Eyes Cover мнения | Цена | Отзиви

Eyes Cover мнения | Цена | Отзиви
5 (100%) 1 vote

Понякога очите се подуват и зачервяват. Това кара клепачите да се подуват и отпускат и така оказват влияние върху формата и външния вид на очите. Освен това, тъмните кръгове под очите, бръчките и очи, които са изморени през повечето време могат да са повод за притеснение за много хора. Тъй като очите са под челото и са първото нещо, към което хората гледат, това намалява красотата и външния вид на лицето като цяло. Кръговете причиняват обезцветяване, което прави очите тъмни, синкави или предизвиква появата на други цветове. Това е накарало много хора да търсят начини, по които могат да контролират и предотвратяват този проблем. Много хора търсят хирургически методи или използват кремове, за да контролират това, но винаги е напразно и отнема време и е особено скъпо.

По време на ежедневните си дейности ние излагаме очите си на заобикаляща ни среда и фактори, които представляват сериозна заплаха за тях и за здравето ни като цяло. Когато очите бъдат засегнати, получаването на качествен сън става по-трудно, а това намалява концентрацията ни на работа и други места. Излагането на прах, вредни газове, токсини, прекомерна слънчева светлина и UV лъчи оказва влияние на здравето на очите ни. Това прави очите ни да изглеждат уморени и стари по всяко време. Когато това продължи дълго време, може да повлияе на очите ни и да окаже негативен ефект върху зрението ни. Така че, наша отговорност и грижа е да се постараем да го предотвратим и да предпазим очите си от тези влияния.

Съществуват също и други неща, поради които очите получават сенки. Сред тях са умора, алергии, назална конгестия, цветна пигментация, стрес и вредни навици като пушенето и хроничната употреба на алкохол. Знаейки това, как ще контролираме проблема? Използването на маска Eyes Cover по време на сън е отговора на всички тези проблеми. Това е най-безопасният и лесен начин да се предотврати подуването и зачервяването на очите.
Kупи Eyes Cover с 50% отстъпка*на официалния сайт

Какво представлява Eyes Cover

Това е продукт направен от текстил и други материали, който служи за предпазване на очите и предотвратяване на подуване. Той също предпазва от прекомерна слънчева светлина и ултравиолетови лъчи. Маската се слага на двете очи по време на сън или почивка.

Начин на действие на Eyes Cover

Маските са един артикул и се слагат върху външната част на очите. Те обграждат очите и предотвратяват подуването и зачервяването им. Маските са подходящи за хора от всички възрасти. Те могат да се използват и от хора от всички полове. Когато се използва, маската може да направи следните неща:

 • Облекчават признаците на умора през нощта, подутите клепачи, премахва зачервяванията, сенките под очите

и подуванията

 • Изглажда и помага за отстраняване на бръчките
 • Облекчава симптомите на мигрена и световъртежи
 • Подобрява периферната циркулация на кръв към очите
 • Третира наранявания на очите
 • Успокоява и овлажнява очите след дълго четене
 • Облекчава главоболия причинени от претоварване на очите през деня

Маската може да се използва като студена или топла. Ефектите от двата варианта се усещат по следния начин:

Когато е студено състояние, маската:

 • отстранява подуванията под очите
 • намалява бръчките
 • намалява видимостта на сенките под очите
 • подсилва и разтяга кожата около очите
 • премахва синини

маската в горещо състояние:

 • третира спазми в мускулите
 • намалява болката

Стресовите ситуации често са част от живота на хората и се превръщат в истинско предизвикателство за здравето. Те се проявяват под формата на тъмни кръгове, торбички под очите или подуване, кожни състояния и оказват влияние на промените свързани с възрастта между 25 и 30 години. За да предотвратят тези проблеми, много хора използват козметика за кожата около очите, но това не е достатъчно. В постигането на невероятни резултати срещу тези проблеми, маската Eyes Cover за очи може да помогне, тъй като е специално създадена за облекчаване на симптомите на стрес.

Състав на Eyes Cover и съставки

В маската са разтворени естествени съставки, които помагат за отпускане на слабата и деликатна кожа около очите. Тя е направена от фибри, които пасват перфектни на очите и позволя на съставките да перфектно да влязат в кожата около очите.

Перли. Изравняват формата на очите и ограничава аномалиите, изсветлява кожата, която почва да изглежда по еднородна, брилянтна и обновена.

Женшен. Предоставя поправящо въздействие върху кожата около очите. Помага в подсилването и подмладяването за поддържат и стимулиран външен вид.
Kупи Eyes Cover с 50% отстъпка*на официалния сайт
Нектар. Подхранва и облекчава фината, чувствителна кожа около очите за мигновена изгладена деликатна, презаредена и настроена форма на очите.

Зелен чай. Придава хладно, жизнено усещане в областта на очите и дава успокояващ ефект за свеж поглед.

Докато елементите на маската са различни, голяма част от тях са комбинирани с алое вера, глицерин, пречистена вода, а понякога и етерични масла, които успокояват раздразненията. Маската: дава хладно, свежи усещане в областта на очите и предоставя изглаждащ ефект за истински буден поглед.

Как да закупя Eyes Cover в България?

Всеки може да поръча и закупи продукта от неговия сайт. Процедурата за правене на покупка от официалния уебсайт представлява попълване на формуляр за поръчка. Клиентът предоставя местоположението си, името и телефонния си номер. След това се свързват с него по телефона и доставката се извършва чрез куриер.

Процедурата по купуване на артикула от уебсайта му включва правене на поръчка, свързване с клиента, а след това продукта се изпраща на човека, а плащането се прави чрез наложен платеж.

Цена на Eyes Cover

В сайта на продукта, цената му е 65 лева. Бих ви препоръчала да купите продукта от сайта му, тъй като там се предлага с голяма отстъпка от 50%.

Мнения за Eyes Cover Отзиви

Андреа, 23 години

Маската ми помогна много. Очите ми бяха изморени заради компютъра и телевизора. Винаги се чувствах все едно имам песъчинка в окото. Когато си сложа маската на очите и се отпусна малко, болката стихва и очите ми си отпочиват.

Лусиан, 43 години

Дълго исках да си купя тази маска, но се чудех – дали не е безполезна? Въпреки това, преди месец я купих и се оказа, че е много полезна и нужна. На мене лично много ми помага за отмора на очите.

Заключение

Очите са изключително важни за зрението и други ежедневни дейности. Поддържайте формата и вида на очите си използвайки маска Eyes Cover за очи да покрива очите ви. Това е най-лесният и безопасен начин да защитавате очите си. Кажете „Не“ на червените и подути очи. Този продукт няма да ви разочарова. Това е гарантирано.
Kупи Eyes Cover с 50% отстъпка*на официалния сайт

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *