Estelle Testimoni | Harga | Ulasan

Estelle Testimoni | Harga | Ulasan
5 (100%) 1 vote

Kawasan dada adalah kawasan yang setiap gadis  atau wanita dambakan untuk kelihatan hebat. Ini bukan semata-mata untuk menjadikannya berbentuk hebat, tetapi ia merupakan perkara penting bagi mereka terutama untuk menarik perhatian lelaki kepada mereka. Saiz dan keadaan payudara menentukan bagaimana wanita itu menyesuaikannya dengan pakaian terbaik mereka. Di zaman moden, ramai wanita merasakan perlu untuk mengubah estetika dada mereka. Ia boleh di bentuk, di tegang atau mengelakkan kendur serta berkedut dan menaikkan payudara untuk menjadikannya menarik. Bagi kebanyakan wanita moden yang terlibat dalam momen estetik modeling tertentu, payudara adalah keperluan. Hampir semua wanita mahu mempunyai bentuk payudara yang cantik . Dan tidak hairanlah, leher telah lama menjadi tempat yang memerlukan perhatian khusus lelaki.

Tidak perlu untuk mengalami prosedur ini atau melalui semua kesulitan ini kerana terdapat krim yang dapat membantu anda menyelesaikannya. Krim ini dipanggil Estelle dan akan membantu anda mencapai matlamat anda untuk mempunyai  bentuk yang luar biasa tanpa melalui banyak kesulitan.

Hakikatnya produk ini mengandungi bahan semulajadi yang mempengaruhi tisu payudara, menjaganya dan mengaktifkan pertumbuhan semulajadinya. Kesannya, payudara anda akan membesar, membulat, elastik dan seksi.

Beli Estelle dengan diskaun 50%*di laman web rasmi

Apakah Estelle?

Estelle adalah krim unik yang akan menjadikan kulit di dalam payudara anda elastik, meningkatkan saiz payudara dengan 1-2 kali ganda, mengencang dan membentuk payudara, di sekitar bentuk payudara dan menjadikannya lebih seksual, menyubur  dan melembapkan kulit di kawasan dada.  Produk ini dibuat daripada bahan semula jadi. Produk ini membantu anda meningkatkan saiz payudara anda dengan 2 kali ganda menjadikan anda lebih yakin dan mendapat pujian yang banyak dari lelaki.

Kaedah Tindakan Estelle

Estelle krim perlu digunakan untuk membersihkan kulit kering pada payudara. Ia perlu digosok dalam bulatan dengan pergerakan mengurut sehingga ia diserap sepenuhnya, dan akan mengambil masa 5-10 minit. Ulangi prosedur ini , di sarankan2-3 kali sehari selama 3-4 minggu. Ingat, hanya sapuan harian krim menjamin anda mendapat keputusan selepas menamatkan proses. Manafaat:

 • – Keputusan pantas;
 • – Berkesan meningkatkan saiz payudara;
 • – Melembutkan kulit;
 • – Menjadikan payudara lebih elastik;
 • – Mempengaruhi badan secara semula jadi;
 • – Melembap dan menyuburkan kulit;
 • – Tidak memerlukan arahan doktor;
 • – Mempunyai komposisi semulajadi;
 • – Produk ini selamat untuk badan dan kulit;
 • – Tidak menyebabkan reaksi alahan.
Beli Estelle dengan diskaun 50%*di laman web rasmi

Bahan-bahan Estelle

Estelle untuk meningkatkan dada ini kaya dengan ekstrak yang kuat dan berkesan. Komponen utama krim adalah dari phytoestrogen. Ini adalah bahan semulajadi berkesan untuk meningkatkan saiz kelenjar susu. Hormon hebat ini dibuat daripada ekstrak semula jadi. Hormon ini diserap ke dalam kulit payudara. Mineral dan nutrien kepada kulit. Dan juga saiz dada . Ekstrak semulajadi yang digunakan sebagai komponen gel termasuk :

 • Ekstrak tumbuhan Hamamelis – Ekstrak Hamamelis – Ekstrak ini menyuburkan dan membina kelenjar payudara mamma.Ia meningkatkan peredaran darah di tisu payudara. Ia juga mengetatkan otot tisu.
 • Ekstrak Centella Asia – Ia menyubur, menyegar dan mentonakan kulit payudara dan dalam proses ini mengembalikan keanjalan payudara. Ia juga menawarkan regenerasi tanda regangan dan bekas luka dari payudara anda.
 • Ekstrak Pueraria Mirifica – Vegetatif analog daripada estrogen wanita.Mengalakkan peningkatan dalam saiz dan pembulatan bentuk payudara
 • Ekstrak akar ginseng – Ekstrak ini kaya dengan bahan aktif biologi terbaik yang sangat merangsang pembesaran semulajadi di kawasan payudara.

Beli Estelle di Malaysia

Anda boleh memesan dan membeli Estelle krim di laman web rasmi produk. Prosedur pembelian di laman web rasmi adalah mengisi borang pesanan. Pelanggan perlu memberikan lokasi, nama, dan nombor telefon bimbit mereka. Pelanggan kemudian akan dihubungi menerusi nombor telefon dan penghantaran dibuat melalui kurier.

Prosedur pembelian komoditi di laman webnya memerlukan membuat pesanan; pelanggan dihubungi, dan produk itu dihantar kepada individu dan bayaran dibuat secara tunai pada penghantaran selepas pengesahan produk. Pesanan hanya akan mengambil masa kurang dari 7 hari untuk sampai. Bayaran dibuat secara tunai semasa penghantaran. Kami memberi jaminan kepada anda untuk menawarkan penghantaran pantas ke alamat yang diberikan.

Harga Estelle di Malaysia

Harganya adalah RM139 di laman web rasminya iaitu 50% daripada harga asal iaitu RM278 .Yuran penghantaran dimasukkan ke dalam harga dan bayaran dibuat secara tunai semasa penghantaran. Berhati-hati dengan tiruan! Kerana krim ini sangat popular di pasaran. Barang tiruan dijual pada harga yang lebih rendah daripada biasa.

Estelle testimoni

Jane Pollab, 43 tahun

Saya menggunakan dua sapuan setiap pagi dan petang. Selepas mandi selama 2-3 minggu, saya hanya perlu menghabiskan krim tersebut. Estelle untuk meningkatkan dada ini lembut. Saya rasa dingin. Tidak berbau atau meruap, tidak membuatkan kulit melekit. Saya boleh memakainya. Hasilnya sangat mengembirakan. Ia mengambil masa satu setengah bulan. Dan terus membesar sehingga orang mula perasan mengenainya. Payudara saya bertambah tiga kali dan saya boleh memberitahu orang ramai yang ini adalah produk terbaik untuk digunakan.

Klyan Hannar, 29 tahun

Kebelakangan ini, saya mula perasan yang dada mulai berubah. Kulit mula merosot dan kehilangan keanjalannya – kedutan berlaku di seluruh payudara saya.Saya kemudian berhenti membeli pakaian . Tetapi krim ini menyelesaikan masalah ini. Saya pernah terpeseona dengannya.Dalam masa dua minggu, dada saya telah dikembalikan keanjalannya dan kedutan telah dihapuskan.Ketegangan kembali sama. Tetapi tiada yang percaya. Saya hanya menggunakan krim biasa. Saya telah menukar almari pakaian saya kerana pakaian dan bra masa lalu adalah kecil dan tidak sesuai dengan saya. Ini adalah produk terbaik yang boleh saya sarankan kepada orang.

Kesimpulan Estelle

Memiliki rupa yang baik dan hebat dan dada yang besar adalah mimpi bagi setiap wanita. Mempunyai lurah yang baik, dada atau payudara yang selalu anda inginkan, gel ini akan menjadi penyelesaian terbaik untuk anda. Naikkan payudara anda untuk sekali selamanya tanpa teragak-agak dan ia meningkatkan payudara anda dalam dua kursus. Ianya  berhasil 100%. Ia tidak akan mengecewakan anda.

Beli Estelle dengan diskaun 50%*di laman web rasmi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *