Eco Slim мнения | Цена

Eco Slim мнения | Цена
5 (100%) 1 vote

Навярно са ви казвали, че основните причини за наднорменото тегло са хормоналните нарушения, заседналият начин на живот или просто гените? Това обаче са само някои от тях, при това липсва най-съществената. В 90% от случаите затлъстяването е неминуем резултат от неправилно хранене! Продуктите, които купуваме от магазина, съдържат изкуствени добавки, ароматизатори и оцветители. Те се преработват и усвояват трудно от организма, в него се натрупват излишни мазнини и се отделят вредни вещества. Всички сме се сблъсквали с тези проблеми.

Какво представлява Eco Slim?

Като начало това е течна добавка, достъпна в интернет. В състава й влизат джинджифил, кафявото мехуресто водорасло, известно още като „морско грозде” или „морски дъб”, натурален лют червен пипер (Кайенски пипер), корени и листа от глухарче, камбоджанска гарциния, червен кантарион, женско биле, гуарана и свежа куркума. Тази комбинация от съставки подпомага значително отслабването, подтиска глада, активизира храносмилателната система, намалява склонност към напълняване, разгражда хранителните мазнини и нормализира нивата на кръвната захар. Пийте по 0.50 милилитра 3 пъти на ден. Може да се добави към вода или да се взима на капки. Трябва обаче и да живеете здравословно.

Зад продукта стои организацията Native Remedies, LLC, която е базирана в САЩ. Онлайн търговци като Lucky Vitamin и Amazon предлагат тази добавка за хранителния режим. Подобрява състоянието и функциите на щитовидната жлеза, черния дроб и стомаха. Освен това, съдържа домашно отгледани съставки и може да се използва от мъже и жени.

Eco Slim е дело на Native Remedies, организация, която отделя значително време на разработването на продукти, които са алтернатива на предписваните от лекарите медикаменти. Отделът за усъвършенствания се ръководи от Мишел Керълс. Тя е клиничен лекар и използва обичайните лекарствени средства за своите пациенти. Преди 12 години пуска първата си група продукти. Днес гамата на Native Remedies е далеч по-разширена – от продукти, които помагат за забременяване до такива, които облекчават напрежение и подтиснатост. Предлагат дори нормални продукти за домашни любимци. Изглежда, че продуктите на Native Remedies имат по-големи предимства за клиентите, отколкото тези на конкурентите. Повечето вървят с едногодишна гаранция, каквато трудно се среща при останалите. Организацията е създала няколко добавки за отслабване, сред които е и Eco Slim. Представлява течност, която трябва да се смесва с вода или да се взима на капки три пъти дневно.
Купи EcoSlim с 50% отстъпка*на официалния сайт

Действие на EcoSlim

Използването на този продукт подпомага отслабването по няколко начина. Той:

 • Контролира храносмилателната система.
 • Активизира разграждането на мазнините.
 • Поддържа жизнеността и енергичността.
 • Нормализира нивата на кръвната захар.
 • Подобрява състоянието на ума ви така, че да не ядете за утеха.

Eco Slim съдържа много ефективни за отслабването съставки: кафявото мехуресто водорасло, известно още като „морско грозде” или „морски дъб”, пача трева, камбоджанска гарциния, глухарче, женско биле, гуарана, червен кантарион, куркума, джинджифил и лют червен пипер (Кайенски пипер). Някои от тях, например мехурестото водорасло, са богат източник на минерали, които са изключително полезни за клетките на храносмилателната система, както и за доброто състояние и функциите на жлезите. Счита се, че пачата трева изчиства тялото от вредните вещества. Камбоджанската гарциния пък е по-добре позната съставка за намаляване на телесното тегло. Идва от Югоизточна Азия и се характеризира с това, че подтиска глада. Има много независими изследвания на тази билка. Следващата основна съставка – гуараната, е естествен източник на кофеин. Дава енергия и помага на храносмилателната система. А куркумата предпазва от рак. Наред с това, подсилва клетките така, че те да са способни да се преборят със свободните радикали, които причиняват бръчки и някои често срещани заболявания – коронарни проблеми, злокачествени болести и диабет. Може да си мислите, че глухарчето, женското биле, джинджифилът и Кайенският пипер са по-подходящи в кухнята, отколкото за отслабване, но всички те са доказали, че стимулират и намаляването на теглото. Притежават например тонизиращо действие и улесняват работата на стомаха. Пълният състав на добавките за отслабване обикновено не се издава, а това малко затруднява оценката на тяхната ефективност.

Кора Тонка, експерт по хранене, казва: “За да изчистите тялото си, разтворете няколко капки EcoSlim в чаша вода и пийте веднъж на ден по време или след хранене. Скоро ще усетите разликата – само след една седмица ще отслабнете, а проблемите със стомаха и храносмилателната система ще изчезнат. Особено успокояващ е фактът, че уникалният състав на тази добавка е създаден в сътрудничество с Института по хранене. Комплексът от естествени витамини е по-ефикасен и безопасен от всякакви химични съставки. Комбинацията от таурин, кофеин и гуарана е истински подарък за всички, които искат да свалят излишните килограми, тъй като изгаря натрупаните мастни запаси в проблемните области само след няколко дни.”
Купи EcoSlim с 50% отстъпка*на официалния сайт

 Състав на Eco Slim

Освен това, в добавката са включени познати натурални съставки като:

 • Кафявото мехуресто водорасло, известно още като „морско грозде” или „морски дъб”, което стимулира усвояването на хранителните вещества и подобрява състоянието и функциите на жлезите.
 • Пача трева, която изхвърля от тялото отровите и поддържа нормалните нива на водата.
 • Камбоджанската гарциния, която подтиска апетита и намалява натрупването на мастни запаси с помощта на подобния на цитрусов екстракт HCA.
 • Глухарче, което подсилва функциите на черния дроб и ускорява отслабването.
 • Червен кантарион, който изчиства тялото и го пази от отровите.
 • Гуарана, която благодарение на съдържанието си на кофеин, повишава жизнеността и помага на храносмилателната система.
 • Куркума, която укрепва надбъбречната жлеза.
 • Джинджифил, който затопля тялото и подпомага усвояването на хранителните вещества.
 • Кайенски пипер, който влияе благоприятно на храносмилателната система и усвояването на хранителните вещества.

Къде в България да се купи EcoSlim

Може да го купите само от официалния уебсайт.

Цена на Eco Slim

Оригиналната цена на продукта онлайн е 160 лева. За ограничен период от време обаче тече промоционална оферта и може да го поръчате от сайта само за 80 лева. Препоръчваме ви да се възползвате.

Мнения за EcoSlim

Карина Христова

“Цял живот съм била пълна, а отслабнах само за едни месец – страхотно е! Много съм доволна от продукта Eco Slim. Вкусен е, апетитът намалява, чувството за тежест в стомаха изчезва. Това е първото лекарство, което стопи само за седмица цели 13 килограма! В началото отслабвах бавно, но след това на ден свалях по 1 килограм.”

Темелко Луков

“Да си призная, отслабнах заради дъщеря си, защото не можех да тичам и да играя с нея, трудно ми беше дори да се навеждам. Свалих лесно повече от 10 килограма и след това започнах да ходя на фитнес. Eco Slim е отличен продукт. Продължавам да го пия в дните, когато не спортувам или ям повече по празници.”

 
И така – в заключение ще кажем, че това е 100% натурален продукт без добавени синтетични химикали или консерванти. Може да отслабнете, ако следвате инструкциите за прием върху етикета на тази чудесна иновативна добавка за намаляване на теглото. Моля, споделете вашия опит, ако вече сте взимали Eco Slim. Ще се радваме да ни пишете.
Купи EcoSlim с 50% отстъпка*на официалния сайт

утеплитель надо? утеплитель каталог отзывы компании строительство

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *