Detoxic мнения | Цена

Detoxic мнения | Цена
5 (100%) 1 vote

Паразитът е малък организъм, който се храни от своя гостоприемник и така му вреди. Паразитите са различни видове – от изключително дребни и микроскопични до напълно видими като тенията. Други паразити са кукестите, кръглите и камшичестите червеи, глистите, дрождите и т. н. На хората те причиняват проблеми като:

  • Загуба на тегло: Повечето паразити се хранят, като извличат нужните им хранителни вещества от храната на своя гостоприемник. Така той страда от недостиг и започва да отслабва. Понякога се чувства гладен, дори след като току-що се е станал от масата. Храненето се превръща в безплоден процес – човек приема храна, но полезните хранителни вещества в нея не достигат до него.
  • Сърбежи и раздразнения: Паразитите също са живи организми и при тях се наблюдават характерните за оцеляването процеси като отделяне на непотребните вещества и размножаване. Когато снасят яйцата си или отделят отпадъците, те предизвикват сърбежи и раздразнения.
  • Анемия: За съжаление, паразитите могат да се хранят и с червените кръвни телца и така организмът не може да се възползва от тях. Недостигът им му се отразява и се появява анемия.
  • Сред останалите заболявания, които паразитите могат да причинят, са непрекъсната умора, свръхчувствителност, ранички или бели петни в устата, вагинални инфекции, безсъние, диария, повръщане, болки в ставите и на други места, раздразнителност и алергии.

Всичко споменато дотук е напълно достатъчно, за да ви накара да искате да се отървете напълно от паразитите във вашето тяло. Ето защо се нуждаете от Detoxic.
Купи Detoxic с 50% отстъпка*на официалния сайт

Какво представлява Detoxic?

Detoxic е уникален продукт на растителна основа, който изчиства тялото и го защитава от паразитите, лаврите им и негативните последици, които имат за здравето. Създава среда, която е отровна за тях, но е абсолютно безвредна за човека. Изчиства токсините от организма в рамките на 30 дни!

Действие на Detoxic

Веднага след като се приеме, Detoxic достига до органите, които съдържат най-много паразити и токсични вещества, особено до черния дроб. Той е този, който пречиства организма, и поради тази причина задържа доста отровни субстанции. Освен това, може да е претоварен или да не функционира, както трябва. Но Detoxic ще му помогне да се освободи от токсините.

Той ще ви отърве от паразитите само с един курс на лечение, най-вече защото съдържа танин.

Активните му съставки позволяват да се спре биоразграждането в червата. Наред с това премахва яйцата на паразитите. По този начин е почти невъзможно инфекциите, които причиняват, скоро да се появят отново.

Червата, в които са отпадъчните продукти, също са резервоар на различни паразити. Detoxic ги убива, заедно с ларвите им, а след това те се отделят с екстретите.

Активните съставки, заедно с действието на меката солна киселина, която стомахът произвежда, унищожават паразитите, които живеят там.

Черният дроб и кожата (те са лесна мишена за паразитите, особено кожата, която е изложена пряко на външни влияния) също са изчистени и защитени от опасните паразити.

Състав на Detoxic

Включва бял равнец, червен кантарион, карамфил като активни  съставки, както и още 20 ефективни съставки.

  • Бял равнец: Белият равнец е билка, която расте най-вече в Европа. Притежава антисептично действие и изсушаващ ефект, бори се успешно с бактериите. Действа добре при кашлица, придружена с хрипове. Мастните киселини, които тази билка съдържа, позволяват на жлъчните сокове да се движат свободно, като така подпомагат храносмилането и предотвратяват образуването на жлъчни камъни.

Белият равнец е известен още с това, че стимулира изпотяването, което носи облекчение при грип и настинка. Не е тайна също така, че с потенето тялото се изчиства от токсините. При алергии билката помага да спрат носните секрети.

  • Червен кантарион: това е една специална билка, която се използва с медицински цели от незапомнени времена. Притежава диуретични, противогъбични, противоглистни и антибактериални свойства, които я превръщат идеалната съставка за борба с паразитите и токсините. Освен това, намалява токсичния ефект на алкохола. Предотвратява и различни видове възпаления, както и съсирването на кръвта.
  • Карамфилът се състои от ароматни цветни пъпки, расте най-вече в азиатските държави. Подпомага храносмилането, пази черния дроб от токсини, полезен е за контрола на захарния диабет, бори се с рака и засилва имунитета. Бори се също така с проблемите в устата като ранички и бели петна, които паразитите причиняват. Подобрява състоянието на костите. Възстановява микрофлората в червата.
  • Останалите 20 съставки допринасят за това да се възстановят увредените тъкани и органи.

Къде в България може да се купи Detoxic

Може да купите Detoxic онлайн от производителите, като го поръчате на сайта им. С вас ще се свърже представител, а продуктът ще ви бъде доставен.

Може да го купите и от други онлайн магазини.
Купи Detoxic с 50% отстъпка*на официалния сайт

Колко струва?

Цената на една опаковка Detoxic е около 80 лева. Цената варира в зависимост от местоположението.

Мнения за Detoxic

През 2011 г. ми бе поставена диагнозата описторкоза. Състоянието ми стана критично. Всичко започна с непрекъснато физическо неразположение. След медицински преглед ми назначиха изследвания, които се оказаха положителни за паразити. Приеха ме за лечение на инфекцията в болница, изписаха ми лекарства. След една година обаче паразитите се появиха отново. Този път изпробвах лечение на билкова основа и то се оказа най-ефикасното. Оттогава минаха две години и половина, а се чувствам прекрасно! Отървах се от астмата, световъртежите, алергиите, слабостта и болките в горната дясна част на тялото ми. Езикът ми си възвърна естествения цвят, а червата ми функционират перфектно.

Благодарим ви за този фантастичен продукт! Синът ни вечно боледуваше! Дерматитът изобщо не беше най-големият му проблем. Редуваха се запек, диария, липса на апетит, бледо лице, носът му течеше непрекъснато, постоянни бяха и стомашните болки. Видяхме се принудени да прибегнем до лекарства за възрастни. За щастие, един ден ни гостува леля му и предложи нещо по-добро от повечето лекари. Ще сме й благодарни цял живот! Препоръча ни да опитаме с Detox. Боже мой! Само след един месец не можехме да познаем момчето си. Стана силен и жизнен и което е не по-малко важно – започна отново да се интересува от уроците си. Паразитите вече не смеят да разрушават живота ни!

Купи Detoxic с 50% отстъпка*на официалния сайт

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *