El-Macho Mnenja | Komentarji | Cena

El-Macho Mnenja | Komentarji | Cena
5 (100%) 1 vote

Erektilna disfunkcija ali ED je nezmožnost doseganja ali vzdrževanja erekcije penisa. Primerno za spolne odnose. Med vzroke spadajo kronične bolezni, zdravila, čezmerno pitje alkoholnih pijač, slab pretok krvi v penis ali prevelika utrujenost.

Pomembno je, da tako moški kot ženska razumeta, da ED ni nekaj neobičajnega, večina študij kaže, da je vsaj 50% moških v ZDA izkusilo neko obliko spolne disfunkcije vsaj enkrat v življenju. ED je ena od najpogostejših moških spolnih težav, ki vpliva na približno 140 milijonov ljudi po vsem svetu.

Čeprav je ED pogost pojav, je vseeno stresen pojav. Študije, ki so jih izvedli mednarodni raziskovalci kažejo, da večina žensk, v zvezi s kakovostjo življenja, uvršča ED kot večji vzrok za neplodnost, simptome menopavze, debelost, alergije in nespečnost.

V nizu fokusnih skupin, so raziskovalci ugotovili, da pri pojavu ED, ženske – in njihovi partnerji – bodisi zanikajo obstoj problema ali pa ga priznajo. Ta raziskava je pokazala, da obstaja veliko razlik v tem, kako ženske priznavajo težavo, ko se z njo soočajo in kako to težavo zanikajo.

Erektilna disfunkcija lahko bolniku povzroči veliko osebnih težav, med drugimi:

 • Občutek krivde zaradi njihove disfunkcije
 • Občutek “manjvrednosti” ali “izgube moškosti”
 • Žalost za njegovo izgubo
 • Nizka samozavest
 • Občutek negotovosti
 • Jeza in agresivnost
 • Strah pred novim spolnim partnerjem
 • Skrbi, da ne more zadovoljiti svojega partnerja
 • Strah biti intimen s svojim partnerjem
 • Občutek sramu

Veliko težav lahko povzroči tudi partnerjem:

 • Negotovost glede ljubezni do njih
 • Občutek neprivlačnosti
 • Krivda glede nezmožnosti za partnerjevo erekcijo
 • Zavrnjenost / Neljubljenost, negotovost, če jih partner še vedno ljubi
 • Nemočnost, negotovost kam se obrniti za podporo
 • Zaskrbljenost glede zdravja in dobrega počutja ljubljenih
 • Zmedenost / Jeza
 • Žalost, zanj ali zase
 • Zaskrbljenost, kaj če ima partner afero

Ta bolezen, ki je dandanes vse pogostejša, povzroča še mnoge druge težave.
Kupi El-Macho z 50% popustom*na uradni spletni strani

Kaj je El-Macho?

Je vrsta zdravila namenjena boju z erektilno disfunkcijo. EL-macho vključuje visoko učinkovite aktivne sestavine, ki delujejo na povečanje pretoka krvi in spodbujanje erekcije. Izboljšuje vse vidike vašega spolnega življenja, povečuje vašo potenco od prve uporabe ter vam daje močno erekcijo in daljši spolni odnos.

Namenjen je tistim, ki želijo povečati svojo spolno moč, imeti močnejšo in daljšo erekcijo, tistim, ki želijo začeti spolni odnos kadarkoli ter moškim vseh starosti.

Ima zelo visoko učinkovitost, ki zagotavlja močno erekcijo brez stranskih učinkov na vaš reproduktivni sistem. Poleg tega ima pozitiven učinek na splošno zdravje moških, revitalizacijo  telesa in lajšanje utrujenosti.

Ne vsebuje gensko spremenjenih proizvodov, sintetičnih dodatkov, arom ali konzervansov. Učinek se pojavi skoraj takoj po zaužitju.

 Delovanje zdravila El-Macho:

El-Macho preprečuje erektilno disfunkcijo z odstranitvijo njenega glavnega vira; pomanjkanja krvi v območju penisa; kri je energija, s katero se erekcija hrani. Njene sestavine povečajo pretok krvi in rahlo razširijo krvne žile, kar odstrani vse škodljive učinke erektilne disfunkcije in obnovi zdravo erekcijo, ki je potrebna za dolge spolne odnose.

Sestava zdravila El-Macho:

Glicin:

Glicin dokazano širi krvne žile, kar pomaga, da kri enostavno doseže površino penisa in tako ohranja močnejšo in bolj zdravo erekcijo. Prav tako pomaga pri stresu. Če ste pod stresom, lahko to vpliva na vašo spolno moč, vendar ima glicin zelo pomirjujoč učinek na um, kar odstranjuje napetosti, skupaj z njihovimi negativnimi vplivi.

L- Arginin:

Ta ne prispeva le k dilataciji krvnih žil skupaj z glicinom, temveč lahko še poveča vašo moč z izboljšanjem zdravja spermijev, njihovega števila ter njihove kakovosti. To močno povečuje plodnost, s čimer se povečajo vaše možnosti za potomce, če želite zanositi.

Magnezij:

Magnezij je mineral, ki je bistvenega pomena za splošno dobro počutje telesa. Prav tako je ključnega pomena za razširitev krvnih žil v predelu medenice, kar pomeni, da je močna snov pri zdravljenju erektilne disfunkcije in spolne impotence.
Kupi El-Macho z 50% popustom*na uradni spletni strani
Izvleček guarane:

Izvleček naravne guarane izboljšuje cirkulacijo, s čimer prispeva k ostalim trem komponentam za izboljšanje vaše erekcije. To lahko deluje tudi kot afrodiziak. Afrodiziak je vrsta zdravila ali dodatek, ki lahko poveča vaše spolno vzburjenje po spolnem odnosu, s spodbujanjem erekcije in spolnega libida.

Kje kupiti El-Macho v Sloveniji

Kupite ga lahko na uradni spletni strani

El-Macho Cena:

Stane 39EUR,  vendar ga lahko sedaj, v časovno omejeni ponudbi, dobite po ceni 78 EUR.

 Mnenja El-Macho komentarji

Jenna,28, pravi:

“El-Macho sem kupila za mojega moža. Na začetku ga nisva želela uporabljati, potem pa je o temu videl članek na spletu in se odločil, da poskusi. Sedaj mu rečeva  “generator užitka” zaradi vseh izboljšal, ki sva jih izkusila, zahvaljujoč temu čudežnemu zdravilu! ”

Mark, 56, pravi:

“Moja starost ima veliko potencialnih problemov, hkrati pa zna biti zelo nevarno, za nekoga moje starosti, da jemlje spolna zdravila. Slišal sem, da lahko takšne vrste zdravil povzročijo velike težave s srcem ter krvnim tlakom, zato je bilo zdravljenje mojih težav zelo težka naloga. Toda EL-Macho je resnično varno zdravilo za vse starosti, saj ne vpliva na vaše srce ali krvni tlak, temveč le redči krvne žile. Iz tega razloga je zelo varen za uporabnike mojih let. Pomagal mi je povečati moč in zdaj sem lahko zopet počutim mlad! ”

Kupi El-Macho z 50% popustom*na uradni spletni strani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *