Αντι-τοξίνη Νάνο Σχολια | Τιμή

Αντι-τοξίνη Νάνο Σχολια | Τιμή
5 (100%) 1 vote

Κάθε λίγο και λιγάκι, βλέπουμε φρικτές ασθένειες οι οποίες είναι πολύ εκνευριστικές και ακριβές  για να θεραπευτούν. Κάποιος δύσκολα θα φανταζόταν ότι προκαλούνται από πολύ μικροσκοπικούς οργανισμούς που με το ζόρι φαίνονται με γυμνό μάτι, οι οποίοι ονομάζονται παράσιτα.

Παράσιτο είναι οποιοσδήποτε οργανισμός που απορροφά θρεπτικά συστατικά που είναι απαραίτητα για την επιβίωση του από έναν ξενιστή προκαλώντας αρκετές ζημιές σε αυτόν. Έχουν εύρος από πολύ μικροσκοπικούς οργανισμούς μέχρι κάποιους που είναι ορατοί με γυμνό μάτι, όπως o κεστοειδής σκώληκας. Άλλοι τέτοιοι οργανισμοί είναι τα αγκυλόστομα, οι οξύουροι, οι ασκαρίδες, οι ζυμομύκητες κ.α. Στα προβλήματα που συνδέονται με τα παράσιτα περιλαμβάνονται:

  • Απώλεια Βάρους : Τα παράσιτα συνήθως τρέφονται απορροφώντας τα θρεπτικά συστατικά του φαγητού που έχει καταναλωθεί. Το σώμα επομένως δεν προσλαμβάνει τα απαραίτητα θρεπτικά συτατικά, κάτι που σε αφήνει υποσιτισμένο. Κάθε τροφή που προλαμβάνεται μπορεί αν θεωρηθεί ότι δεν καταναλώθηκε καθώς ξαναπεινάς χωρίς να κερδίζεις θρεπτικά συστατικά, επομένως χάνοντας ενέργεια.
  • Αναιμία : Τα παράσιτα επίσης μπορούν να τραφούν από τα ερυθρά μας αιμοφαίρια. Αυτό οδηγεί σε έλλειψη ερυθρών αιμοσφαιρίων και αίματος στο σώμα μας. Αυτό μπορεί να βλάψει περαιτέρω τους ιστούς και τα όργανα στο σώμα μας αφού δεν έχουν αρκετό αίμα για να λειτουργήσουν κατάλληλα.
  • Ξύσιμο και ερεθισμός : Τα παράσιτα είναι και αυτά ζωντανοί οργανισμοί,επομένως πραγματοποιούν μεταβολικές διαδικασίες όπως η απέκρισση. Όταν γεννούν αυγά, αυτό ενοχλεί το δέρμα μας προκαλώντας ξύσιμο και ερεθισμό.
  • Πόνοι στις αρθρώσεις και τους μύες : Τα παάσιτα επίσης μπορούν να προκαλέσουν αφόρητους πόνους στις αρθρώσεις και τους μύες. Κάποιοι τρέφονται ακόμα και με ιστούς του σώματος.
  • Σε άλλα προβλήματα περιλαμβάνονται: άγχος, αλλεργία, κολπικές μολύνσεις, επιχείλιος έρπης, κούραση, υπερευαισθησία, εκνευρισμός, διαταραχές του ύπνου, φλεγμονή του αναπνευστικού, σκληρές αρθρώσεις και μύες, διάρροια, εμετοί, άλγη, αλλαγές στο χρώμα του δέρματος και των νυχιών και διαρκής κούραση.

Τα προαναφερθέντα είναι κάποια προβλήματα που προκαλούνται από παράσιτα. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να τα ξεφορτωθούμε και το Αντι-τοξίνη Νάνο είναι το τέλειο προϊόν για να το πετύχουμε.

Τι είναι το Αντι-τοξίνη Νάνο?

Είναι ένα σιρόπι φτιαγμένο εξολοκλήρου από φυσικά συστατικά, αποτελεσματικά έναντι των παρασίτων και της δράσης τους στο σώμα μας. Ο κατασκευαστής εγγυάται ότι σε ένα μήνα θα έχετε απαλλαγεί από τον κεστωειδή σκώληκα και τα διάφορα άλλα παράσιτα στο σώμα σας.

Η χορήγηση του φαρμάκου γίνεται δύο φορές την ημέρα για τριάντα ημέρες στους ενήλικες και δύο φορές την ημέρα για είκοσι ημέρες στα παιδιά.

Τρόπος δράσης του Αντι-τοξίνη Νάνο

Όταν το λαμβάνεις, ο συνδυασμός ενεργών συστατικών του στοχεύει απευθείας σε συγκεκριμένα όργανα όπου τα παράσιτα συνήθως ζουν όπως το συκώτι, το στομάχι, το έντερο και οι πνεύμονες. Το συκώτι καθαρίζεται ιδιαίτερα αφού είναι γνωστό ότι αποθηκεύει μεγάλο αριθμνό τοξινών. Αυτό γίνεται μέσω της κυκλοφορίας του αίματος.

Λειτουργεί ενάντια στο νευρικό σύστημα των παρασίτων παραλύοντας τα και στην συνέχεια λαμβάνει κατάλληλη δράση για να εξασφαλίσει ότι έχουν εξαλειφθεί πλήρως.

Αποσυνθέτει τα παράσιτα και τα αναγκάζει να εξέλθουν μέσω της απέκκρισης. Με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται να δεις τα παράσιτα καθώς είναι απαίσια στην όψη.

Ομαλοποιεί τις λειτυργίες του γαστρεντερικού συστήματος, των νεφρών, του συκωτιού και των πνευμόνων. Οι ιστοί επίσης καθαρίζονται κάνοντας το δέρμα να μοιάζει όμορφο και αφαιρεί τις ρυτίδες.

Εξαλείφει τις δερματικές αντιδράσεις που μπορούν να προκληθούν από παράσιτα και ξεφορτώνεται συμπτώματα όπως διάρροια, δυσκοιλιότητα, αϋπνία και δυσβακτηρίωση.

Τα ενεργά συστατικά του και το υδροχλωρικό οξύ του στομαχιού εξαφανίζει τα παράσιτα και τα αυγά τους. Αυτά μετακινούνται στην συνέχεια στο έντερο και αποβάλλονται ως άχρηστα.

Σύνθεση του Αντι-τοξίνη Νάνο

Το Αντι-τοξίνη Νάνο αποτελείται από φυσικά εκχυλίσματα φυτών τα οποία σχεδόν εξαφανίζουν την υπερευαισθησία σε οποιοδήποτε από τα συστατικά. Παρόλα αυτά είναι καλύτερο οι έγκυες και θηλάζουσες μητέρες να αποφύγουν την χρήση του προϊόντος. Κάποια ενεργά συστατικά του προϊόντος αποτελούν το γαϊδουράγκαθο, εκχύλισμα δεντρολίβανου, η echinacea και η manzanita.

  • Γαϊδουράγκαθο : Είναι ένα φυτό που φύεται κυρίως στην Ευρώπη και την Βόρεια Αμερική. Είναι διάσημο για τις αντιμικροβικές, αντιγηραντικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του. Επίσης προστατεύει το συκώτι. Καταστρέφει όλα τα είδη παρασίτων στο σώμα περιλαμβάνοντας τα αυγά και τις προνύμφες τους.
  • Echinacea: Είναι ένα φυτό που φύεται στις δυτικές Η.Π.Α. Είναι αποτελεσματικότερο στην θεραπεία του κρυώματος, της γρίπης και της μυρμηγκιάς. Επίσης μας βοηθάει να χτίσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα και ενδυναμώνει τα λευκά μας αιμοσφαίρια για να αποφευχθεί να ξανανοσήσουμε από την ίδια ασθένεια.
  • Εκχύλισμα δεντρολίβανου : Ο δεντρολίβανος είναι ένα βότανο που περιλαμβάνει δεντρολιβανικό οξύ και διάφορα σημαντικά έλαια που έχουν αντισηπτικές, αντιφλεγμονώδεις κια αντιμυκητιακές ιδιότητες.
  • Manzanita : Αυτό το φυτό που τα συστατικά του είναι πολύ ευεργετικά είναι ένα φυσικό καθαριστικό του σώματος. Μπορεί να εξουδετερώσει τις επιδράσεις κάποιων παρασίτων και τα αυγά τους σε αρχικό στάδιο.

Που να αγοράσεις το Αντι-τοξίνη Νάνο στην Ελλάδα

Το Αντι-τοξίνη Νάνο μπορεί να αγοραστεί στο επίσημο website του κατασκευαστή  και να συμπληρώσει την φόρμα. Θα έρθουν σε επαφή μαζί σας για τις λεπτομέρειες και η πληρωμή θα γίνει με την παράδοση.

Πόσο κοστίζει ένα μπουκάλι Αντι-τοξίνη Νάνο στην Ελλάδα

Το κόστος ενός μπουκαλιού είναι 39 EUR. Η τιμή επίσης μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την τοποθεσία και την συναλλαγματική ισοτιμία του νομίσματος αγοράς.

Αντι-τοξίνη Νάνο Σχολια

Roxana

Ντρέπομαι που το λέω, αλλά πάντα είχα προβλήματα, αρχικά δυσκοιλιότητα και μετά διάρροια. Είναι απαίσιο να μην μπορείς να πας στο μπάνιο για κάποιες μέρες. Τα παράσιτα με έκαναν να συνηθίσω τις αιμορροίδες. Ευτυχώς που βρήκα το Αντι-τοξίνη Νάνο και για πάνω από μια βδομάδα μπορούσα ναπάω στο μπάνιο κανονικότατα. Τι ανακούφιση!

Laura

Ο γιός μου συνήθιζε να τρίζει τα δόντια του στον ύπνο του. Συνήθιζε να τα τρίζει τόσο δυνατά που φοβόμουν μην τρίξω εγώ τα δικά μου. Όταν έμαθα ότι είναι ένα σύμπτωμα παρασίτων, παρήγγειλα αμέσως το Αντι-τοξίνη Νάνο, το οποίο ήταν μια από τις πολλές προτάσεις που μου έκαναν οι άλλες μητέρες στον παιδικό σταθμό. Μετά από 5 ημέρες χρήσησς, σταμάτησε να τρίζει τα δόντια του.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *