El-Macho мнения | Цена

El-Macho мнения | Цена
5 (100%) 1 vote

Еректилната дисфункция или ЕД представлява неспособност да се постигне и поддържа степен на ерекция, нужна за извършването на сексуален акт. Причини за появата й могат да бъдат хронични заболявания, някои лекарства, злоупотреба с алкохол, недостатъчно кръвоснабдяване на пениса, силна умора.

И за мъжете, и за жените е важно да разберат, че ЕД не е нещо необичайно. Повечето проучвания показват, че поне 50% от мъжете само в Съединените щати се сблъскват поне веднъж в живота си с някоя от формите или видовете на еректилната дисфункция. Тя е сред най-честите сексуални смущения при мъжете, засяга близо 140 милиона души по света.

Въпреки това, ЕД е доста стресова. Изследване, проведено от учени от различни държави, разкрива, че повечето жени виждат в нея по-голяма заплаха за качеството си на живот отколкото в безплодието, симптомите на менопаузата, затлъстяването, алергиите и безсънието.

При различни фокусни групи учените са открили, че когато се се изправят пред ЕД, и жените, и партньори им, по един или друг начин, отричат проблема и предпочитат да си затварят очите за него.

Еректилната дисфункция може да причини на страдащите различни лични проблеми, включително:

 • Чувство на вина заради негодността си
 • Не се чувстват достатъчно мъже, смятат, че са изгубили своята мъжественост
 • Тъга от загубата
 • Ниско самочувствие
 • Усещане за несигурност
 • Гняв и агресивност
 • Притеснение от нова сексуална връзка
 • Тревожност, че няма да успеят да доставят удоволствие на партньорката си
 • Страх от интимност с партньорката
 • Срам

Прекалената тревога на партньорката пък може да доведе до други проблеми като:

 • Несигурност в неговата любов
 • Чувства се непривлекателна
 • Вина, защото обвинява себе си, че любимият й мъж не получава ерекция
 • Отхвърлена/необичана – не е сигурна дали партньорът й още си пада по нея
 • Безпомощност, не знае къде да потърси помощ
 • Притеснения за здравето и доброто състояние на любимия човек
 • Обърканост/раздразнителност
 • Съжалява и него, и себе си, че в спалнята, която делят, нещо липсва
 • Изплашена/притеснена, че той има друга връзка

Тази болест, която в наши дни става все по-често срещана, причинява и други проблеми.
Купи Hair El-Macho с 50% отстъпка*на официалния сайт

Какво представлява продуктът El-Macho?

Той е вид лекарство, създадено, за да се бори с еректилната дисфункция. EL-macho съдържа високо ефективни съставки, които действат, като повишават притока на кръв към пениса и стимулират гарантирана ерекция. Подобрява всички аспекти на сексуалния живот, увеличава многократно потентността, допринася за дълги ерекции и продължителни полови актове.

Той е създаден за тези от вас, които искат да правят секс, когато пожелаят, стараят се да увеличат сексуалната си мощ и да изживяват продължителни ерекции дълго време. Подходящ е за мъже на всякаква възраст.

Той се характеризира с висока ефикасност – осигурява силна ерекция без странични ефект върху репродуктивните способности. В допълнение влияе благотворно върху общото здравословно състояние на мъжа, дава енергия и облекчава умората.

Той не съдържа генно модифицирани субстанции, синтетични добавки, ароматизатори или консерванти. Ефектът започва да се усеща почти веднага след началото на употребата.

Действие на El-Macho:

El-Macho спира еректилната дисфункция, като премахва основният причинител – недостигът на кръв в областта на гениталиите. Кръвта е тази, която храни пениса и му дава енергия. Съставките на добавката увеличават притока на кръв и леко разширяват кръвоносните съдове, което елиминира неблагоприятните ефекти от еректилната дисфункция и възстановява стабилната ерекция, така необходима за продължителни сексуални контакти.

Състав на El-Macho:

 • Глицин:

Доказано е, че глицинът разширява кръвоносните съдове, което помага на кръвта да достига лесно до пениса и така да се поддържа силна и здравословна ерекция. Допринася в сексуален аспект и при стрес. Ако сте стресирани, това може да повлияе на вашата потентност. Глицинът обаче има много успокояващ ефект, по този начин премахва стреса, заедно с негативните последици от него.

 • L- Аргинин:

Той, заедно с глицерина, помага за разширяването на кръвоносните съдове. Освен това може да увеличи още повече вашата потентност, като подобри състоянието, броя и качеството на сперматозоидите. Така плодовитостта нараства значително и се повишава  вероятността жената да зачене, ако искате да имате бебе.

 • Магнезий:

Магнезият е минерал със съществено значение за здравословното състояние на организма. Има и огромна роля за проводимостта на кръвоносните съдове в областта на половите органи, което пък го прави мощна съставка за лечението на еректилната дисфункция и импотентността.

 • Екстракт от гуарана:

Екстрактът от натуралната гуарана подобрява кръвообращението, а оттам и вашата ерекция. Освен това действа като афродизиак. Афродизиакът е вид лекарство или добавка, които могат да повишат сексуалната възбуда и желанието ви за секс, стимулирайки ерекцията и либидото.

Къде в България да се купи El-Macho

Може да го купите от официалния уебсайт
Купи Hair El-Macho с 50% отстъпка*на официалния сайт

Цена на El-Macho:

Струва 118 лева, но в момента се предлага лимитирана отстъпка и цената му е само 59 лева

Мнения за El-Macho

Жана,28, казва:

“Купих El-Macho на съпруга си. Отначало не искахме да го използваме, но след като той прочете статия за него онлайн, реши да му даде шанс. Вече го наричаме “генератор на удоволствие” заради страхотната промяна, която усещаме благодарение на това чудодейно лекарство!”

Марко, 56, казва:

“Възрастта ми крие потенциални проблеми и е доста опасно за някой на моите години да взима лекарства за потентност. Бях чувал, че носят рискове най-вече за сърцето и за кръвното налягане, така че ми беше трудно да лекувам еректилната си дисфункция. Но EL-Macho е напълно безопасен за хора на всякаква възраст, не засяга работата на сърцето и кръвното налягане, а разширява единствено кръвоносните съдове. Това го прави подходящ и за мъже на моите години. На мен лично ми помогна да увелича потентността си и сега отново мога да се чувствам млад!”

Купи Hair El-Macho с 50% отстъпка*на официалния сайт

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *