Alcobarrier мнения | Цена

Rate this post

Злоупотребата с алкохол може да причини сериозни неприятности, включително:

  • Наранявания. Прекалено многото пиене увеличава опасността да се нараните или дори да се убиете. Алкохолът е отговорен приблизително за 60% от удавянията, изгарянията с фатален край и убийствата; 50% от изнасилванията и жестоките травми; 40% от самоубийствата, катастрофите с жертви и паданията, които завършват с трагедии.
  • Здравословни проблеми. Хората, които пият много, са застрашени сериозно от заболявания на сърцето и черния дроб, от нарушения на съня, инсулти и депресии, от инфекции, предавани по полов път при секс без предпазни мерки, от кървене от стомаха и няколко вида рак. Може да имат и проблеми с високо кръвно налягане, диабет и други.
  • Увреждания по рождение. Пиенето по време на бременност може да причини мозъчни увреждания и други сериозни проблеми на плода.
  • Психични и поведенчески разстройства, в резултат на алкохолната зависимост. Това са медицински състояния, които лекарите диагностицират. Те са вредни и опасни. Само в Съединените щати повече от 17 милиона души са диагностицирани с психични и поведенчески разстройства, дължащи се на злоупотреба с алкохол.
  • В допълнение към тези физически и психически рискове, пиенето обикновено е свързано и с лични проблеми като трудности във връзката, загуба на правоспособност за шофиране и други.

Тези причини са достатъчни, за да ви откажат от опасния за вашето здраве навик. Но понякога да спреш пиенето, е много трудно, ето защо се нуждаете от Alcobarrier.
Купи Alcobarrier с 50% отстъпка*на официалния сайт

Какво представлява Alcobarrier?

Това е уникална добавка, тя може да помогне на всеки, който иска да се отърве от алкохолната си зависимост. Намалява желанието за пиене, балансира психичното състояние, изчиства тялото от всички токсини, свързани с алкохола. Употребата на добавката е много лесна и ако я ползвате редовно, ще ви помогне да забравите веднъж завинаги ужасната и застрашаваща живота ви зависимост.

Действие на Alcobarrier:

Тази добавка ще ви помогне да кажете: Не! на алкохолната си зависимост. Действието й се усеща съвсем скоро след началото на употребата. Освен това е напълно безопасна за вашето здраве. Ефикасността й е тествана от практиката.

Намалява значително желанието за консумация на алкохол, повлиява благотворно на нервната система, която може да е доста увредена след редовната и продължителна употреба на алкохол. Освен това има успокояващ ефект върху психическото състояние на пациента.

Помага за изчистването на тялото и премахването на махмурлука и главоболието.

Влияе добре на черния дроб, който се уврежда сериозно по време на злоупотребата с алкохол. Не съдържа генно модифицирани съставки и няма медицински противопоказания.

Може да се ползва от всякакви хора, които страдат от алкохолна зависимост, включително от диабетици, тъй като не съдържа захар.

Състав на Alcobarrier:

1- Янтарна киселина

Янтарната киселина е полезна съставка, известна със способността си да облекчава махмурлука. Наред с това намалява значително токсичния ефект на алкохола. Помага и на мозъка да се изчисти от остатъците алкохол.

2- Екстракт от артишок:

Това е мощна натурална съставка в тази добавка. Екстрактът от артишок може да намали значително негативните резултати от алкохолната зависимост. В допълнение, също като янтарната киселина, подпомага детоксикацията, т. е. благоприятства изчистването на организма от токсините, натрупани по време на продължителната злоупотреба с алкохол.

3- Акация:

Акацията винаги се е използвала за детоксикация при хора с различни зависимости. В древните времена се е прилагала и в случаи на отравяния, защото помага за изчистването на организма от всички съединения, които не са натурални.

4- Екстракт от дяволска уста (motherwort):

Екстрактът от Леонурус Кардиака (Leonurus Cardiaca) или дяволски нокът, както повече е известен, е изключително полезен за човешката нервна система. Насища организма с витамини и като цяло укрепва имунитета, като по този начин прави тялото по-силно в битката му с алкохолната зависимост.

5- Витамин B6:

При повечето хора с алкохолна зависимост витамин B6 е в много малки количества. А той е изключително важен за доброто състояние на психиката и нервната система. Когато на организма се доставят достатъчни количества от витамина B6, мозъкът се справя по-лесно с внезапното отсъствие на алкохол.

Къде в България да се купи Alcobarrier

Достъпен е онлайн само на официалния си уебсайт.
Купи Alcobarrier с 50% отстъпка*на официалния сайт

Цена на Alcobarrier:

Ще го намерите за 59 лева.

Мнения за Alcobarrier

Срамота е, разбира се, че след като живях 50 години без алкохол, накрая, за съжаление, се превърнах в алкохоличка. Не знам как започна всичко. Предполагам тръгна от купоните с колегите или нещо такова (несъзнателно, постепенно свикнахме да излизаме за по чашка вечер). А след като съпругът ми ме напусна, взех да пия все повече – в началото бира, след това – по-твърд алкохол, докато накрая минах на водка. Вече не бях пияна само вечер. След време започнах да осъзнавам, че докато съм пияна, някой ден ще нараня или убия или себе си, или някой друг. Казах си: „Достатъчно! Време е някак си да спра, преди всичко да е изгубено!”. Събрах всичкото самоуважение, което ми беше останало, и го превърнах във воля. Но това, което по онова време усещах като най-добрия си приятел, беше Alcobarrier. Той ми помогна да се възстановя, да престана с вредния си нави и да си върна обратно стария перфектен живот.

Започнах да пия през студентските си години в университета. По онова време аз и приятелите ми го правехме през цялото време – с повод и без повод. Те някак си спряха, когато завършихме и дойде време да си търсим работа и да създаваме семейства. Влязоха в правия път и продължиха по него. А аз, за разлика от тях, потъвах все по-дълбоко в морето от алкохол. Не успявах да спра, макар да опитвах наистина упорито. Вместо бири вече пиех, каквото и да е, без значение колко силно е. Докато бях пиян, загубих 7 мобилни телефона. Всичко започна да се превръща в черна комедия. Родителите и приятелите ми просто не знаеха как да ми помогнат. Постепенно започнах да губя надежда. Но Alcobarrier ми върна надеждата. Вече минаха две години, откакто пих за последен път, и в момента не изпитвам никаква нужда да посегна отново към чашката. Промених начина си на живот и сега се изкачвам уверено  по стълбата на живота.
Купи Alcobarrier с 50% отстъпка*на официалния сайт

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *