Alluramin мнения | Цена | Отзиви

Alluramin мнения | Цена | Отзиви
5 (100%) 1 vote

Alluramin е произведен от естествени съставки да гарантира безопасността му! Също така трябва да знаете, че Андростадиенонът е неароматен дериват на тестостерона, който отделяте при потене по време на възбуда.

Една употреба на феромона трае от 8 до 12 часа и може да го използвате едновременно с любимите си парфюми. Продуктът е основният ефективен микс от феромони достъпни за всички.
Kупи Alluramin с 50% отстъпка*на официалния сайт

Какво представлява Alluramin

Изчислено е, че 14 мл. от мъжките феромони в голяма концентрация директно подсилват дамските обонятелни рецептори. Една от частите на феромона е Андростадиенонът който се отделя по време на възбудата на мъжа, тази субстанция привлича ума на жената и междувременно увеличава нейното желание.

Изследвания доказват че използването на феромоните за продължително време карат тялото Ви да си припомни тяхната миризма и като резултат тялото ви започва само да я отделя без допълнителна намеса.

Това което го прави зашеметяващ е уникалната му способност да използва феромоните да направи мъжете по-привлекателни за жените.

По същия начин той съдържа изключителен асортимент от феромони. Алурамин за привличане на жени са движещият фактор, който стимулира нервни пътища в мозъка на жената свързани със сексуалното желание. Този продукт е много ценен и успешен. Освен това е 100% със бързо и конкретно въздействие. Това важи особено за мъже, които напоследък имат проблеми с привличането на жени, тъй като този естествен продукт може да я предразположи с помощта на феромоните по най-добрия начин.

Продуктът е произведен изцяло от най-добрите и най-характерните субстанции. Ако Вие сте мъж, който желае да се превърне в магнит за неговата половинка, тогава трябва да опитате този уникален продукт, за да разберете как действа и ви помага с представителките на нежния пол. Той ще Ви превърне в истински мъж, ще привлече Вашата половинка веднага и ще създаде сексуална енергия, която тя бързо ще почувства.

Това са феромони за мъже. Поради уникалното си съдържание от естествени съставки, той е безопасен и изключително успешен.

Използва се като одеколон или парфюм – напръскайте на китките, врата или дрехите. Феромоните правят мъжете по-привлекателни за жените. Те стимулират желанието и карат жените да отслабят своите задръжки.

Питали ли сте се някога защо шепа мъже са като магнит за жените?

Може би сте го виждали неведнъж. Обикновеният човек, който излиза с наистина красиви мацки може би Ви е давал поводи за разсъждение. Свалянето на жени е лесно за него. Жените го предпочитат редовно.

Често го виждате с друга жена. Сигурно се чудите как е толкова привлекателен за жените, кое е толкова специално в него, та всяка млада дама, която пожелае е с него.

Изненадващо, не всеки мъж произвежда достатъчно привличащи  феромони!

Феромоните са често срещани субстанции излъчвани от тялото – рядко доловими миризми, които имат директно сексуално въздействие към противоположния секс. 12 годишно проучване показва, че мъжете които излъчват привличащи феромони привличат изключително много жените.

Когато дамата долови ароматът на феромоните, нервните пътища в мозъка и касаещи сексуалното желание се активират. Следователно тя увеличава своя сексуален ентусиазъм към мъжа, излъчващ тези феромони. Този аромат на привличане е уникален и човешките феромони играят главна роля. Ако имате нужда да увеличите успеха си с противоположния секс, феромоните са точно това, което търсите.
Kупи Alluramin с 50% отстъпка*на официалния сайт
Представете си най-красивите жени да Ви заглеждат в града. Вие разговаряте с тях, флиртувате и спите с тях. Знаете, че ги привличате като магнит. Само най-привлекателните жени се вглеждат във Вас по време на сбирки и събития. В очите им виждате само желание, прикрити копнежи и изявени сексуални пориви. Вие знаете, че сте царят на обстоятелствата и че те не могат да Ви избягат. Силата е Ваша.

Вашите приятели ще се чудите как забивате все някоя нова дама. „Защо е такъв късметлия?“ – ще се питат те. Отговорът, който можете да им дадете е: “Аз съм такъв”. Само Вие ще знаете тайната.

Ефектът на феромоните е несравнима. Много изследвания от престижни Германски и Американски колежи и лаборатории потвърждават тяхното действие.

След като изброих резултатите, съм убеден че ние създадохме един изключително силен микс, който възбужда женският ум в сферата на сексуалният инстинкт и желание.

Наред с това потвърдихме и безопасността му. Аз горещо препоръчвам тази иновативна комбинация от феромони на всеки мъж който желае женското желание по най-бързия, лесен и ефективен начин.

Начин на действие на Алурамин

Количество:

За да използвате този продукт, напръскайте по кожата на китките, вратът и лактите. Една доза действа от 8-12 часа.

Това са феромоните за мъже. Поради специалният състав на всяка естествена съставка, те са безопасни и изключително ефективни.

Трябва да се използват като парфюми или одеколони – напръсквайки китките, вратът или дрехите. Alluramin феромоните правят мъжете, които използват по-привлекателни за жените. Alluramin те стимулират желанието и смъкват задръжките на жените.

За да се възползвате напълно от Alluramin, напръскайте го на кожата на китките, вратът и от вътрешната страна на лактите. Една доза трае от 8-12 часа.

Състав на Alluramin и съставки

Доза (всекидневна доза):

 • Денатуриран алкохол
 • Вода
 • Парфюм
 • Бензилов Бензоат
 • Бензилов Цинамат
 • Бензилов Салицилат
 • Цитронелол
 • Кумарин
 • Хексил Цинамал
 • Хидроксицитронелал
 • Лимонен
 • Линалоол

Как да закупя Алурамин в България?

Купете Alluramin феромонен за привличане на жени на официалния сайт.

Цена на Alluramin

Купете Алурамин феромонен спрей – с допълнителна сила – Феромони 75 лева.

Мнения за Алурамин Отзиви

Анн. 29 години

„Има приятна миризма и определено бих купил пак. Аз и преди имах успех с жените, затова не мога да кажа със сигурност, дали е по-добър от други миризми. Но определено не вреди да се опита.“

Тим. 30 години

„Получавам доста повече комплименти от жени, когато го сложа, отколкото когато нося други парфюми. Кълна се, че жените са по-близки и искат да докосват ръката ми когато разговаряме. Определено го препоръчвам.“

Заключение

Този продукт е направен от естествени съставки, които гарантират Вашето здраве.

Андростадиенонът е безмирисен тестостеронен комплекс съдържащ се в потта на мъжете, когато са възбудени. Тази субстанция възбужда регионите на женския мозък свързани със сексуалния апетит. След употреба жените ще искат да играят с теб и да са до теб.

Kупи Alluramin с 50% отстъпка*на официалния сайт

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *