Alluramin Muistaa | Hinta | Mistä ostaa

Alluramin Muistaa | Hinta | Mistä ostaa
5 (100%) 1 vote

Alluramin on tehty normaaleista lisukkeista turvallisuuden takaamiseksi. Sinun tulisi myös ymmärtää, että androstenoni on testosteronin hajuton alaryhmä, joka purkautuu hikoillessa kiihotuksen vallitessa.

Yksi annos feromoneja kestää 8-12 tunnin ajan ja voit käyttää sitä samaan aikaa lempi hajuvesiesi kanssa. Tuote on erittäin tehokas sekoitus käytettävissä olevista feromoneista.

Mikä on Alluramin

Alluramin on arvioltaan 14ml (0.5oz) kokoinen, sisältäen miesten feromoneja, joilla on korkea fiksaatio. Tämä yksinkertaisesti mahdollistaa naisen-hajureseptorit. Yksi feromonin ainesosista on Androstadienone, joka purkautuu miehen kiihotuksen aikana. Kyseinen aine vahvistaa naisen mieltä ja samaan aikaan laajentaa hänen halujaan.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että feromonien pitkäaikainen käyttäminen tekee kehosi muistuttamaan hajuaan ja lopputuloksena kehosi alkaa toimittaa sitä ilman kenenkään muun panosta. Mikä tekee hänestä mahtavan on sen eräänlainen kyky hyödyntää feromoneja tehdäkseen miehistä miellyttävämpiä naisille.

Samalla tavoin Alluraminissa on poikkeuksellisen juokseva feromonien valmistus järjestely. Nämä feromonit ovat todellinen asia, jotka todellakin ovat naisten mieleen, jotka kaipaavat seksuaalista huomiota. Tämä tuote on erittäin suojattu ja onnistunut käyttötarkoitusta varten. Alluramin on lisäksi 100% luonteenominainen ja nopea imeytymisessä. Tämä pätee erityisesti kaikille miehille, joilla on pitkäaikaisia kokemuksia ongelmia liittyen naisiin jonkin aikaa sitten. Koska tämä huomattava kotimainen tuote voi antaa naisen keholle mahdollisuuden käydä keskusteluja feromonien avulla, jotka pääsevät naiseen kaikilla oikeilla tavoilla.
Osta Alluramin 50% alennuksella*virallisella verkkosivustolla
Tuote on valmistettu erityisesti kaikkein hienoimmista ja ominaisimmista  mahdollisista lisukkeista. Jos olet mies, joka tarvitsee selvästi magneetin merkittävälle muulle asialle, sinun kannattaa kokeilla tätä harvinaista tuotetta havaitsemiseksi, miten se toimii tukemaan sinua persoonallisesti vastakkaisesta sukupuolesta. Tuote voi tehdä sinusta aidon ihmisen, tuoda esille huomattavan puolesi nopeasti ja perustaa seksuaalisen taidon, jonka hän näkee varmasti välittömästi.

Nämä ovat miehille tarkoitettuja feromoneja. Erittäin luonteenomaisten lisukkeiden rakenteen ansiosta ne ovat turvallisia ja poikkeuksellisen onnistuneita.

Sitä pitäisi käyttää kuten tuoksua tai kölninvettä – ruiskuttamalla ranteille, kaulalle tai vaatteille. Feromonit tekevät miehistä enemmän miellyttävämpiä naisille. Ne myös kannustavat himoja ja sallivat naisten kitkeä kaikki hillitykset.

Oletko koskaan miettinyt, miksi muutamat miehet vetävät naisia puoleensa kuin magneetti? Olet varmaan nähnyt sen useammin kuin kerran. Normaali ihminen, joka ajoittain seurustelee kunnollisten muijien kanssa, pistää sinut ajattelemaan jotakin. Naisten iskeminen on helppoa hänelle. Naiset suosivat häntä säännöllisesti paljon.

Huomaat usein tämän kyseisen miehen jonkun toisen naisen kanssa. Sinä todennäköisesti pohdit, mikä tekee hänestä niin houkuttelevan. Mietit, että se on niin harvinaista hänelle, ja että jokainen nuori nainen, johon hän iskee tulee luokseen.

Yllätykseksi, ei jokainen mies tuota houkuttelevia feromoneja!

Feromonit ovat yhteisiä aineita, joita keho säteilee – tuskin havaittavia tuoksuja, jotka ohjaavat vastakkaisen sukupuolen seksuaalista käyttäytymistä. Kuten yli 12 vuoden perusteellisesta tutkimuksesta ilmenee, miehet, jotka lähettävät houkuttelevia feromoneja, arvostavat naisten mahtavia ​​vehkeilyjä.

Kun nainen aistii feromonien aromin, halutut alueet ja seksuaalinen kaipaus panevat hänen aivot liikkeelle. Siksi naista innostaa hänen seksuaalinen mieli ​​miehelle, joka lähettää feromoneja. Tämä kiehtova ja viehättävä tuoksu on todellinen, ja ihmisen feromonit omaksuvat kykenevän osan. Jos haluat tehostaa varmuutta ja kasvua sinun viehättävässä ominaisuudessa vastakkaista sukupuolta kohtaan, feromonit voivat olla juuri sitä, mitä etsit innoissasi.

Kuvittele kaikkein ihastuttavimmat naiset katsomassa sinua kaupungilla… sinä keskustelet heidän kanssaan, kiusaat, seurustelet, harjoitat seksuaalista suhdetta. Tiedät, että vedät heidät puoleesi kuin magneetti. Vain hienoimmat ja kauneimmat keskittyvät sinuun väkijoukossa. Näet naisten silmissä toiveen, peiteldyt toivomukset ja kaikkien syvällisimmät seksuaaliset tarpeet. Tiedät, että olet ässä jokaisessa olosuhteessa, ja he eivät voi päästää sinusta irti. Voima on sinun puolellasi.
Osta Alluramin 50% alennuksella*virallisella verkkosivustolla
Kollegasi hämmästyvät yhä uudelleen, kun jatkat uusien kuumien nuorten naisten iskemistä. “Miksi hänellä on niin hyvä onni?” – Työkumppanit hämmästelevät. Yksinkertainen vastaus, jonka voit antaa heille ääneen: “Tällainen minä olen olen.” Vain sinä tiedät todellisuuden … se pistää pohtimaan.

Feromonien kannattavuus on vertaansa vailla. Lukuisat arvostelut, jotka ovat arvostettujen saksalaisten ja amerikkalaisten korkeakoulujen sekä laboratoriokeskusten tekemiä vahvistavat sen tehokkuuden.

Sen jälkeen, kun tulokset julkaistiin, olin erittäin vakuuttunut. Hämmästyin, kuinka  poikkeuksellisen voimakas sekoitus herättää naisten mieliä seksuaalisen tahtoon ja himoon.

Tutkinnan aikana on osoitettu Alluramin sopivuus ja turvallisuus. Suosittelen lämpimästi tätä uutta feromoni järjestelyä jokaiselle miehelle, joka tarvitsee selkeän ratkaisun kysymykseen siitä, mitä nainen kaipaa vaivattomasti, nopeasti ja tehokkaasti.

Miten Alluramin toimii?

Mittaus:

Voit hyödyntää Alluraminia feromoni miehille suihkuttaessa sitä iholle ranteille, kaulalle ja kyynärpäille. Yksi käyttö kestää 8-12 tunnin ajan.

Nämä ovat miehellisiä feromoneja. Jokaisen normaalin lisukkeen erityisrakenteen ansiosta ne ovat suojattuja ja poikkeuksellisen toimintakykyisiä.

Alluraminia tulisi käyttää samalla tavoin kuin hajusteita – suihkuttaessa ranteita, kaulaa tai asustetta. Ferromonit tekevät miehistä, jotka käyttävät Alluraminia houkuttelevampia naisten suhteen. Ferromonit kannustavat myös naisia haluille ja ne antavat naisille mahdollisuuden torjua rajoituksensa.

Alluraminin suositeltavan käytön takaamiseksi, suihkauta sitä iholle, ranteille, kaulan ympärykselle tai kyynärpäihin. Alluraminin houkutella naisia vaikutus kestää 8-12 tuntia.

Koostumus Alluraminin

Lisukkeet (annos joka päivä):

 •  Denaturoitu alkoholi
 •  Vesi
 •  Parfum
 •  Bentsyylibentsoaatti
 •  Bentsyylikinnamaatti
 •  Bentsyylisalisylaatti
 •  Citral
 •  Citronellol
 •  Kumariini
 •  Heksyylikinnamaali
 •  Hydroksyytroni
 •  Limoniini
 •  Linalool

Mistä ostaa Alluramin

Tuotteen voi ostaa virallisella verkkosivustolla.

Alluraminin hinta

Sinulla on kolme erilaista vaihtoehtoa ostaa Alluramin feromoni miehille. Paras vaihtoehto on ostaa ‘’Suosituspaketti’’, joka sisältää kaksi Alluraminia ja kaupan päälle saat vielä yhden ilmaisen Alluraminin + yhden Maxatin purkin. Paketti sisältää siis yhteensä kolme Alluraminia ja yhden purkin Maxatinia. Säästät jopa 35%!

Kokonaishinta: 69 EUR.

Toinen hyvä vaihtoehto on ostaa ‘’Maksimaalinenpaketti’’, joka sisältää kolme Alluraminia ja kaupan päälle saat vielä kolme ilmaista Alluraminia + kaksi Maxatin purkkia. Paketti sisältää siis yhteensä kuusi Alluraminia ja kaksi purkkia Maxatinia. Säästät jopa 50%!

Kokonaishinta: 109 EUR.

Kolmas vaihtoehto on ostaa ‘’Peruspaketti’’, joka sisältää yhden Alluraminin.

Kokonaishinta: 39 EUR.

Muistaa Alluraminin Arviot

Ann. 29v. “Se on nautinnollinen tuoksu, ja tulen varmasti ostamaan tämän tuotteen uudelleen. Olen jo entuudestaan naisten lumoaja, joten en voi sanoa, että se houkuttelee enemmän kuin mikään muu tuoksu. Olen kuitenkin varma, että se ei satuta.”

Tim. 30v. “Saan naisilta kohteliaisuuksia, kun käytän tätä vastaan kalliita suosittuja tuotemerkkejä (cologneja). Vannon, että naiset ovat ystävällisempiä ja koskettavat useimmin kättäni keskustelun aikana. Suosittelen tätä tuotetta.’’

Alluramin on valmistettu tavallisista lisukkeista, jotka varmistavat hyvinvoinnin.

Androstenoni on tuoksumaton testosteronin alainen, jota miehet erittävät hikoillessa kiihotuksen aikana. Tämä ainesosa pistää liikkeelle naisen aivoalueet, jotka ovat kytköksissä seksuaalisiin haluihin. Myöhemmin naiset tarttuvat sinuun.
Osta Alluramin 50% alennuksella*virallisella verkkosivustolla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *