Detoxic vélemények | Ára | vélemény

Detoxic vélemények | Ára | vélemény
4.5 (90%) 2 votes

A paraizta olyan kórokozó, ami gyakorlatilag a szervezetbe kerülve önmagát táplálja, és nagyon sok kárt okozhat. A paraziták lehetnek mikroszkopikus szemmel láthatóak, de akár szabad szemmel észrevehetőek is. Fontos megemlíteni még a gyűrűs-, kerek-, horgász-, ostoros-, és élesztő férgeket. Sok problémát okoznak az embereknek, mint pl.

  • Testsúlycsökkenés: az emberek által ismert paraizták többsége az elfogyasztott élelmiszerből táplálkozik. A még meg nem emésztett tápanyagokat fogyasztják, így sokszor alultápláltságot okozhatnak. Így az ember minden étkezés után éhes lesz.
  • Viszketés és ingerlékenység: a paraziták is élő organizmusok, és ezért olyan normális folyamatokon kell átesniük, amelyek túlélése magában foglalja a kiválasztást és a szaporodást. Amikor tojást raknak vagy hulladékot bocsátanak ki, viszketést és ingerlékenységet okoznak.
  • Anémia: a paraziták megeszik a vörösvérsejteket, meggátolva azok eljutását a szervezetbe. Ez súlyos vérszegénységhez vezethet.
  • További betegségek: fáradtság, túlérzékenység, sebek vagy fehér foltok a szájüregben, hüvelyi fertőzések, álmatlanság, hasmenés, hányás, ízületi fájdalmak, szorongás, , allergia.

. Ez több mint elegendő ok lehet arra, hogy végleg megszabaduljon a szervezetébe került parazitáktól. Ezért van szüksége a Detoxic parazitáktól.
Vasarlas Detoxic 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

Mi az a Detoxic?

A Detoxic egy egyedülálló, növényi alapú termék, amely méregteleníti a szervezetet, megvédi azt a parazitáktól, lárváktól és azok kísérő negatív hatásaitól. A paraziták számára mérgező környezetet hoz létre, miközben a felhasználó ebből semmit sem fog érzékelni. 30 napon belül eltávolítja a szervezetben található összes méreganyagot!

Hogyan hat a Detoxic?

A Detoxic egyenesen a szervezetbe szívja magát, amely azonnali hatást nyújt a parazitáktól fertőződött testterületekre. Pl. a májra. A máj sok toxikus anyaggal van ellepve, hiszen tisztító hatású főszerv. Ezáltal könnyedén túlterhelődhet. A tabletta Detoxic segít a máj megtisztításában. A tannin jelenléte miatt a paraziták szinte azonnal elpusztulnak.

A hatóanyagok azt is biztosítják, hogy a bélben lévő biológiai lebomlás tüneteit eltávolítsák és kilökjék a szervezetből a paraziták tojását. A hulladékanyagokat tároló bélcsatornákban rakódik le a legtöbb parazita. Ez a készítmény megöli a parazitákat és azok lráváit, amelyeket ezután kilök a szervezetből. A gyomorban termelt hidrogén-kloriddal együtt keveredve a hatóanyagok által a test teljesen megszabadul a fertőzésektől. A termék tisztítja a tüdőt és a bőrt, amelyek rendkívül könnyű célpontok lehetnek a paraziták számára a könnyű elérhetőség miatt, ill. megszűnteti az általuk okozott káros hatásokat is.

A Detoxic összetétele

Az alap összetevők: sárgarépa, a kentaurfű, és mintegy 20 aktív egyéb hatóanyag..

  • A sárgarépa olyan fűszernövény, amely Európában található főképp. Antiszeptikus és szárító hatással rendelkezik, harcol a baktériumok ellen, csillapítja a köhögést, elősegíti az emésztési folyamatok gyorsabb és hatékonyabb működését, verejtékezést okoz, amely főképp az influenza elleni védelemben nyújt nagy segítséget.A sárgarépa olyan fűszernövény, amely Európában található főképp.

Antiszeptikus és szárító hatással rendelkezik, harcol a baktériumok ellen, csillapítja a köhögést, elősegíti az emésztési folyamatok gyorsabb és hatékonyabb működését, verejtékezést okoz, amely főképp az influenza elleni védelemben nyújt nagy segítséget.
Vasarlas Detoxic 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

  • A kentaurfű egy régóta ismert, főképp a gyógyászatban használatos alapanyag. Diuretikus, fungisztatikus, anthelmintás és antibakteriális összetevőket tartalmaz, amelyek kiválóan alkalmasak a paraziták és toxinok elleni küzdelemre. GYulladáscsökkentő, véralvadásgátló hatása is ismeretes.
  • Fontos összetevő még az ázsiai aromaterápiában használatos rügykivonat, amely segíti az emésztést, megvédi a májat a toxinok hatásától, elősegíti a cukorbetegség leküzdését, küzd a rák ellen, erősíti az immunrendszert. Megszűnteti a szájban található sebeket, javítja a csont minőségét. Visszaállítja a bél mikroflóráját.
  • A többi húsz összetevő segít a szövetek és sérült szervek gyógyításában.

Hol kapható Detoxic

A termék a gyártó hivatalos weboldalán kapható. A rendelést követően a csomag házhoz szállítással kerül kiszállításra.

Természetesen más online webáruházakban is megvásárolható.

A Detoxic ára

Egy üvegnyi Detoxic durván 11900 forintba kerül. Az árértékek lakóhely szerint változhatnak.

Vélemény Detoxic vélemények

“2012-ben opistorcozissal diagnosztizáltak. Az állapotom kritikusra fordult. Folyamatosan rossz volt a közérzetem. Egy orvosi vizsgálatot követően kiderült, hogy parazitafertőzött vagyok. Kórházban kezeltek, és a kezelés során a Detoxic parazitáktól is használták. Egy év múlva a paraziták elmúltak. Két év után újra remekül érzem magam! Megszabadultam az asztmától, a szédüléstő, a gyengeségtől, és az állandó fájdalomtól.”

“Köszönjük ezt a remek terméket! A fiunk állandóan beteg volt. A Dermatitis csak egy probléma volt a sok közül. Folyamatosan hányt, hasmenése volt, nem volt étvágya, elszíneződött a bőre, az orra állandóan folyt, és folyamatosan hasfájásra panaszkodott. Ekkor jött el hozzánk a nagynénje, és ajánlotta a tabletta Detoxic-ot. Egy hónappal később a fiunk teljesen átalakult! Semmi baja sem volt, erős lett és újra érdekli a tanulás!”


Vasarlas Detoxic 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *