Black Latte mišljenja | Cijena

Black Latte mišljenja | Cijena
5 (100%) 1 vote

Želite li izgubiti na težini i sve one dodatne kilograme koje nosite i očajnički želite izgubiti, a da ne želite isprobati bilo koju od uobičajenih metoda poput strogih vježbi, dijeta itd. Ili ste sve to pokušali, a opet niste uspjeli postići te ciljeve?

Pa ako je to vaš slučaj, imamo dobre vijesti za vas. Američki znanstvenici konačno su našli jednostavnu i praktičnu metodu za gubitak težine bez promjene životnog stila. Razvili su formulu u obliku pića pod nazivom Black Latte.

Kupiti Black Latte s 50% popusta*na službenoj web stranici

Što je Black Latte?

Američki znanstvenici razvili su formulu u obliku pića pod nazivom Black Latte s okusom koji se ne razlikuje od običnog lattea, ali sadrži aktivni ugljik koji aktivno apsorbira mast i razgrađuje ga, eliminirajući sve otpadne i toksine iz tijela. Prekomjerna težina odlazi bez smanjenja veličine prsa. Black Latte ubrzava metabolizam i smanjuje apetit, omogućujući vam da svaki dan postupno izgubite kilograme bez dodatnih fizičkih vježbi ili ograničenja u hrani.

Black Latte za mršavljenje je tajna mršavosti zvijezda koja ne samo daje energiju već je i ukusna. Najpopularniji proizvod mršavljenja među svjetskim zvijezdama!

Laura Rull, savjetnica za prehranu Charlize Theron i Sandre Bullock preporučuje uzimanje lattea umjesto užine i/ili obroka za brzo izgubiti težinu. Potiče metabolizam, daje energiju da živite punim plućima, a osim toga, korisno je i za figuru. Jednostavno zamijenite obroke s ovim proizvodom ne više od mjesec dana. Ovo razdoblje bi trebalo biti dovoljno za postizanje impresivnih rezultata.

S Black Latte ne samo da gubite težinu, već i pomlađujete cijelo tijelo!

Pretvara masnoću u energiju, daje vitalnost i smanjuje apetit i zadovoljava glad, uz ubrzavanje metabolizma i čišćenje tijela od krhotina i suvišne tekućine. Osim toga proizvodi dopamin (hormon sreće) kako bi uvijek bili nasmiješeni.

Kako funkcionira Black Latte?

Black Latte sadrži aktivni ugljen koji aktivno apsorbira mast i razgrađuje ga, eliminirajući sve otpatke i toksine iz tijela. Prekomjerna težina odlazi bez smanjenja veličine prsa. Black Latte ubrzava metabolizam i smanjuje apetit, omogućujući vam da svaki dan postepeno izgubite kilograme bez dodatnih fizičkih vježbi ili ograničenja hrane.

Njegov učinkovit raspon djelovanja je samo 28 dana i djeluje u sljedećim koracima:

Dan 1: primjetite da ste se probudili s osjećajem svježine i odmora

Dan 5: Vaše tijelo radi na načinu gubitka težine, počinjete gubiti masnoću

Dan 10: Osjećate se sretni, izgubili ste težinu i nosite odjeću manje od 1 veličine

Dan 21: Tijelo se pomlađuje, tjelesna masa je smanjena, viška kilograma nema

Dan 28: Izgubili ste puno težine, nosite seksi odjeću malo manju nego inače, a oni su svi ludi zbog vas!

Kupiti Black Latte s 50% popusta*na službenoj web stranici

Sastav Black Latte

Black Latte piće ima visoku kvalitetu sastava zahvaljujući kojoj ćete izgubiti težinu brzo i sigurno.

Sastoji se od ovih sastojaka:

  • AKTIVNI UGLJEN

Sprječava apsorpciju masti iz hrane koja ulazi u tijelo i akumulira u njemu; razgrađuje procese i sigurno uklanja stare naslage masti i otrovnih tvari.

  • KOKOSOVO MLIJEKO

Potiče metabolizam i inicira proces “samo-čišćenja” u tijelu koji se sastoji od aktivne obrade starih unutarnjih masti nakupljenih u području strane i trbuha.

  • L-KARNITIN

Razvrstavanje i uklanjanje prekomjernog potkožnog masnog tkiva uz znakove celulita; Bori se protiv kože i pomaže u postizanju fit tijela nakon velikog gubitka težine.

  • OMEGA 3

Povećava razinu leptina, hormona koji odgovara stopi razgradnje masti u tijelu. Važno je da naše tijelo ne može proizvesti Omega-3, već ga prima izvana.

Gdje kupiti Black Latte u Hrvatskoj

Narudžbu možete napraviti bilo kada na našoj službenoj web stranici. I dobiti popust za to, također. Nakon postavljanja narudžbe pričekajte poziv jednog od naših agenata da potvrdite pojedinosti. Nakon toga ste gotovi; samo primajte svoj paket na pragu. Plaćanje se može izvršiti na dva načina, uz online karticu i gotovinu na isporuku.

Cijena Black Latte

Službena cijena piće Black Latte za mršavljenje je 360 HRK, ali trenutno nudimo nevjerojatnih 50% popusta na poštovane kupce i može se naručiti po nevjerojatnoj cijeni od samo 180 HRK.

Mišljenja Black Latte Forum

S Black Latte piće ste samo jedan korak od svog sna do rezultata! Ovdje se spominju neke od 2350 priča naših klijenata:

Vratila sam svoju figuru prije trudnoće u mjesec dana kada sam imala prekomjernu tjelesnu težinu i nabore masti nakon rođenja. Osim toga, radost majčinstva bila je popraćena varikoznim žilama, pa sam  morala potpuno zaboraviti teretanu, ali kako mogu izgubiti one dodatne kilograme bez vježbanja? Jela sam zdravo, ali to nije pomoglo. Jednog dana čula sam da neke majke govore o topljivom ugljenu s okusom kave s mlijekom. Da budem točna, razgovarale su o tome je li riječ o prevari ili ne, jer je bilo teško vjerovati da šalica kave s mlijekom dnevno i ništa drugo neće pomoći da se riješi masti. U svakom slučaju, odlučila sam ga probati usprkos svemu. Nisam požalila! Vratila sam svoju figuru prije trudnoće u mjesec dana. Upravo sam tražila više za nastavak poboljšanja rezultata.

Glorija 26 godina, Osijek

U potpunosti sam obnovila ormar, ali najvažnije je da imam novog dečka! Imam samo 30 godina, ali nedavno sam težila više od 80 kg. Imam i mnogo problema sa svojim želudcem, stoga nisu mi prikladne sve dijete. U našem malom gradu teško je pronaći kvalitetne dijetetske proizvode. Nikad nisam voljela sportaše – jednostavno ne volim vježbati, ali sve se promijenilo kad sam saznala za Black Latte. To je piće koje treba uzimati jednom dnevno i to ima okus kao moja omiljena kava s mlijekom. Proizvođač također preporučuje piće 1,5 litara vode dnevno. Slijedila sam sve upute za cijeli mjesec i na kraju sam vidila rezultate! To je stvarno nevjerojatno. Za to vrijeme potpuno sam obnovila ormar, ali najvažnije je da imam novog dečka! Cvijeće, obveze, hodajte s punim mjesecem! Mislila sam da nikada neću imati sve ovo u svom životu! Razmišljam o nastavku pijenja. Onda ću  ponavljati kako bih poboljšala i održala rezultate.

Marija 30 godina, Vinkovci

Kupiti Black Latte s 50% popusta*na službenoj web stranici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *