BigBust vélemények | Ára | vélemény

BigBust vélemények | Ára | vélemény
5 (100%) 1 vote

Mindenki vágyik a tökéletes testre. A nők főként. A női mellek mindig problémás részek és nagyon nagy szerepet játszanak az adott személy alakjának, formájának kialakításában. Ennek fényében egyértelmű, hogy a legtöbbet változtatott testrészek a mellek.

A forma és méret minden nőnél más és más. Valakinek óriási, van akinek nagyon kicsi és van akinek átlagos, de tökéletes formájú melle van. A mellek biológiai szerepe a szoptatást, de rengetek más karakterisztikával is bírnak. Szexuális szumbólumok.

A legtöbb nő úgy gondolja, hogy mellük mérete és formája igenis számít magán és társadalmi életében. Hogy elérjék a tökéletes formát, sokan kés alá fekszenek, masztektómiát végeztetnek el, csökkentik vagy éppen növesztik melleik méretét. Mielőtt Ön is kés alá feküdne, jobb lenne kipróbálni egy pár alternatív, kevésbé invazív megoldást.

A mellnövesztő krémek jó megoldások lehetnek. A legtöbben méreteiket növelik a krémmel, de szintén használható felvarrás helyett, ha esetleg lógnának mellei öregedés, vagy egyéb okok miatt. Ezek a krémek sokkal elérhetőbbek és biztonságosabbak, mint a műtétek.

Sok krém és kenőcs között válogathatunk a piacon, de igazán biztonságos, effektív és bizonyított termékből csak kevés elérhető jelenleg. Ezek közül az egyik, a krém Big Bust mellnagyobbítás.
Vasarlas BigBust 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

Mi az a BigBust?

A BigBust egy mellnagyobbító krém, nők számára készítve. A tökéletes méret és forma elérésére kreálva. A kenőcs kizárólag természetes összetevőkből áll, ezzel is megakadályozva a mellékhatások kialakulását. A mellnagyobbítás természetes módja. A terméket használó nők 95%-ka bizonyítja hatását.

Egy hét alatt észlelni fogja hatását. Más krémekkel szemben rengetek előnye van. Ezek az előnyök például;

 • A termék 100%-ban természetes. Nem rendelkezik mellékhatásokkal, ami tovább növelheti a használói önbizalmát vele kapcsolatban.
 • Kortól függetlenül használható. Idős korban is nyugodtan használható, hogy az esetlegesen megereszkedett melleket ismét formába hozza.
 • Más méretek és forma elérése, a jelenlegihez képest.
 • A termék használata háromszorosára lassítja a bőr öregedését.
 • A gyorsan megnövesztett mellek csíkossá teszik a bőrt. Ez a termék segít eltüntetni azokat.
 • A kerek mellek az ideálisak. Ez a termék segít Önnek elérni ezeket és tökéletes alakot varázsol testének.

Hogyan hat a Big Bust?

Minden lépést pontosan biztosítunk Önnek, hogy elérhesse a kívánt hatást.

Első lépés: Mielőtt felkeni a krémet, rendesen tisztítsa meg melleit. Melle mindkét oldalára vigye fel a krémet. Masszírozza be 5-10 percen keresztül és hagyja, hogy megszáradjon. Masszírozza addig a kenőcsöt, amíg teljesen be nem szívódik.

Második lépés: Az előző lépésben leírtak alapján vigye fel másik mellére is a krémet. Addig masszírozza melleit, míg a kenőcs teljesen fel nem szívódik.

Harmadik lépés: Mindkét mellét masszírozza körkörösen egyszerre. Ne hagyjon ki egyetlen részt sem.

Negyedik lépés: Használja a krémet napi két alkalommal. Egyszer reggel és egyszer este. Egy hét alatt látni fogja a hatást.
Vasarlas BigBust 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

A BigBust összetétele

Öt fő összetevőből áll a kenőcs. Lentebb olvashatóak a neveik.

 1. Decyl Oleate
 2. Arginin
 3. Hidrolizált Kollagén
 4. Argán olaj
 5. Szőlőmag olaj

Decyl Oleate, Arginin és a Hidrolizált Kollagén segítik lassítani az öregedést és javítják annak káros hatásait. Segítik a mellek növekedését. Az Argán olaj védelmezi és puhítja a bőrt. A Szőlőmag olaj segít melleit rugalmasabbá, puhábbá és csíkmentessé tenni.

A termék 3-4 használat után mutjatja a legjobb eredményt. A terméket a WHO tesztelte 14 különböző országban.

Hol kapható Big Bust

A krémet a hivatalos weboldalról vásárolhatja meg.

Nincs más dolga, mint megadni országa nevét; telefonszámát, teljes nevét és utána fizethet is.

A BigBust ára

100ml krém, most csak 21800 FT. Különleges akciónk keretében ez az ár lecsökkenhet 10900Ft-ra.

Vélemény Big Bust vélemények

Vélemény 1: Egy hónapja vásároltam a krémet. Négy hét telt el és már látom a változást méretben és formában egyaránt. Eddig nem mertem kipróbálni ilyesmi termékeket a mellékhatások miatt, de a BigBust mellnagyobbítás segített, hogy leküzdjem a félelmeimet. Eddig kis, formátlan melleim voltak. Egy hónap használat után nőttem egy kosárméretet és formásak lettek a melleim! Kerek és tökéletes. Semmi csík, vagy bőrhiba és a melleim tökéletesek. Nagyon hálás vagyok a krémnek, hogy segített elérni a tökéletes alakomat.

Vélemény 2: Lógtak a melleim idősödés miatt és negatív véleménnyel voltam az ilyesmi krémek iránt. A krém Big Bust ezt megcáfolta. A lehető legjobb megoldás a lógó mellek ellen. Nagyon ajánlom mindenkinek! Teljesen fájdalom mentes és szinte egyik hétről a másikra a változik a formája a melleknek. Tökéletesen kerek. A rugalmasság is visszatért és tökéletesen boldog vagyok. Köszönöm.

Vasarlas BigBust 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *