Bustelle Testimoni | Harga | Ulasan

Bustelle Testimoni | Harga | Ulasan
5 (100%) 1 vote

 Payudara yang menawan adalah dicemburui oleh kaum wanita dan menarik perhatian hampir kesemua kaum lelaki. Sejak dahulu kala lagi, kaum wanita sentiasa mencari cara untuk mempamerkan payudara mereka dalam rupa yang terbaik. Para wanita telah mencuba pelbagai cara untuk mencantikkan payudara tidak kiralah melalui prosedur pembedahan plastik mahupun dengan menggunakan pil dan produk kosmetik yang lain termasuklah krim. Sesetengah prosedur mungkin berbahaya, disebabkan itulah kini industri produk kosmetik dan kecantikan badan telah berkembang ke tahap yang tinggi. Formula baru dengan bahan-bahan yang ditambahbaik sentiasa dikeluarkan. Hal ini bukanlah sesuatu yang pelik asalkan ia mengekalkan kecantikan wanita dengan cara yang semulajadi.

Terdapat banyak penentu yang memberi kesan negatif terhadap kondisi payudara wanita antaranya umur, perubahan berat badan, pakaian dalam yang tidak sesuai dan juga melahirkan anak. Kebanyakan wanita yang ingin menurunkan berat badan tidak berfikiran bahawa dengan berat yang berlebihan, mereka boleh kehilangan 1 hingga 2 saiz cup. Kajian juga telah dilakukan dalam bidang kosmetologi selama bertahun-tahun, dan para pengkaji telah menghasilkan produk penyempurnaan dan pembesaran payudara yang dikenali sebagai Bustelle.
Beli Bustelle dengan diskaun 50%*di laman web rasmi

Apakah Bustelle?

Adalah menjadi keinginan ramai wanita untuk mempunyai payudara yang sempurna, namun terdapat banyak produk di pasaran hinggakan sukar untuk membuat pilihan. Losyen, minyak, dan Bustelle krim untuk Payudara menggiurkan adalah alternatif yang menjadi pilihan kebanyakan walaupun memilih produk yang betul adalah sesuatu yang rumit. Kerana itulah produk baru ini sangat berkesan dengan hanya menyapukannya pada payudara anda.

Bustelle ialah produk kecantikan yang boleh menambahbaikkan payudara tanpa perlu melakukan pembedahan. Produk ini telah dibuat dengan tujuan untuk menyingkirkan pelbagai ketidaksempurnaan payudara. Produk ini akan membantu anda sekiranya:

  • -payudara anda hilang keanjalan
  • -kulit di bahagian décolleté (leher dan dada)  anda hilang kesegaran
  • -anda ingin memperbesarkan payudara 1 ke 2 saiz cup lebih besar
  • -anda tidak suka dengan bentuk payudara anda
  • -anda ingin mencegah perubahan payudara yang dipengaruhi faktor umur

Kaedah Tindakan Bustelle

Bukanlah sesuatu yang mustahil untuk menjadikan payudara anda kelihatan lebih menarik malah memperbesarkan saiznya menggunakan kaedah-kaedah radikal. Kaedah semulajadi juga wujud termasuklah pembedahan. Namun, haruslah diingatkan bahawa kaedah pembedahan adalah berbahaya dan mempunyai kesan negatif. Selain itu, sesetengah produk juga boleh memberi komplikasi kepada tubuh badan anda disebabkan kandungan estrogen yang boleh mengakibatkan gangguan hormon malah boleh menyebabkan kanser. Walaupun begitu, dengan menggunakan krim Bustelle, keselamatan anda adalah terjamin. Krim ini menegangkan kulit payudara yang kendur dalam tempoh yang singkat menjadikan payudara kelihatan lebih lembut dan bulat.

Bustelle krim ini menghasilkan kesan unik dengan bantuan bahan-bahan semulajadinya. Dengan bahan-bahan ini, krim ini memastikan anda mendapat payudara yang pejal dan padat, menyingkirkan pengenduran kulit dan menjadikan payudara kekal terangkat dan diperbesarkan.  Perubahan-perubahan ini berlaku secara semulajadi tanpa memerlukan pembedahan ataupun aktiviti fizikal. Krim ini mengaktifkan mekanisma dalaman tubuh badan wanita lantas menormalkan penghasilan hormon.
Beli Bustelle dengan diskaun 50%*di laman web rasmi
Bustelle krim ini juga mudah untuk digunakan kerana ia diserap dengan cepat ke dalam badan. Anda juga perlu membaca arahan pada bungkusan dengan teliti sebelum menggunakannya. Produk ini berbentuk krim, dan aplikasi perlu dilakukan dengan mengikuti beberapa langkah. Langkah pertama, sapukan krim pada payudara selama 5 hingga 10 minit sehingga ia diserap sepenuhnya. Pastikan anda menyapukannya ke atas kulit yang bersih dan ulangi prosedur tersebut beberapa kali. Langkah kedua ialah di mana anda menunggu krim tersebut kering. Langkah ketiga ialah dengan mengurut kedua-dua payudara dengan gerakan membulat di sepanjang bentuk payudara dan hingga ke bahagian di mana anda memulakan urutan. Krim ini telah diuji di beberapa buah negara, dan ramai wanita sudah mengesahkan bahawa mereka mulai mendapat manfaat kesan penggunaan krim tersebut. Aplikasi berterusan akan memastikan payudara anda semakin membesar, membulat and lembut dalam 3 hingga 4 minggu.

Bahan-bahan Bustelle

Deoxymiroestrol

Bahan ini ialah semulajadi maka ia tidak mempunyai kesan sampingan dan tidak menyebabkan penghasilan hormon wanita yang berlebihan. Komposisi ini diketahui untuk bertindak ke atas tisu payudara untuk merangsang hormon pertumbuhan. Ia juga memulihkan dan menguatkan kesan  yang dihasilkan oleh estrogen.

Pueraria Mirifica

Bahan ini terkenal sebagai penawar untuk kanser payudara. Ia telah digunakan secara meluas dalam ubat-ubatan dan telah didapati selamat. Bahan ini juga membantu melindungi kulit daripada kesan berbahaya persekitaran.

Minyak Argan

Bahan ini diketahui untuk melindungi kulit serta memperbaiki keanjalan kulit. Bahan inilah yang mencegah kedutan oleh itu, dalam kes ini, menyingkirkan pengenduran payudara.

Beli Bustelle di Malaysia

Krim ini boleh didapati untuk pembelian melalui atas talian tetapi hanya dari laman web rasmi pengeluarnya. Anda juga boleh mendapatkannya dengan diskaun sebanyak 50% sekiranya anda membelinya dalam had masa yang ditetapkan. Buatlah pesanan anda sekarang dan ia akan dihantar terus ke rumah anda. Proses pesanan adalah mudah iaitu dengan mengisi borang atas talian.

Harga Bustelle di Malaysia

Bustelle krim ini tidak terlalu mahal malah harganya berpatutan. Harga asal krim ini ialah RM358 namun harga promosi istimewa ialah RM179 sahaja. Buatlah pesanan anda sekarang dan ia akan dihantar kepada anda dalam beberapa jam atau hari bergantung kepada lokasi anda.

Bustelle Ulasan

Saya sangat berbangga dengan rupa saya sehinggalah saya mendapat dua orang anak. Saya sangat muda semasa saya melahirkan anak pertama jadi saya kembali ke bentuk badan asal saya dengan cepat. Namun perkara yang paling teruk berlaku apabila saya melahirkan anak saya yang kedua. Saya tidak mampu menerangkan perubahan itu kerana saya mendapat tanda regangan. Saya menyedarinya apabila saya berhenti menyusu badan. Saya tidak gembira tentangnya kerana ia membuatkan payudara saya kelihatan kendur. Suami saya memberitahu saya bahawa dia tidak kisah tentang bentuk payudara saya namun saya tahu ianya tidak benar. Saya membuat sedikit penyelidikan dan begitulah saya mendapat tahu tentang Bustelle krim untuk Payudara menggiurkan ini. Saya mencubanya kerana saya tiada alternatif lain dan tidak rugi apa-apa pun. Semenjak itu, payudara saya telah menjadi lebih sempurna dari sebelumnya.

Cate

Saya sering mengimpikan untuk memiliki payudara yang lebih besar tanpa perlu menjalani prosedur pembedahan plastik. Hal ini kerana saya mempunyai payudara yang kecil dan saya sentiasa memakai bra push-up supaya saya kelihatan seperti mempunyai payudara yang besar. Walaupun selepas 3 kali mengandung, saya masih memiliki saiz cup A. Saya telah meluahkannya kepada kawan saya, dan saya kagum apabila dia membawakan saya produk ini. Saya terus mencubanya dan selepas dua minggu, saya mulai nampak kesannya. Sekarang saya memakai bra saiz besar kerana saiz payudara saya telah membesar. Terima kasih kepada krim ini.

Sarah


Beli Bustelle dengan diskaun 50%*di laman web rasmi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *