Eyes Cover pareri | Pret | Cumpăra

Eyes Cover pareri | Pret | Cumpăra
5 (100%) 1 vote

Uneori ochii se umflă și devin roșii în culoare. Acest lucru face ca pleoapele să se umfle și să se răstoarne astfel afectând forma și aspectul ochilor. Mai mult decât atât, având cercuri întunecate sub ochi, ridurile și ochii obosiți de cele mai multe ori este o preocupare pentru mulți oameni. Deoarece ochii sunt pe frunte și sunt prima parte pe care o privesc oamenii, aceasta reduce frumusețea și aspectul feței în general. Cercurile provoacă decolorare, ceea ce face ca ochii să fie întunecați, albăstrui sau cauzează apariția altor culori. Acest lucru a făcut mulți oameni să caute modalități prin care să poată controla și preveni această problemă. Mulți caută metode chirurgicale sau folosesc creme pentru a controla, dar acest lucru este întotdeauna în vene, deoarece este consumator de timp și cel mai scump.

În activitățile noastre zilnice, ne expunem ochii la împrejurimi și factori care reprezintă un mare pericol pentru ochi și sănătate în general. Atunci când ochii sunt afectați, un somn mare devine o problemă și acest lucru ne reduce concentrarea la locul de muncă sau în alte locuri. Expunerea la praf, gaze nocive, toxine, excesul de soare și radiațiile UV afectează sănătatea ochilor noștri. Acest lucru face ca ochii noștri să pară uneori obosiți și bătrâni. Când acest lucru persistă, ochii noștri pot fi afectați și acest lucru poate afecta negativ viziunea noastră. Prin urmare, responsabilitatea și preocuparea noastră este să ne asigurăm că ne va preveni și ne va proteja ochii de aceste efecte.

Există și alte moduri în care ochii se întunecă. Acestea includ oboseala, alergii, congestie nazală, pigmentare a culorii, stres și consum de droguri, cum ar fi fumatul și consumul cronic de alcool. Știind asta, cum controlam acum această problemă? Utilizarea capacului pentru ochi în timpul somnului și al călătoriilor reprezintă răspunsul la toate aceste probleme. Este cel mai sigur și mai ușor mod de a preveni umflarea ochilor și a fi roșu.
Cumpara Eyes Cover cu 50% reducere
*pe site-ul oficial

Ce este Eyes Cover?

Se referă la o componentă fabricată din țesătură și din alt material care are rolul de a proteja ochii și de a preveni umflarea. De asemenea, acestea împiedică expunerea excesivă a razelor solare și UV. Masca este purtata pe ambii ochi in timpul somnului sau odihnei.

Metoda de acționare a EyesCover pentru ochi

Măștile sunt un singur element și sunt puse pe partea exterioară a ochilor. Ele trec peste ochi și împiedică ochii să se umfle și să se înroșească. Măștile sunt potrivite pentru persoanele de toate vârstele. Poate fi folosit și de oameni de toate sexele. La utilizare, măștile pot să facă următoarele:

 • Reduce semnele oboselii nocturne, pleoapele umflate, îndepărtarea roșeaței, cercurile întunecate și umflăturile
 • Ajută la netezire și ajută la scăderea ridurilor
 • Atenuați simptomele de migrenă și virușii
 • Îmbunătățește circulația sângelui periferic în ochi
 • Îmbătrânește ochii
 • Relaxați-vă și hidratează ochii după ce ați citit mult timp
 • Îmbunătățește durerile de cap din cauza supraîncărcării ochilor în timpul zilei

Capacul poate fi utilizat la rece sau la cald. Efectul ambelor se resimte după cum urmează:

Atunci când acoperă gelul rece

 • elimină umflarea sub ochi
 • atenuarea vârfurilor
 • reduceți aspectul cercurilor întunecate
 • întărește și întinde pielea din jurul ochilor
 • îndepărtează vânătăile de pe capacul de gel fierbinte
 • tratați spasmele musculare
 • reduce durerea

Situațiile stresante sunt frecvent întâlnite în viața umană și devin o adevărată provocare pentru sănătatea fiecărui om. Ele apar ca cercuri întunecate, pungi sub ochi sau umflături, afecțiuni ale pielii și afectează schimbările legate de vârstă care apar între 25-30 de ani. Primul semnal este în jurul ochilor. Pentru a preveni aceste probleme, mulți folosesc cosmetice pentru pielea din jurul ochilor, dar nu sunt suficiente. Pentru a obține rezultate uimitoare împotriva acestor probleme, puteți ajuta la masca de ochi pentru ochi, care este special concepută pentru a ușura simptomele stresului.

Compoziție Eyes Cover si Ingrediente

În esență, sunt ingrediente naturale infuzate care ajută la relaxarea pielii slabe și delicate din jurul ochilor. Acesta este alcătuit din fibre care se potrivesc perfect pe ochi pentru a permite ingredientelor să intre perfect în pielea din jurul ochilor.

Perle. Chiar și în formă de ochi limitează anomaliile și luminează pielea pentru ochii care par mai uniformi, strălucitori și noi.

Ginseng.Oferă un impact de fixare pe pielea din jurul ochilor.Ajutorare în împuternicirea și întinerirea pentru un aspect condiționat și stimulate.

Nectar. Hrănește și ameliorează pielea fină și delicată din jurul ochilor pentru o perioadă de timp și o formă delicată, reîncărcată și ajustată pentru ochi.

Ceai verde. Oferă o senzație rece și clară regiunii ochilor și oferă un efect liniștitor asupra aspectului de alertă largă.
Cumpara Eyes Cover cu 50% reducere
*pe site-ul oficial

În timp ce elementele de acoperire diferă, o mare parte dintre ele sunt reprezentate cu Aloe Vera, glicerină, apă curată și, uneori, uleiuri fundamentale care calmează agravarea. Mască: Oferă o senzație rece și proaspătă pentru zona ochiului și oferă un efect de netezire pentru un aspect larg treaz.

De unde poți cumpăra EyesCover în România?

O persoană poate comanda și cumpăra produsul pe site-ul produsului. Procedura de cumpărare pe site-ul oficial este aceea de completare a unui formular de comandă. Un client furnizează locația, numele și numărul de telefon mobil. Clientul este contactat prin numărul de telefon și livrarea se face prin curier.

Procedura de cumpărare a produsului de pe site-ul său web presupune efectuarea unei comenzi, contactarea clientului, apoi trimiterea produsului către persoana fizică și plata cu numerar la livrare.

Preț Eyes Cover

Pe site-ul mască gel Eyes Cover, clamele costă 139 Ron. Vă recomandăm să cumpărați produsul de pe site-urile produsului, deoarece există oferte de reducere de 50%.

Pareri EyesCover forum

Andreea, 23 ani

Masca m-a ajutat foarte mult. Ochii mei erau obosiți din cauza computerului și a televizorului. Întotdeauna simțeam că am nisip în ochi. Odată ce mi-am pus masca pentru ochi și m-am liniștit puțin, durerea a dispărut și ochii mei se odihneau.

Lucian, 43 ani

Voiam demult să-mi cumpăr această mască, dar m-am gândit, nu-i inutil? Cu toate acestea, cu o lună în urmă, am cumpărat și s-a dovedit a fi foarte util și necesar. Pe mine personal mă ajută cu adevărat să îmi relaxez ochii.

Concluzie

Ochii sunt foarte importanți pentru viziune și alte activități zilnice. Menține forma și aspectul ochilor prin utilizarea capacului pentru ochi pentru a-ți acoperi ochii. Este cel mai simplu și mai sigur mod de a vă menține ochii în siguranță. Spuneți “Nu” ochilor roșii și umflarea lor. Produsul nu vă va dezamăgi. Este o garanție.

Cumpara Eyes Cover cu 50% reducere
*pe site-ul oficial

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *