Bioretin vélemények | Ára | vélemény

Bioretin vélemények | Ára | vélemény
5 (100%) 1 vote

Valószínűleg nincs olyan nő a földön, aki könnyedén el tudja fogadni, hogy idősebb korára már nem olyan szép és fiatal, mint kezdetben. Természetesen a boldogság és az önellátás nem korhoz kötött, ám a szociológusok által feltárt tények szomorú igazságokat jeleznek. A megkérdezett férfiak 74%-a számára a ráncosabb arcú nők már nem vonzók szexuális téren. A munkaadók 70%-ának fontos a külső megjelenés egy potenciális munkavállaló esetében. A megkérdezett férfiak 90%-a idősebb a saját feleségénél vagy párjánál. A megkérdezettek 85%-a szerint a legfontosabb, hogy a nő tudjon magáról gondoskodni, és vonzó maradjon. Ha Ön is ezen problémák valamelyike miatt aggodalmaskodik, akkor javasoljuk a krém Bioretin kor elleni termékcsalád kipróbálását. Együedálló növényi összetevőkön alapuló termék, melyet számos országban használnak nagy sikerrel.
Vasarlas Bioretin 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

Mi az a Bioretin?

Krém Bioretin kor elleni – a fő női szövetséges az életkor, a ráncok, a sötét karikák, a pigmentációs foltok, a gyengeség és a szárazság elleni küzdelemben. A krémmaszk olyan gyógymód, amely már több mint tíz éve működik hatékonyan. Összetevői a szinergikus hatás elvének megfelelően kerülnek kiválasztásra, beleértve az arany laminaria, rozmaring, vörös pálmaolaj kivonatait is. A gyártó biztosítja, hogy a termék 30 év alatti nők számára is alkalmas, és az első eredmények már 2-3 alkalmazás után is észrevehetők.

Hogyan hat a Bioretin?

Az arc-, nyak- és décolleté zónák ráncai elleni küzdelemben – A termék az egyetlen alternatív megoldás, összehasonlítva a kozmetikai szalonokban igénybe vehető drága eljárásokkal. Ám a maximális hatás elérése érdekében gondosan tanulmányoznia kell a krémhez mellékelt utasításokat, és követnie kell az abban leírtakat. Az utasítás papír alapú, s a csomagoláshoz van mellékelve, ám ebben a leírásban is feltűntetjük a biztonság kedvéért alább:

 • Előkészületek- Mossa meg arcát, mosson le minden sminket.
 • Előkészületek: masszírozza be a krémet az arcbőrébe, a nyak részeire, és a dekoltázsába.
 • Várakozási stádium: A krém kb. 10 perc alatt szívódik be a bőr rétegeibe, ezek után lemosható.

További információk: A krémet naponta kétszer ajánlott igénybe venni, a felhasználás időtartama 30 nap. A gyártó hivatalos weboldalán elhelyeztek egy “számológépet”, amellyel a bőrfiatalításhoz szükséges minden számadatot pontosan ki tud számolni. Önnek az életkorát, ill. a bőre állapotát kell jeleznie. A kezelések maximális száma 4 lehet.

A Bioretin összetétele

A krém egyedisége abban rejlik, hogy a kollagén termelését aktiválja, ami kiküszöbölheti az arcráncok megjelenésének fő okait, A termék fő összetevői:

 • Az alacsony molekulatömegű hialuronsav segít fenntartani a bőrsejtek szerkezetét és integritását, normalizálni a víz egyensúlyát, megelőzni a bőr kiszáradását.
 • A cikória őssejtjei számos olyan fitohormont tartalmaznak, amelyek szerkezetükben közelítenek az emberi hormonokhoz. Összetételükben vitaminok, nyomelemek, aminosavak is szerepelnek, amelyek főképp építőanyagként hatnak a testre, és visszaállítják a természetes bőrszínt, rugalmasságát, ill. megfiatalítják azt.
 • A rozmaring rügyekből nyert kivonat lazítja a bőrt, miközben megnöveli annak rugalmasságát.
 • A vörös pálmaolaj számos A, E, K vitamint és Q 10 összetevőket tartalmaz, amelyek aktívan táplálják és hidratálják a bőrt, megelőzve az idő előtti öregedést.
 • A Laminaria Golden vitamin és ásványianyag-összetétele miatt táplálja, megfiatalítja a bőr sejtjeit.
 • A krém összetétele az egyik legerősebb antioxidáns, amely semlegesíti az öregedés fő okait. A gyártó azt állítja, hogy sikerült olyan egyedi eszközt fejlesztenie, amellyel minden nő minden korban megszabadulhat a ráncoktól.
Vasarlas Bioretin 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

Hol kapható Bioretin

A termék a gyártó hivatalos weboldaláról vásárolható meg. A megrendelési űrlap kitöltése csak egy nevet és egy telefonszámot kíván, ezután a munkatársak felveszik Önnel a kapcsolatot és minden fontos részletet telefonon egyeztetnek Önnel a csomag kiszállíttatása előtt. A csomag ezután postán vehető át pár nap múlva. Az online megrendelés számos előnnyel kecsegtet, mint pl.:

 • A rendelés azonnal beérkezik;
 • A vásárló telefonos kontatkba kerül a gyártóval;
 • Önnek nem kell fizetnie a csomag beérkezéséig.

A Bioretin ára

A hivatalos gyártói weboldal szerint a jelenlegi ár 9700 forint. Ez az eredeti ár 50%-át jelenti, amely eredetileg 19400 forint volt. A csomag kiszállítási ideje 2-3 napot vesz igénybe.

Vélemény Bioretin vélemények

Júlia, 52 éves

“Sokkal fiatalabb vagyok, mint bármikor. Mindezt csak ennek az egyedülálló krémnek köszönhetem. Szinte naponta használtam annak érdekében, hogy megszűnjenek a ráncaim. Aztán szinte egy szempillantás alatt eltűntek! A barátaim mind azt hitték, hogy profi kozemtikusnál jártam és egy csomó pénzt kifizettem.”

Mária, 45 éves

“Ha folyamatosan használod, az eredmény kézzel fogható – a bőr állapota megváltozik, a szín szebb lesz mint valaha, a ráncok eltűnnek, a zsírsejtek normalizálódnak és még a szárazabb részek sem keltenek benned zavart. Egy ideje már használom és senki sem tudja megtippelni a koromat. Bár 45 éves is elmúltam, senki sem mondaná meg, mindenki 35-nek néz maximum.”

Összegzés

Szóval, egyetlen nő sem tűri el magán a ráncok és egyéb elváltozások megjelenését. Ha Ön is közéjük tartozik, ez a krém lesz az Ön legjobb barátja. Fiatalítsa meg a bőrét szinte azonnal, tegye arcát szebbé mint valaha, tűntesse el a ráncokat! A krém megvásárlása főleg azoknak ajánlott, akik ugyan szeretnének fiatalodni, de félnek a drasztikus lépések megtételétől.
Vasarlas Bioretin 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *