsolat minőségére.

Hogyan működik?

 • Növeli az intimitásra való érzékenységet, garantálva a szexuális izgalmat.
 • Javítja az intim szervek hidratálását.
 • Növeli a szexuális vágyat.
 • Megszünteti az alacsony libidó okait.
 • Javítja a minőséget a felejthetetlen élmény biztosításáért.
 • Alapvető tápanyagokat biztosít, amelyek csökkentik a stressz és a fáradtság hatásait.
 • Energiát ad.

Ezek a legfontosabb hatások a termék használatából adódóan. A kezelés rendkívül egyszerű. 2 kapszula naponta. Vízzel kell bevenni. Előnyösebb étkezések előtt. Így nem fogja elfelejteni, hogy be kell vennie. A kezelésnek legalább 30 napig kell tartania.

Vasarlas Femin Plus 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

A Femin Plus összetétele

Az alábbiakban az egyes összetevők pontos tulajdonságait olvashatja:

 • L-Arginine HCl – növeli a vérkeringést a nemi szerveken és növeli a vágyat.
 • Damiana levélkivonat – a stressz és az idegi feszültség mentális állapotát támogatja, ami enyhíti a premenstruális stressz hatásait. Csökkenti a hüvelyi szárazságot és támogatja az általános szexuális teljesítményt.
 • A fensenterole gerinces mag kivonat számos olyan előnyhöz juttat, amelyek fontosak a nők egészségében, beleértve az egészségügyi állapot javítását a szülés után.
 • Ginseng gyökérkivonat – természetes afrodiziákum, amely animálja a testet és támogatja a szexuális teljesítményt.
 • Kakaómag kivonat (teobromin) – javítja a hangulatot.
 • Az édesgyökér kivonat támogatja a mentális funkciókat, biztosítja az energiát és a vitalitást, támogatja a húgyúti rendszert.
 • Maca gyökérkivonat – serkenti a termékenységet és növeli a szexuális étvágyat.
 • Ginkgo biloba levélkivonat – támogatja a keringési rendszert, felgyorsítja a vérkeringést, ami fokozza az érzékelést.
 • Cink – reprodukciós funkciókat fejleszt, csökkenti a fáradtságot, és segít a haj és a körmök normál egészségének fenntartásában.
 • E-vitamin – támogatja a keringési rendszert, csökkenti a hüvelyi szárazságot.
 • Fekete bors kivonat – BioPerine® – támogatja a női reproduktív rendszert, és növeli a vérkeringést a nemi szervekben.
 • B6 Vitamin – szabályozza a hormonaktivitást és csökkenti a fáradtságot.

Hol kapható Femin Plus

Ez a Femin Plus a női libidót serkentő csak az interneten vásárolható meg, a gyártó hivatalos honlapján. Így elkerüli az olyan eladókat, akik eladják a termék utánzatait.

A termék megvásárlásának folyamata egyszerű, mivel csak a következő oldalon megjelenő lapot kell kitöltenie, amikor a “Termék vásárlása” gombra kattint a következő információkkal: az Ön neve, címe, helye és telefonszáma. Megrendelőnk felhívja Önt, hogy megerősítse a megrendelését, feldolgozza és továbbítsa azt a futárnak. A megrendelés után csak 3-7 napig kell várni.

А Femin Plus ára

A Femin Plus kapszulák ára 12999 Ft a hivatalos weblapon, az eredeti ára 25989 Ft, így most 50% kedvezménnyel tudja megvásárolni. A kedvezmények felajánlása lehetővé teszi, hogy több ember vásárolja meg a terméket alacsonyabb áron. A szállítási díj a termék árában benne van, így ingyenes. A termék kifizetése a termék szállításakor történik. A gyártó 90 napos garanciát vállal, ha a termék nem felel meg a kívánságainak. Csak az üres csomagot kell visszaküldeni a visszatérítő címre, és a pénz vissza fogja téríteni a számodra, anélkül, hogy bármilyen kérdést feltennének.

Vélemény Femin Plus vélemények

Zsuzsanna, 35 éves

Gyermekem születése után a szexuális vágyam gyakorlatilag nullára esett. Az orvosok azzal érveltek, hogy teljesen természetes és az idő múlásával a közösülés iránti érdeklődésem növekedni fog. Ez azonban nem történt meg. Úgy gondolom, ennek több oka is volt. Ezek közé tartoznak a hormonális rendellenességek, a gyermek felnevelésével járó krónikus fáradtság, és a terhesség és szülés után kevésbé éreztem magam vonzónak. A szex teljes hiánya kedvezőtlenül befolyásolta a partneremmel való kapcsolatomat. A gyötrelemek és az őket követő csendes napok számunkra normálisak lettek. Tudtam, hogy valami baj van, de a szexuális vágy teljesen eltűnt. A termékről egy szexológus konzultáció során szereztem tudomást. Nem volt semmi vesztenivalóm, a kiegészítő összetétele jónak tűnt, ezért elkezdtem a kezelést. Az első hatások jelentkezéséig egy hónapot kellett várnom. Azután, hogy észrevettem a javulását, a hidratálást és a hüvelyi vérellátást, sokkal több energiám volt. A kiegészítés megkönnyítette számomra a közösülést.

Priszcilla Hanna, 31 éves

31 éves vagyok, a házasságom már évek óta elég rossz. Folyamatos stressz, munka, túl sok házimunka. Ezek után estére már semmihez nem volt kedvem. Lelkem mélyén éreztem, hogy hiányzik valami, de nem akartam szexelni. Libidóm teljesen lecsökkent. Ezt a Femin Plus a női libidót serkentő ajánlotta egy barátom, elkezdtem használni ezeket a kapszulákat, és néhány nap múlva úgy éreztem magam, mint egy tinédzser. Ez a Femin Plus kapszulák megváltoztatta az életemet, a férjemkel való szex kiváló lett.

Összegzés

Ezen táplálékkiegészítő termékre vonatkozó következtetés a kutatás eredményein és a logikus következtetéseken alapul. Ez a megoldás valóban segít. Mint nő, pontosan tudja, hogy ezen információk alapján ez a megoldás nem mutat negatív mellékhatásokat, másrészt több örömöt nyújt. Jól ismerjük a teszt eredményeiből és a termékhez kapcsolódó tapasztalatokból adódó pozitív következtetést.

Vasarlas Femin Plus 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *